ama şöyle bişey de var. genelde hamilelikte zayıf olanlar daha çok kilo alıyor. kilolu olanlar sa daha az. zaten kilolu olanların bi de hamilelikte çok alması problem bence. çok zayıf doğum yapan annelerin bebeklerinin düşük kilolu doğduğu istatiksel bir gerçek.bu doğanın dengesi biraz da. 45-50-55 civarı kiloda bir annenin 4-5 kilo almış olması çok normal. 5. ayı bitiriyoruz ne de olsa.yani hedef aslında 10-12 kiloyla doğum yapmak olmalı belki ideali o heralde.
walla kız hep kendime almışım ama benim boyumda 1.73 dedim ya eskiden zayıftım hamile
kalınca kendime geldim . bu halimi çok sevdim. 38 beden oldum mutluyum wallahi
Selam arkadaşlar bebişlerinize ciciler almaya başladınız mı? Başka topikte var bununla ilgili ama ben burdada sorayım dedimkaydirigubbakcemile3. Ben bu ay yeni yeni başlıcam ama hangi aylıktan ne kadar ve ne alıcamı bilemiyorum mesela ilk 3 ay için en önemlisi sanırım sizler neler aldınız?
kapalıçarşı mı? eminönünü duymuştum ama kapalı çarşıyı duymamıştım. uygun diye. biz de bakalım kapalı çarşıda nerelere baktınız?
Birde mahmutpaşada Havuz Han varmış 2-3 katlı sırf bebek üzerine çok merak ediyorum mutlaka gidicem...
Slm kıslr naber nslsnz
Slm kıslr naber nslsnz
kızlar ben geldim
bebişlere cici almaya başladık
boynerde indirim var eşim oradan bir sürü almış
3 lü body takımı 8 lira
o kadare güzeller ki
kaç parça şey almış özenmiş bitanem
bir de gömlek almış kravatı da var
çok şeker
bu arada kızlar bayram 9 eylül bizim bebişler minicik olacak bayramdaa :)))
bebişlerle ilk bayramımız olacak çok heyecanlı
güle güle kullanın katremcım.bızde her gıttıgımızde boynere gözümüz takılırdı hamıs kalmadan önce cok sırınlerdı.hafta sonu adıdastan ayakkabı begendık onu alıcaz bızde.
babalar cok heveslı bu konuda ya sımartır dıye cok korkuyorum ne ısterse alırım dıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?