2010 Temmuz Anneleri : )

Aynen öyle ideali 10-12 kilo almak olmalı...Zayıf bir kadında da doktorlar bunu istiyor,kilolu bir kadında da..Ama doktorların altını çizdiği nokta sadece ilk aylarda (3.ve-5.aylar) ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi ,çünkü 6 aydan sonra hamile kadın yavaş yavaş ağırlaşmaya başladıgından yani hareketsizleşmeye başladıgından daha fazla kilo almaya meyilli olduğu..
Önemli olan hamile kadının düzenli ve dengeli beslenmesi..Zaten bunu yapan hamile bir bayan istesede 15 kiloların üstüne çıkmaz diye düşünüyorum..

walla kız hep kendime almışım ama benim boyumda 1.73 dedim ya eskiden zayıftım hamile

kalınca kendime geldim . bu halimi çok sevdim. 38 beden oldum mutluyum wallahi

kaydirigubbakcemile3 o zman 38 de dur artık bebiş için çalış o biraz yesin zaten 38 beden ıdeal olçu bundan sonrasıda sana gelirsee zor olur senın için bebişe yatırım yap kaydirigubbakcemile3

Selam arkadaşlar bebişlerinize ciciler almaya başladınız mı? Başka topikte var bununla ilgili ama ben burdada sorayım dedimkaydirigubbakcemile3. Ben bu ay yeni yeni başlıcam ama hangi aylıktan ne kadar ve ne alıcamı bilemiyorum mesela ilk 3 ay için en önemlisi sanırım sizler neler aldınız?

başka topik neresi var?

Gebelik bölümünde doğuma hazırlık var orada var arkadaşlar ama ben burdada sormak istedim belki o bölümü fark etmemişsinizdir buradada paylaşalım diye...

Birde mahmutpaşada Havuz Han varmış 2-3 katlı sırf bebek üzerine çok merak ediyorum mutlaka gidicem...

avm lerdeki wenice mağazalarındada indirim hala devam ediyor fiyatları görünce şok olduk dün akşam.

Slm kıslr naber nslsnz

slm canım hoşgeldin

kızlar yazdıklarınızı okudum da ya biz bir alemiz ya da doktorlar lülülülülülü
ben 17. haftadayım 2 gün önce kontrolüm vardı sadece 1 kilo almışım 54 kilo ile hamile kaldım şimdi 55 oldum ve bebeğim 5 gün ilerden gidiyomuş. bence herkesin bünyesi farklı hiç kimse kendini üzmesin önemli olan bebişlerimizin sağlığı. biz de doğumdan sonra bi şekilde vericez artık kimimizin zor olucak kimimizin de çok kolay :lepi:

kızlar ben geldim
bebişlere cici almaya başladık
boynerde indirim var eşim oradan bir sürü almış
3 lü body takımı 8 lira
o kadare güzeller ki
kaç parça şey almış özenmiş bitanem
bir de gömlek almış kravatı da var
çok şeker
bu arada kızlar bayram 9 eylül bizim bebişler minicik olacak bayramdaa :)))
bebişlerle ilk bayramımız olacak çok heyecanlı

venice magazası burda yok olsaydı keske ya.bende ınternette görmüstüm cok ındırım var dıye.

güle güle kullanın katremcım.bızde her gıttıgımızde boynere gözümüz takılırdı hamıs kalmadan önce cok sırınlerdı.hafta sonu adıdastan ayakkabı begendık onu alıcaz bızde.

güle güle kullanın katremcım.bızde her gıttıgımızde boynere gözümüz takılırdı hamıs kalmadan önce cok sırınlerdı.hafta sonu adıdastan ayakkabı begendık onu alıcaz bızde.

sağol canım
adidasın ayakkabıları çok tatlı nike ta da vardı
yerim onları yaa minicik minicik ayaklarına nasıl da yakışacak

babalar cok heveslı bu konuda ya sımartır dıye cok korkuyorum ne ısterse alırım dıyor.

evet yaa benim eşim de öyle
diyo ki inşallah oğlum yaramaz olurr :))
milletin çocuğuna kızıyodu yaramaz annesi babası bişey demiyo diye
benim oğlum yaramazlık yapsa bişey demicem diyo
her yere yanımda götürürüm diyo:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…