2010 Temmuz Anneleri : )

Herkese selam..

Froya takılacak birşey yok..
Herşey normal, her kadın bir olmuyor, her insan bir olmuyor her bebiş de bir olmayacak..

Bence herşeyin normal.. gözün aydın..

Papatya 16, canım Jimer de ayrıntılı bakılıyormuş doktorum öyle dedi..Önümüzdeki haftalarda ben de gidicem..Zaten oraya devam ediyorum bbiliyorsun..

Bu arada benim de karnım büyüdüüüüüüüüüüüüüü..

Merhaba canım hoşgeldinnn...
özlettiyosun kendinii...
Hımm allah allahh ozaman niye o arkadaşı doktoru dışarıya göndermiş kız Bilson a gitti merak ettim şimdii valla...
Maaşallah sizede ozamann...

günaydın
geçmişi pek okuyamıyorum kızlar bu aralar
denizcim artık büyüün dimi canım yaa 6. aya başlıcaz

ya kızlar ben özellikle yatarken kalbimin çok yavaş çalıştığını hissediyorum.. aynı zamanda göğsüm daralıyo nefesim yetmiyo sanki sizdede böyle bişler varmı normalmidir acaba

Merhaba canım hoşgeldinnn...
özlettiyosun kendinii...
Hımm allah allahh ozaman niye o arkadaşı doktoru dışarıya göndermiş kız Bilson a gitti merak ettim şimdii valla...
Maaşallah sizede ozamann...

Canım o kadar yoğunum ki anlatamam..

Ben de anlamadım Pazartesi doktoruma gittiğimde sordum, ayrıntılıdan konu açıldı da..Burda bakıcaz dedi..Yalnız başka uzman gelecek , ikimiz birlikte bakıcaz dedi..

Hatta başka bir arkadaşa da bakmışlar ayrıntılı Jimerde..

Ben de iyi dedim ama neden dışarı yollamışlar ki..?
Anlamadım valla..:uhm: Neysebilmiyorumkismile

selam canım. çok sağol
benim de karnım büyüdü iyice. dün tartıldığımda 58,6 çıktım :))
artık 5. ayımız bitti, çok normal.

ya kızlar ben özellikle yatarken kalbimin çok yavaş çalıştığını hissediyorum.. aynı zamanda göğsüm daralıyo nefesim yetmiyo sanki sizdede böyle bişler varmı normalmidir acaba

Yan yatacaksın artık..Normal bunlar ,benim fikrim.

Ama anormal bi durum varsa doktoruna sor için rahat etsin. ..hele ki son aylarada istesen de sırtüstü yatamayacaksın..insanın nefesi kesiliyor resmen..

Yan yatacaksın artık..Normal bunlar ,benim fikrim.

Ama anormal bi durum varsa doktoruna sor için rahat etsin. ..hele ki son aylarada istesen de sırtüstü yatamayacaksın..insanın nefesi kesiliyor resmen..

inan ben 2 gündür mümkündeğil sırt ütü yatamıyorum nefes alamıyorum neyse yarın zaten doktora gidicem sorarım... okadar çok zorulacak soru varkii keşke gidince unutmasam

Doktorun vardır bir bildiği heralde olsun...
Senin ne zaman bakılacak ayrıntılıya pekii..:uhm:

inan ben 2 gündür mümkündeğil sırt ütü yatamıyorum nefes alamıyorum neyse yarın zaten doktora gidicem sorarım... okadar çok zorulacak soru varkii keşke gidince unutmasam

Şu anda öyle bir problemim yok ama bir kaç gündür inanılmaz uyku halindeyimm hele akşamları yemek yedikten sonra acayip bir uyku bastırıyor hemen uyumak istiyorumm...Vücudumuz ağırlaştıkçamı acaba böyle oluyoruz...

valla bugun bende oturken bıle sorlanıorum nefes almakta hayırdır inşş

17 Martta kontrole gidicem yani 15 gün sonra..

O zaman konuşuruz randevu alırsın dedi..

22 haftalık olucam..Geç mi yaa?????????????????:uhm::uhm:

Geç değildir canım doktor bilir nezaman yapıalcağını sonuçta...hayırlısı olsun bakalım...Evet internette öyle yazıyor zaten..

Papatya16 senin ayrıntılı ultrason nasıldı herşey incelendi mi?

Ay belki yazdın ben de okudum ama kafam o kadar dolu ki hatırlayamadım..

Cuma günü gittin sen onu biliyorum da..

Bu iş yopunluğu (((((((((

kızlar benim de işler çok fena bugün yarın. akşamları da mesaideyim ara ara yine girmeye çalışırım.
şimdilik öpüyoruz sizi çok opuyorumnanaktan

Papatya16 senin ayrıntılı ultrason nasıldı herşey incelendi mi?

Ay belki yazdın ben de okudum ama kafam o kadar dolu ki hatırlayamadım..

Cuma günü gittin sen onu biliyorum da..

Bu iş yopunluğu (((((((((

Evet herşey incelendi bütün organlarına bakıldı kan akışına hızına,tek tek defalarca ölçtü doktor...izledik kızımızı güzel güzel bir yüzünü doğru düzgün göstermedii cimcime...Oyüzden bir sonraki doktor randevumuzda yine çağırdı bizi yine giricez ayrıntılıya ozamanda görücez belki yüzünden daha net bir görüntü yakalarız diyekaydirigubbakcemile5

kızlar benim de işler çok fena bugün yarın. akşamları da mesaideyim ara ara yine girmeye çalışırım.
şimdilik öpüyoruz sizi çok opuyorumnanaktan

Tamam canımm sana da çook kolay gelsinnn....
Bizde sizi öpüyoruzzz arkadaşımıza iyi bakk:roflol:

Günaydın kızlarr...
Bugün nasılız,kahvaltılar güzelce yapıldı mı?
Ben çok fecii yiyorum ve haftada yarım kg.almaya başladım(

herkese merhaba froya maşallah prensesine ögrenmişsin cinsiyetını görmüşsün melegini darsı benım başıma bende yarın veya cumartesi günü gidicem dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…