2010 Temmuz Anneleri : )

İyiyim canım çok şükür.
Sabah bulantılarım devam,gece ayak ağrılarım hafifledi ama hala var.,
Artık çok çabuk yoruluyorum.dışarı çok çıkamıyorum,malum 2 kat yük taşıyorum.
İşte böyle canım benim KALSİYUM ilacına gelince ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum .banada dr.verdi.sakınca yok yani için rahat olsun.

Sen nasılsın,ağrıların hafifledimi,kuzunun cinsiyetini öğrenebildinmi?

bende iyiyim cnm teşekkür ederim, benim ağrım sızım bulantım yoktu çok şükür..

kuzucum Allahıma çok şükür kız. bizimde prensesimiz oluyor..
:asigim:

papatyacık magnezyum değil bizdekiler kalsiyum + d 3

kafam karışık
CADIARZU

Canım ben hem kalsiyum,hemde magnezyum (ikiside suda eriyenlerden)kullanıyorum.
Kafan karışmasın tatlım,hiç zararı yok,aksine faydası var.bebişler bir şekilde vitaminsiz ve kalsiyumsuz kalmıyorlarmış,anneden yeterince alıyorlarmış,ama bu seferde anneye takviye gerekiyormuş.kalsiyumu öneriyor tüm dr.

bende iyiyim cnm teşekkür ederim, benim ağrım sızım bulantım yoktu çok şükür..

kuzucum Allahıma çok şükür kız. bizimde prensesimiz oluyor..
:asigim:

Canım ya inan kusuruma bakma,ama ben kiminle karıştırdım,sancıları başlamıştı,nst ye giriyordu:uhm:
Maşallah kızın olacak demek.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hoşbulduk canım biz kalsiyum ilacından bahsediyoruz ama seninkini bilmiyorum hiç. hoş benimkinin prospektüsünde de hem o riskler yazıyo hem de gebelikte kullanım şekli ve dozunu yazmışlar. ay bu nasıl bi ikilem yaa

senin kullandığın ilacın adı neydi tatlım. soğuk suda eriyenden dimi?

bende sanırım hergün değilde gün aşırı içerim . böylelilkle hem almış olurum hem de kendim

biraz daha rahat olurum

Canım ya inan kusuruma bakma,ama ben kiminle karıştırdım,sancıları başlamıştı,nst ye giriyordu:uhm:
Maşallah kızın olacak demek.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

cnm kasık agrısı yaşayan ben ve katrem ewet nstye baglandım bebek aşagıda demişti doktor ama rahımde açılma olmadıgı için korkma dedi cinsiyete gelince bebegin bacak arası kordon doluydu doktor kıza benzetti bakalım yarın ayrıntılımız var hayırlısı neyse o olsun dualarınızı beklıyorum opuyorumnanaktan

ya kızlar ben artık vişneyı çok merak ediorum rabbım onuda meleğinde korusun yaa hergun gelirdi ayrıntılıdan sonra gelmedi allah inşş bir sorun yoktur :Saruboceq:

Canım ben Cal_D_Vita kullanıyorum.hergün 1 bardak soğuk suda eritip içiyorum.

Tamam şimdi hatırladım canım benim.kusuruma bakmayın ne olur ya,hamilelik işte,insanın hafızası bile zayıflıyor.çok şükür canım herşeyin yolunda olmasın çok sevindim.
İnşallah ayrıntılı ultrasyonunuzda herşey yolunda olur.bizimde ayın 10 da ayrıntılımız var.bende dualarınızı bekliyorum.

ARTVINLI9876, froya, hatce39, Kucuk, maddie, papatya16, sonbahar41, umutluuu, yase herkese merhaba nasılsınız umarım hepiniz ve bebişler iyidir. ben iki gündür bebişimin kıpırtılarını pek hissedemiyorum.bu normal mi acaba. bi kaç gün sonra dr kontrolum var.

cnm ne kusuru unutabilirsin normal herşeyı aklımızda tutamayız hergün bi gelişme oluyo topikte inşallah cnm inşallah herşey yolunda gider senınde az kalmış melegini görmene

merhaba canım iyyiz sen nasılsın olabiliyo arada takma kafana yordunmu kendini?

slm kızlar nasılsınız ben bugün dr. gittim Allaha şükür oğluşum iyi.Sadece mide yanmalarım başladı. Sizinde yanmaya başladımı. dr a şurup yazdırdım. Bakalım inşallah fayda eder.

merhaba yazgülüm....

bebeişi merak etme annesi uyuyordur.. uyusun ki büyüsün değil mi ama ??

slm kızlar nasılsınız ben bugün dr. gittim Allaha şükür oğluşum iyi.Sadece mide yanmalarım başladı. Sizinde yanmaya başladımı. dr a şurup yazdırdım. Bakalım inşallah fayda eder.

hoşgeldin ipek böcüğü.. gözün aydın oğluşun iyimiş . gaviscon mu senin şurupta eğer oysa walla birebir kesiyo hem de benim bi kere de geçti mide yanmam inşallah seninde hemencecik geçiverir....

merhaba canım iyyiz sen nasılsın olabiliyo arada takma kafana yordunmu kendini?

merhaba yazgülüm....

bebeişi merak etme annesi uyuyordur.. uyusun ki büyüsün değil mi ama ??

teşekkürler canlarım ben iyiyim aslında akıntım dışında hiç bir sorunum yok şükür.ama şu son 3 gündür kız kardeşim doğum yapıcak hastanede yatıyor bir türlü gerçekleşmedi doğum biraz onun koşturması ve telaşı var.acaba ondan mı diyorum.stres yapıyorum galiba biraz.bu gün inşallah doğucak minik meleğim suni sancıyla.
onun stresinden hissedemiyor olabilirim belkide.
inşallah iyidir bebişim uyuyordur.şimdi çikolata yedim belkim kıpırdar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…