2010 Temmuz Anneleri : )

ben bugün yine hiç ders çalışmadım yaa oturdum bütün gün zopalıcam kendimi klava: kaydirigubbakcemile

slm kıslr naslsınz bende pek grmyrm bu aralr gecmşde okmaya vaktım yok güzel habrlr var snrm lıdamı gelmş iyisindr umrım yatmktn bahstmş hayrdr kıslr ne olmş bu arada bsde yarın dr randvmz var şekr yüklmsı ve aşmızı yaptrcz

selam kızlar nabersiniz???
biz gayet iyiyiz çok şükür.
liya da gelmiş hoşgelmiş:))))
bende geçmişi okuyamıyorum ve sık sık giremiyorum.
herkes iyidir umarımm

cnm liya hastahanede kalıor gözetım altında bebikleri için sen nasılsınn oh yarı gör paşanı bende 13 gidicemmm ya senın gıbeği feci merak edıorumm koysana bir ara topiğe paşamız ne kadr olmuş bakalımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamm canm gene renklı verrse koyrm bi ara işte olmdgı ıcın aygt evde koyyrm onuda untrym bazen
netın basına otrmyrm evde

liyadan güzel haberler duymak güzel, ayrıca bu hafta başı kontrolüm vardı ve 21 haftalıktım doktora bebeğin hareketlerinden bahsettim acaba omu yada bağarsak hareketimi dedim yok kesinlikle artık bebeğin hareketlerini hissediyosun 24, haftadan sonra daha net hissedeceksin dedi yani erken değil ...

evet canm bende senle aynı fikirdeyım o dr biras ... neyse kaydirigubbakcemile3 benimkı kumandyı bıle hopltyr bu nasıl karın kuruldmsı damar atmasıdr :roflol: baya kuvtlı demkkı bısım damrlr.Dısardan hissdlyr yanı daha ne dıyım hısstme hakknda

meraba vişne hala girmedi mi foruma? vişneyi ve şulecik i merak etmeye başladım.nie bizi terk ettiler diye.

liya ikiz olduğu için daha çok hissedeceğini söylüyor ama şöyle bişey de var. bizim tek bebeklerin yeri daha bıol. ikiz bebekler zaten anne karnında sıkışık duruyorlar. yani bizimkiler kadar rahat hareket edemeyebilirler. biz de büyük hareketleri hissediyoruz küçükleri daha ilerde hissedicez sanıyorum. ama ben de doktoruma kıpır kıpır hissediyorum dedim normal artık hissedersiniz zaten dedi.

iyi olsunlar da önemli değil o da nasılsa hissedecek. çok çekti kız. işallah bu sefer alıcak bebekleri kucağına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…