kızlar yine ben geldim kaydirigubbakcemile3
iim cnm sen nasılsın eşim yarın izinli gidiyoruz doktora bebişi görmeye sositosositohoşgeldin şekerimmmm nasılsın bakalımm opuyorumnanaktan
hoşbulduk cnm opuyorumnanaktanhoşgeldin canım:))
hoş geldin canım sağlık durumun nası son azamanlar pek takip edemiyorum işlerin younluğundan:))
umarım bu sefer olmuştur...
ozoff maşallah kafası ve gövdesinin bir kısmı görünüyor.
ne güzel burnu var öle maşallah subhanallahh
iim cnm sen nasılsın eşim yarın izinli gidiyoruz doktora bebişi görmeye sositososito
hiç anasına çekmemiş laz burnu yok bebeğimde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi maşşalh hayırlı haberlerle gel inşallah canım...
ben senın kızını yerim maşallah berekallah ne tatlı bu bee :asigim:
ayyy canım maaşallah çok güzel ya. yanakları ağzı burnu hepside pek güzelmiş.
allah nazrlardan saklasın.
selam kızlar .. herkesin keyfi yerinde okuduğum kadarıyla
içinizde kalsiyum efervesan kullanan var mı?
hgani suda eritilenlerden ??
Herkese günaydın kızlar...............nasılsınız...
:lepi:Ben varım canım,suda ertip içiyorum.niye sordun şikayetlerinmi var yoksa?
canım slm ben kullanıyorum kalsiyum
cnm allaha şükür çok iim sen nasılsın yarın ayrıntılımız var inşallah güzel haberler alırım :asigim:
herkeslere merhabaa
sabahtan beri geçmişi okuyorum dün hiç giremedim
kızlar ben de bugün size sorucaktım benim dr.um da kalsiyum yazdı suda eriyenlerden ve içinde bebekte zeka gelişimini yavaşlatır ya da zeka geriliğine sebep olabilir gibi bişey yazıyo. içinde 4 kutu var 15'erli toplam 60 tane yani bilmiyorumkismile ilacın adı calci-net D3 dün bi tablet içtim ama bugün hiç içimden gelmiyo napıcaz
kızlar ben de bugün size sorucaktım benim dr.um da kalsiyum yazdı suda eriyenlerden ve içinde bebekte zeka gelişimini yavaşlatır ya da zeka geriliğine sebep olabilir gibi bişey yazıyo. içinde 4 kutu var 15'erli toplam 60 tane yani bilmiyorumkismile ilacın adı calci-net D3 dün bi tablet içtim ama bugün hiç içimden gelmiyo napıcaz
bendekide Fixcal - D 3 ama aynısını bende okudum hiç tatmin etmedi beni :çok üzgünüm:
bende de 2 tane kocaman kutu toplamda 40 tane var. ben hiç içmedim. demin baktım
baktım koydum yerine. içmicem sanırım :bbo:
umarım bu sefer olmuştur...
Merhaba Yase hoşgeldinn...herkeslere merhabaa
sabahtan beri geçmişi okuyorum dün hiç giremedim
Ayy cnaım yaa maaşallah bebişine..Çok güzel ve rahat görünüyorzemuszemus
Merhaba Yase hoşgeldinn...
Allah ya banada yazdı ama ismi farklı Magnesıum Diasporal benimki..okudum gebelik ve emzirme sırasında rahatlıkla kullanılanilir hiçbir etkisi yoktur diye yazıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?