2010 Temmuz Anneleri : )

Ohhh ayrıntılılarda ne güzel herşeyini görüyosunuz.
Denizim Güneşim ben de 23 haftamda gidicem bence geç değil normal,gidince azıcık etlensin istiyorum
görelim her yerini oğluşumuzun...

herkese merhaba froya maşallah prensesine ögrenmişsin cinsiyetını görmüşsün melegini darsı benım başıma bende yarın veya cumartesi günü gidicem dua edin kızlar

Canım nasılsın ağrıların geçti mi?
Merak ettim seni.

Yaa klavyemi değiştirmişler, F klavyede yazamıyorum,çok yavaşım:umursamaz:

Aaaa 19 haftamız bitmişş anaaam 5 aylık olduk artık biz dimi kızlar?

Ayyy telaşlandım 5 aylık olduk daha bişeyimiz yokk,neyse ayrıntılıya Samsuna gidince alırız artık:))

cnm çok saol iim geçti agrılarım bazen hafıf hafıf vuruyo agrı ama önemlı bişe degil oda

Ben demiştim sana geçecek diye .
Aferin iyi baktın kendine,daha güzel olacak herşey merak etme sen...

merhaba,
bende temmuz annesi olucam inşallah beni de eklermisiniz:)
sat : 15.10.2009
t.dogum zamanı : 22.07.2010
cinsiyeti : kız
ismi : zeynep

hepinize hayırlı olsun

Günaydın kızlarr...
Bugün nasılız,kahvaltılar güzelce yapıldı mı?
Ben çok fecii yiyorum ve haftada yarım kg.almaya başladım(

Günaydınnn hoşgeldinnn...
Ooo çoktan yapıldııı biz ikinciye acıkıyoruz neredeyse...
Afiyet bal şeker olsun..ben okadar çok yemiyorum ekmek yine aynı birer dilim yiyiyorum ama porsiyonlarım biraz büyüdü sadece...

CANIM BıZı DE EKLERMıSıNıZ LÜTFEN
sat : 26.09.2009
t.dogum zamanı : 03.07.2010
cinsiyeti : kız
ismi : IŞIL

SAĞLICAKLA GELSıN MELEKLERıMıZ :CüvCüv:

çok iyiyim ama akşam burnum kanadı sizinde oldu mu hiç? bundan iki hafta öncede kanamıştı. ve hayatımda ilk kez hamile olduktan sonra burnum kanıyor. biraz korktum açıkçası...

Evet evet bende de olmuştu normalmiş kan basıncımız arttığı için olabiliyomuş.Korkma.

Tünaydın sana da;
Ben 6 kilo aldım.48 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 54 oldum:))
:CüvCüv:

hehe fotoda şişirmeye çalışmışsın gobişii ama sende çok kılo almamışsınn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ner de saklanıorlar acaba bizim bebeıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…