hoşgeldin ipek böcüğü.. gözün aydın oğluşun iyimiş . gaviscon mu senin şurupta eğer oysa walla birebir kesiyo hem de benim bi kere de geçti mide yanmam inşallah seninde hemencecik geçiverir....
ARTVINLI9876, froya, hatce39, Kucuk, maddie, papatya16, sonbahar41, umutluuu, yase herkese merhaba nasılsınız umarım hepiniz ve bebişler iyidir. ben iki gündür bebişimin kıpırtılarını pek hissedemiyorum.bu normal mi acaba. bi kaç gün sonra dr kontrolum var.
Merhaba canımopuyorumnanaktan.Biz iyiyiz teyzesi,sen nasılsın?
Tatlım çok normal daha haftan çok erken,bu haftalarda o kadar yoğun hareketler hissedilmiyor.bak biz 20+5 olduk.hareketlerimiz maşallah var ama ilerki haftalar kadar kuvvetli ve sık değil.
kızlar mürsel ne diorr nazan gebelik testi yapınca bu çocuk benmde çocuğum benimde çişimi yapmma lazım çubuğa diyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bebegı hangi gün yaptık gibi bişe kaydirigubbakcemile3
Merhaba canım hoşgeldin...ARTVINLI9876, froya, hatce39, Kucuk, maddie, papatya16, sonbahar41, umutluuu, yase herkese merhaba nasılsınız umarım hepiniz ve bebişler iyidir. ben iki gündür bebişimin kıpırtılarını pek hissedemiyorum.bu normal mi acaba. bi kaç gün sonra dr kontrolum var.
nazannn dur bı karnını dinleyim o gun yaptığımız bebek tutmuşmuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne komıkler yaa nerden buluyorlar böyle espirileri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
Süperler bayılıyorum onlara...
Aaa Nazan hamilee hemde karnından diyodu birdee:roflol::roflol:
Bizde baya geyiğini yapmıştık...
Süperler bayılıyorum onlara...
Aaa Nazan hamilee hemde karnından diyodu birdee:roflol::roflol:
Bizde baya geyiğini yapmıştık...
Arkadaşlar,hepinize selamlar.
19+5 günlük hamileliğim..3 haftadır hastanede yatıyorum.sabah akşam seyyar bir ultrasonla bebeklerimin kalp atımı gözleniyor..ikizler ve ultrasonda çok hareketli görünmelerine rağmen hissedemiyorum..üstelik kilolu bir hamile değilim,sadece göbeğim şişti o kadar...her sabah nst ye bağlanıyorum.sadece kasılma kontrolü için bakılıyor.bebeklerin kalp atışını almıyor henüz alet..dr larda 20-22 den sonra anca hissedersin diyor..Önce hissettiğini düşünenler kendi bağırsak hareketlerini ve aort damarlarının atışlarını hissediyorlar,öyle olsa bu hassas nst aleti de bebeklerin kalp atışlarını algılardı dedi...ama alet algılamıyor henüz..Yani Dr. ların dedikleri böyle oldu bana burada.......
Arkadaşlar,hepinize selamlar.
19+5 günlük hamileliğim..3 haftadır hastanede yatıyorum.sabah akşam seyyar bir ultrasonla bebeklerimin kalp atımı gözleniyor..ikizler ve ultrasonda çok hareketli görünmelerine rağmen hissedemiyorum..üstelik kilolu bir hamile değilim,sadece göbeğim şişti o kadar...her sabah nst ye bağlanıyorum.sadece kasılma kontrolü için bakılıyor.bebeklerin kalp atışını almıyor henüz alet..dr larda 20-22 den sonra anca hissedersin diyor..Önce hissettiğini düşünenler kendi bağırsak hareketlerini ve aort damarlarının atışlarını hissediyorlar,öyle olsa bu hassas nst aleti de bebeklerin kalp atışlarını algılardı dedi...ama alet algılamıyor henüz..Yani Dr. ların dedikleri böyle oldu bana burada.......
opuyorumnanaktancnm naber ne zamana kadar daha hastanedesin bellimi bebişlerin ve sen iyisin dimi kendine çok ii bak teyzesi bebişlerini kocaman öpüyor kaydirigubbakcemile3
canım senden haber almak çok güzelll belkı ikiz gebelıklerde gec hissedilior cnm benm drumda 18 haftada hıssedersın dedı harketlerı ve hıssedıorum 22 haftalık oldumm ama 18+5 gunlukkken falan bariz bebek harketıydı meleklerini hergun goruyorsun demek ne güzell allah sağlık versın sanda meleklerinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?