Evet evet bende de olmuştu normalmiş kan basıncımız arttığı için olabiliyomuş.Korkma.
CANIM, BEN EKMEK YÜZÜNDEN BU KADAR KİLO ALDIM.SEN ELİNDEN GELDİĞİNCE,TAM TAHILLI EKMEK YE,YADA KEPEKLİ EKMEK TERCİH ET.HATTA 1 ÖĞÜN YEMEYE ÇALIŞ SADECE ÇNK ŞİMDİLİK 4,5 KG İİ AMA SONRA ŞİŞİYORSUN BENİM GİBİ cokacimcoookben 4,5 kilo almışım şimdilik iyi gidiyorum galiba ama bundan sonra ne olur bilemem çünkü deli gibi ekmek yiyorum. ekmek yemezsem de doymuyorum.
sen kaç kilo aldın?
CANIM, BEN EKMEK YÜZÜNDEN BU KADAR KİLO ALDIM.SEN ELİNDEN GELDİĞİNCE,TAM TAHILLI EKMEK YE,YADA KEPEKLİ EKMEK TERCİH ET.HATTA 1 ÖĞÜN YEMEYE ÇALIŞ SADECE ÇNK ŞİMDİLİK 4,5 KG İİ AMA SONRA ŞİŞİYORSUN BENİM GİBİ cokacimcoook
hehe fotoda şişirmeye çalışmışsın gobişii ama sende çok kılo almamışsınn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ner de saklanıorlar acaba bizim bebeıkler
slm kızlarrrr ben dün ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin herşeyi normal çok şükür kıpır kıpırdı doktor parmaklarını saymak için bayaaa bi uğraştıama renkli ultrasonla değilde normal ultrasonla baktı bitek onu anlamadım CADIARZU 486 gr. olmuş kuzum ama boyunu sölemedi ay hepsi yarım yamalak yawww sempatiksalakcinni
Yokk kızz ben şişrmedimm aldığım 6 kilonun hepsi göbüşümde başka bi yerimde kilo yok azıcık da memişler şişti o kadar.
Yani o krnımın gerçek büyüklüğüopuyorumnanaktan
4,5 kİlo Çok az deĞİl mİ 5 aylık hamİlelİk İÇİn ?
CANIM, BEN EKMEK YÜZÜNDEN BU KADAR KİLO ALDIM.SEN ELİNDEN GELDİĞİNCE,TAM TAHILLI EKMEK YE,YADA KEPEKLİ EKMEK TERCİH ET.HATTA 1 ÖĞÜN YEMEYE ÇALIŞ SADECE ÇNK ŞİMDİLİK 4,5 KG İİ AMA SONRA ŞİŞİYORSUN BENİM GİBİ cokacimcoook
az mı ki?
doktora 25 gündür falan gitmiyorum salı günü kısmetse gideceğim. sorarım ona.
ama pazartesi günü başka bir doktora gittim bebeğimin durumunun iyi olduğunu söyledi.280 grammış.
az mı ki?
doktora 25 gündür falan gitmiyorum salı günü kısmetse gideceğim. sorarım ona.
ama pazartesi günü başka bir doktora gittim bebeğimin durumunun iyi olduğunu söyledi.280 grammış.
kesinlikle az değil şeker bebekte iimiş maşallah iyi gidiorsun zemuszemus zemuszemus
BİLMEM Kİ
BEN YANILMIYIM SİZİ DOKTORUNUZ PROBLEM YOK DEDİYSE YOKTUR
BENİM KİLOM İÇİNDE DOKTORUM SINIRDA OLDUĞUMU DİKKAT ETMEMİ SÖYLEDİ ZATEN bilmiyorumkismile
REJİM YAPMANA GEREK YOK AMA HAMURİŞİNE YÜKLENME DEDİ
BENİM OĞLUMDA 380 GR. AMA ERKEK BEBEKLERİN DAHA AĞIR OLDUKLARINI UNUTMAYIN
maaşallah bebeğine.
kaç haftalıksın sen canım?
bu arada ayrıntılı renksizde mi oluyormuş?
inşallah sonuna kadar böyle giderim.
senin bebeğinin ağırlığının ölçüldüğünde kaç haftalıktın ki?
inşş cnm dıkkat edeceğimiz aylar bu aylar malesefff bol yürüyüş gerikior ama nerdde ben hiç yapamıorum bu kalça ve basen kalıck bende sanırım bebeğimden hatıra olarak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?