- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
artvinli merhaba canım seninle bayadır karşılaşamıyorduk nasılsın ???
bana da doktor geçen gün yazdı bende dün aldım ilacı. prospektüsünü okudumda
hamileler sadece dr tavsiyesinde kullanmalı vs demiş. yani pek tatmin etmedi beni. sen
okudun mu ??
İyiyim canım çok şükür.
Sabah bulantılarım devam,gece ayak ağrılarım hafifledi ama hala var.,
Artık çok çabuk yoruluyorum.dışarı çok çıkamıyorum,malum 2 kat yük taşıyorum.
İşte böyle canım benim KALSİYUM ilacına gelince ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum .banada dr.verdi.sakınca yok yani için rahat olsun.
Sen nasılsın,ağrıların hafifledimi,kuzunun cinsiyetini öğrenebildinmi?
papatyacık magnezyum değil bizdekiler kalsiyum + d 3
kafam karışık CADIARZU
papatyacık magnezyum değil bizdekiler kalsiyum + d 3
kafam karışık CADIARZU
bende iyiyim cnm teşekkür ederim, benim ağrım sızım bulantım yoktu çok şükür..
kuzucum Allahıma çok şükür kız. bizimde prensesimiz oluyor.. :asigim:
Ayy cnaım yaa maaşallah bebişine..Çok güzel ve rahat görünüyorzemuszemus
Merhaba Yase hoşgeldinn...
Allah ya banada yazdı ama ismi farklı Magnesıum Diasporal benimki..okudum gebelik ve emzirme sırasında rahatlıkla kullanılanilir hiçbir etkisi yoktur diye yazıyor..
İyiyim canım çok şükür.
Sabah bulantılarım devam,gece ayak ağrılarım hafifledi ama hala var.,
Artık çok çabuk yoruluyorum.dışarı çok çıkamıyorum,malum 2 kat yük taşıyorum.
İşte böyle canım benim KALSİYUM ilacına gelince ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum .banada dr.verdi.sakınca yok yani için rahat olsun.
Sen nasılsın,ağrıların hafifledimi,kuzunun cinsiyetini öğrenebildinmi?
Canım ya inan kusuruma bakma,ama ben kiminle karıştırdım,sancıları başlamıştı,nst ye giriyordu:uhm:
Maşallah kızın olacak demek.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hoşbulduk canım biz kalsiyum ilacından bahsediyoruz ama seninkini bilmiyorum hiç. hoş benimkinin prospektüsünde de hem o riskler yazıyo hem de gebelikte kullanım şekli ve dozunu yazmışlar. ay bu nasıl bi ikilem yaa
senin kullandığın ilacın adı neydi tatlım. soğuk suda eriyenden dimi?
cnm kasık agrısı yaşayan ben ve katrem ewet nstye baglandım bebek aşagıda demişti doktor ama rahımde açılma olmadıgı için korkma dedi cinsiyete gelince bebegin bacak arası kordon doluydu doktor kıza benzetti bakalım yarın ayrıntılımız var hayırlısı neyse o olsun dualarınızı beklıyorum opuyorumnanaktan
ya kızlar ben artık vişneyı çok merak ediorum rabbım onuda meleğinde korusun yaa hergun gelirdi ayrıntılıdan sonra gelmedi allah inşş bir sorun yoktur :Saruboceq:
Tamam şimdi hatırladım canım benim.kusuruma bakmayın ne olur ya,hamilelik işte,insanın hafızası bile zayıflıyor.çok şükür canım herşeyin yolunda olmasın çok sevindim.
İnşallah ayrıntılı ultrasyonunuzda herşey yolunda olur.bizimde ayın 10 da ayrıntılımız var.bende dualarınızı bekliyorum.
ay inşallah...
oya da yok bayadır CADIARZU
ARTVINLI9876, froya, hatce39, Kucuk, maddie, papatya16, sonbahar41, umutluuu, yase herkese merhaba nasılsınız umarım hepiniz ve bebişler iyidir. ben iki gündür bebişimin kıpırtılarını pek hissedemiyorum.bu normal mi acaba. bi kaç gün sonra dr kontrolum var.
ARTVINLI9876, froya, hatce39, Kucuk, maddie, papatya16, sonbahar41, umutluuu, yase herkese merhaba nasılsınız umarım hepiniz ve bebişler iyidir. ben iki gündür bebişimin kıpırtılarını pek hissedemiyorum.bu normal mi acaba. bi kaç gün sonra dr kontrolum var.
slm kızlar nasılsınız ben bugün dr. gittim Allaha şükür oğluşum iyi.Sadece mide yanmalarım başladı. Sizinde yanmaya başladımı. dr a şurup yazdırdım. Bakalım inşallah fayda eder.
merhaba canım iyyiz sen nasılsın olabiliyo arada takma kafana yordunmu kendini?
merhaba yazgülüm....
bebeişi merak etme annesi uyuyordur.. uyusun ki büyüsün değil mi ama ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?