ben çıkayım yan yatarak yazmak çok zor..öptüm herkesiopuyorumnanaktan
Aaaa topiğe girer girmez hoş bir sürpriz..
Hoşgeldin canım..iyi olduğunuza sevindimŞeniz
canım senı özlüyoruz artık ne zman bitcek işler
nasılsın defne hanım nasıllar
çok şükür iyiyiz canım...
evet iş yoğunluğum var şu sıralar pek giremiyorum..kafamçokkarıştı
olsun varsın iyi olalım da:)Şeniz
kknın pozitif hatunuuu deniz guneşşşşpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
esmacım sende çok pozitifsin
slm kıslr naslsınz bende pek grmyrm bu aralr gecmşde okmaya vaktım yok güzel habrlr var snrm lıdamı gelmş iyisindr umrım yatmktn bahstmş hayrdr kıslr ne olmş bu arada bsde yarın dr randvmz var şekr yüklmsı ve aşmızı yaptrcz
cnm liya hastahanede kalıor gözetım altında bebikleri için sen nasılsınn oh yarı gör paşanı bende 13 gidicemmm ya senın gıbeği feci merak edıorumm koysana bir ara topiğe paşamız ne kadr olmuş bakalımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
liyadan güzel haberler duymak güzel, ayrıca bu hafta başı kontrolüm vardı ve 21 haftalıktım doktora bebeğin hareketlerinden bahsettim acaba omu yada bağarsak hareketimi dedim yok kesinlikle artık bebeğin hareketlerini hissediyosun 24, haftadan sonra daha net hissedeceksin dedi yani erken değil ...
evet canm bende senle aynı fikirdeyım o dr biras ... neyse kaydirigubbakcemile3 benimkı kumandyı bıle hopltyr bu nasıl karın kuruldmsı damar atmasıdr :roflol: baya kuvtlı demkkı bısım damrlr.Dısardan hissdlyr yanı daha ne dıyım hısstme hakknda
meraba vişne hala girmedi mi foruma? vişneyi ve şulecik i merak etmeye başladım.nie bizi terk ettiler diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?