2010 Temmuz Anneleri : )

15 gundur hastanedeydım dr lar elınden gelenı yaptı ama olmadı olmadı olmadı... ıste...

özlem senı ve vısneyı cok merak etmıstım hatta sayfalarınıza baktım gırdınız mı hıc dıye msj bırakmıstım.nasıl oldu canım ya?

selam kızlar ben kızımı kaybettım benı sılın ıstersenız cok uzgunum yazacak bısey bulamıyorum dılıyorum hepınız saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız hoscakalın

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

İnannnnnnnmıyooooooruuuuuummmmm...

Canım yemin ederim şok oldum. Allah sana sabır versin canım benim.

Rabbim en kısa sürede tekrar evlat nasip etsin.

İnan diyecek hiç bişe bulamıyorum yaaaa ne desem eksik kalır...

özlem inan bende sok oldum ve üzüldüm başın sagolsun allahım acını hafifletsin dayanma gücü versin.neden neden oldu çokkkkkkkkkkkk sasırdımmmmm

bende anlamadı basımın dedı servıkal yetmezlık serkılaj atıldı ama 15 gun tutunabıldı kuzum erken dogum oldu suyu bıttı bırsuru aksılık ıste ben bu kaderı kabul edemıyorum yaaa sındıremıyorum bı turlu
özlem senı ve vısneyı cok merak etmıstım hatta sayfalarınıza baktım gırdınız mı hıc dıye msj bırakmıstım.nasıl oldu canım ya?

liyadan haber var canım hastanede gözetım altında bır kac gündür yazısıyor burda bebeklerın saglık durumları ıyıymıs ama ayaga kalkmıyormus tuvalet harıcınde.

Özlem'cim biliyorum çok zor ama ne olur isyan etme...

Rabbim'in bildiği bişe vardır elbet...

Demesi biliyorum kolay ama canım lütfen güçlü olalım...

Yemin ederim okuduğumdan beri elim ayağım tutmaz oldu.

ah be güzelimm. o kadar üzüldüm ki anlatamam. Allah sabır versin. başka diyecek bir şey bulamıyorum. çok çok üzüldüm canım başınız sağolsun. :çok üzgünüm:

Özlem başın sağolsun ay ne diyim şimdi..çook üzgünümmm.

Allah sabır versin..---------------------------

-------------------------------------------

herzaman herseyın hayırlısını ıstedım kendım ıcınde basaları ıcınde neresınden baksam kendımı tesellı edecek bısey bulamıyorum bunu tesellısı acıklaması yok ben bu kaderı daha oncede yasadım bunu hakedecek n yaptım butun mezarlıgı benım kuzularım mı dolduracak gecmıyo bu acı nasıl bısey bılmıyorum gosumun ustunde tas gıbı duruyo

özlem Allah sabır versin.Çok üzüldüm Allah bi daha aynı acıları yaşatmasın. ınşallah tez zamanda tekrar bebiş nasip eder.

hepınız sagolun kızlar hepınızden allahrazı olsun kendımı toparlayayım ugrarım yıne hoscakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…