2010 Temmuz Anneleri : )

hoşgeldin ipek böcüğü.. gözün aydın oğluşun iyimiş . gaviscon mu senin şurupta eğer oysa walla birebir kesiyo hem de benim bi kere de geçti mide yanmam inşallah seninde hemencecik geçiverir....

yok gaviscon değil değişik adı var dr'un yazısından tam anlaşılmıyor. Henüz almadım iş çıkışı alacam. Geçirmezse gaviscon alırım artık.

Merhaba canımopuyorumnanaktan.Biz iyiyiz teyzesi,sen nasılsın?
Tatlım çok normal daha haftan çok erken,bu haftalarda o kadar yoğun hareketler hissedilmiyor.bak biz 20+5 olduk.hareketlerimiz maşallah var ama ilerki haftalar kadar kuvvetli ve sık değil.

slm kızlAR.. umarım her sey yolundadır.. opuyorumnanaktan

salı gunu doktordaydım kızım 311 gr olmus :asigim:: doktor mutlaka kan ılaclarımı ve vitaminlerimi içmem gerektıgımı soyledı.. bende kılo korkusuyla içmek ıstemıyorum ztn cok iyi beslenıyorum dedımsempatiksalakcinni ama mutlaka içmelisin dogumda kansız kalırsan sorun olur dedi..

bu arada 11 de ayrıntılı için gidicem tekrar cok korkuyorum ve heycanlanıyorum.. benım ikili test sınırda cıkmıstı .. ALLAHIM korusun bebegımı lütfen dua edin ..

bende iyiyim canım.inşallah bi kaç gün sonra kontrolden sonra daha daha iyi olucam :)))
evet bende zaten çok fazla şiddetli bir şekilde değilde kıpırtı halinde ufak vuruşla halinde :1hug:hissediyordum.ama bi kaç gündür yoğundum.belkide dinleniyordur kızım şimdi.

kızlar mürsel ne diorr nazan gebelik testi yapınca bu çocuk benmde çocuğum benimde çişimi yapmma lazım çubuğa diyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar mürsel ne diorr nazan gebelik testi yapınca bu çocuk benmde çocuğum benimde çişimi yapmma lazım çubuğa diyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nazan ben bebegi yaparken unuttum bizim bebek kızmıydı erkek miydi kaydirigubbakcemile3

bende 2 haftadır çok hissediyorum hemen hemen hergün

iki doktorda söyledi zaten çok hareketli kaçıyor hemen diye ölçümleri bile zar zor

yapmışlardı. küçük prensesimin neden zayıf olduğu ortada hareketten. 2 gündürde az

hareket var demekki uyumaya başladı. uyusunda büyüsün azıcık ya oneydi öle zıp zıp zıp..

sonra küçümencik kalcak

bebegı hangi gün yaptık gibi bişe kaydirigubbakcemile3

nazannn dur bı karnını dinleyim o gun yaptığımız bebek tutmuşmuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne komıkler yaa nerden buluyorlar böyle espirileri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:

Merhaba canım hoşgeldin...
iyiyiizz çok şükürr sen nasılsınn bakalım...Bebişinde iyidir yazgülüm inş..arada yapıyorlar öyle..Az kalmış allahtan kontrolüne...İçin rahatlar..

Süperler bayılıyorum onlara...
Aaa Nazan hamilee hemde karnından diyodu birdee:roflol::roflol:
Bizde baya geyiğini yapmıştık...

Arkadaşlar,hepinize selamlar.
19+5 günlük hamileliğim..3 haftadır hastanede yatıyorum.sabah akşam seyyar bir ultrasonla bebeklerimin kalp atımı gözleniyor..ikizler ve ultrasonda çok hareketli görünmelerine rağmen hissedemiyorum..üstelik kilolu bir hamile değilim,sadece göbeğim şişti o kadar...her sabah nst ye bağlanıyorum.sadece kasılma kontrolü için bakılıyor.bebeklerin kalp atışını almıyor henüz alet..dr larda 20-22 den sonra anca hissedersin diyor..Önce hissettiğini düşünenler kendi bağırsak hareketlerini ve aort damarlarının atışlarını hissediyorlar,öyle olsa bu hassas nst aleti de bebeklerin kalp atışlarını algılardı dedi...ama alet algılamıyor henüz..Yani Dr. ların dedikleri böyle oldu bana burada.......

cnm naber ne zamana kadar daha hastanedesin bellimi bebişlerin ve sen iyisin dimi kendine çok ii bak teyzesi bebişlerini kocaman öpüyor kaydirigubbakcemile3

canım senden haber almak çok güzelll belkı ikiz gebelıklerde gec hissedilior cnm benm drumda 18 haftada hıssedersın dedı harketlerı ve hıssedıorum 22 haftalık oldumm ama 18+5 gunlukkken falan bariz bebek harketıydı meleklerini hergun goruyorsun demek ne güzell allah sağlık versın sanda meleklerinede

cnm naber ne zamana kadar daha hastanedesin bellimi bebişlerin ve sen iyisin dimi kendine çok ii bak teyzesi bebişlerini kocaman öpüyor kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

Tatlım mantiken çoğul gebeliklerde daha erken hissedilir diyorlar .ve 2. ikiz hamileliğim ama tekme mekme hissetmiyorum ben henüz..sadece içimde solucanlar kıvrılıyor hissine kapılıyorum bazan o kadar.o da sık değil...nst ikiz gebeliklerde farklı telik gebeliklerde farklı ölçüm yapmıyor ki..Neyse ben de hissederim inşallah...bilmiyorumkismile

ben çıkayım yan yatarak yazmak çok zor..öptüm herkesiopuyorumnanaktan

hoşgeldin liya.. seni görmek ne güzel...

bebişlerin ve senin iyi olmanıza çok sevindim.

bende solucan değilde içimde balık yüzüyor gibi oluyordum 16. haftada...

sanki balıkcık sürüne sürüne yüzüyor ..

Allah bütün bebişlere sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…