2010 Temmuz Anneleri : )

ozoff maşallah kafası ve gövdesinin bir kısmı görünüyor.

ne güzel burnu var öle maşallah subhanallahh

ayyy canım maaşallah çok güzel ya. yanakları ağzı burnu hepside pek güzelmiş.

allah nazrlardan saklasın.

ozoff maşallah kafası ve gövdesinin bir kısmı görünüyor.

ne güzel burnu var öle maşallah subhanallahh

hiç anasına çekmemiş laz burnu yok bebeğimde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iim cnm sen nasılsın eşim yarın izinli gidiyoruz doktora bebişi görmeye sositososito

iyi maşşalh hayırlı haberlerle gel inşallah canım...

bizimde son usg resmimizde yüzümüz çok net eklemeyi bende beceremiyorum. ama benim oğluşumun kocaman bir burnu var...

herkeslere merhabaa
sabahtan beri geçmişi okuyorum dün hiç giremedim

selam kızlar .. herkesin keyfi yerinde okuduğum kadarıyla

içinizde kalsiyum efervesan kullanan var mı?

hgani suda eritilenlerden ??

Herkese günaydın kızlar...............nasılsınız...
:lepi:Ben varım canım,suda ertip içiyorum.niye sordun şikayetlerinmi var yoksa?

canım slm ben kullanıyorum kalsiyum

kızlar ben de bugün size sorucaktım benim dr.um da kalsiyum yazdı suda eriyenlerden ve içinde bebekte zeka gelişimini yavaşlatır ya da zeka geriliğine sebep olabilir gibi bişey yazıyo. içinde 4 kutu var 15'erli toplam 60 tane yani bilmiyorumkismile ilacın adı calci-net D3 dün bi tablet içtim ama bugün hiç içimden gelmiyo napıcaz

kızlar ben de bugün size sorucaktım benim dr.um da kalsiyum yazdı suda eriyenlerden ve içinde bebekte zeka gelişimini yavaşlatır ya da zeka geriliğine sebep olabilir gibi bişey yazıyo. içinde 4 kutu var 15'erli toplam 60 tane yani bilmiyorumkismile ilacın adı calci-net D3 dün bi tablet içtim ama bugün hiç içimden gelmiyo napıcaz[/QUOTE]

canım ya ismi nedir valla aklımda değil hiç ama kağıdında öle bişeye rastlamadım benide evhamlandırdın şimdi:))

bendekide Fixcal - D 3 ama aynısını bende okudum hiç tatmin etmedi beni :çok üzgünüm:

bende de 2 tane kocaman kutu toplamda 40 tane var. ben hiç içmedim. demin baktım

baktım koydum yerine. içmicem sanırım :bbo:

canım ya ismi nedir valla aklımda değil hiç ama kağıdında öle bişeye rastlamadım benide evhamlandırdın şimdi:))[/QUOTE]

CALCİ-NET D 3 canım ilacın adı inanki ben de çok kötü oldum ama peynir ve yumurta çok az tüketiyorum çok karıştı kafam napıcam bilmiyorum bilmiyorumkismile

valla aldığım günden beri içiyorum bende dikkat edim bakin(

umarım bu sefer olmuştur...

Ayy cnaım yaa maaşallah bebişine..Çok güzel ve rahat görünüyorzemuszemus Merhaba Yase hoşgeldinn...
Allah ya banada yazdı ama ismi farklı Magnesıum Diasporal benimki..okudum gebelik ve emzirme sırasında rahatlıkla kullanılanilir hiçbir etkisi yoktur diye yazıyor..

papatyacık magnezyum değil bizdekiler kalsiyum + d 3

kafam karışık
CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…