2010 Temmuz Anneleri : )

ben 4,5 kilo almışım şimdilik iyi gidiyorum galiba ama bundan sonra ne olur bilemem çünkü deli gibi ekmek yiyorum. ekmek yemezsem de doymuyorum.

sen kaç kilo aldın?
CANIM, BEN EKMEK YÜZÜNDEN BU KADAR KİLO ALDIM.SEN ELİNDEN GELDİĞİNCE,TAM TAHILLI EKMEK YE,YADA KEPEKLİ EKMEK TERCİH ET.HATTA 1 ÖĞÜN YEMEYE ÇALIŞ SADECE ÇNK ŞİMDİLİK 4,5 KG İİ AMA SONRA ŞİŞİYORSUN BENİM GİBİ cokacimcoook

ama inanın ekmeği az yiyince doymuyorum. masadan kalkıyorum 15 dakka sonra yine acıkmış oluyorum. ben zaten normaldede ekmeği çok yerdim ama şimdi daha bir çok yiyorum. kendime engel olmıyorummafoldumben

hehe fotoda şişirmeye çalışmışsın gobişii ama sende çok kılo almamışsınn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ner de saklanıorlar acaba bizim bebeıkler

Yokk kızz ben şişrmedimm aldığım 6 kilonun hepsi göbüşümde başka bi yerimde kilo yok azıcık da memişler şişti o kadar.
Yani o krnımın gerçek büyüklüğüopuyorumnanaktan

maaşallah bebeğine.

kaç haftalıksın sen canım?

bu arada ayrıntılı renksizde mi oluyormuş?

4,5 kılo Çok az deĞıl mı 5 aylık hamılelık ıÇın ?

Yokk kızz ben şişrmedimm aldığım 6 kilonun hepsi göbüşümde başka bi yerimde kilo yok azıcık da memişler şişti o kadar.
Yani o krnımın gerçek büyüklüğüopuyorumnanaktan

bende üzerindekini öne doğru ittirmişsin sandım:):) ii ozmamn benm aldığım kılolar basen kalça olarak varlar benm bebik arkada doğru açmış bence yerını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

4,5 kİlo Çok az deĞİl mİ 5 aylık hamİlelİk İÇİn ?

az mı ki?

doktora 25 gündür falan gitmiyorum salı günü kısmetse gideceğim. sorarım ona.

ama pazartesi günü başka bir doktora gittim bebeğimin durumunun iyi olduğunu söyledi.280 grammış.

tombik kuşşş:) ama sende gobikte çıktı yanı sen bebeğede bakmışsın maşallah

az mı ki?

ama pazartesi günü başka bir doktora gittim bebeğimin durumunun iyi olduğunu söyledi.280 grammış.

kesinlikle az değil şeker bebekte iimiş maşallah iyi gidiorsun zemuszemus zemuszemus

az mı ki?

BİLMEM Kİ
BEN YANILMIYIM SİZİ DOKTORUNUZ PROBLEM YOK DEDİYSE YOKTUR
BENİM KİLOM İÇİNDE DOKTORUM SINIRDA OLDUĞUMU DİKKAT ETMEMİ SÖYLEDİ ZATEN bilmiyorumkismile
REJİM YAPMANA GEREK YOK AMA HAMURİŞİNE YÜKLENME DEDİ
BENİM OĞLUMDA 380 GR. AMA ERKEK BEBEKLERİN DAHA AĞIR OLDUKLARINI UNUTMAYIN

senin bebeğinin ağırlığının ölçüldüğünde kaç haftalıktın ki?

maaşallah bebeğine.

kaç haftalıksın sen canım?

bu arada ayrıntılı renksizde mi oluyormuş?

ayyyyy kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy çok güldüm mizgin olarak yazan benim şekerim görümcemin oturumu açıkmış bakmadan yazdım direk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayrıntılıya giren benim yani canım...

inşallah sonuna kadar böyle giderim.

inşş cnm dıkkat edeceğimiz aylar bu aylar malesefff bol yürüyüş gerikior ama nerdde ben hiç yapamıorum bu kalça ve basen kalıck bende sanırım bebeğimden hatıra olarak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben bir eczaneye gideyim yaa ne kadar hayırlıyım doktorum demir ve magnezyum ilacı verdi haftası geldi hala fırsat bulup alamadım...Alayım da geleyim şimdi...

valla bende yürüyüş falan yapamıyorum. ama ben temizlik hastasıyım evim bayağı büyük hergün silip süpürmekten tüm enerjim gidiyor onun için yürüyecek halim falan kalmıyor. benimde popo kalır çünkü o ben 1 kiloda alsam yürürken benden bayağı bir sonra gelirsırnaşık şey ördek gibi olucam yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…