Özlem merhaba
çok çok üzgünüm............Diyecek bişi bulamıyorum..Başın sağolsunn
canım cok üzüldüm ınan kac gündür yoktun merak etmıstım senı ınan.rabbım dayanma gücü versın.canım sen bızım arkadsımızsın görmesek tanımasakta acılarımızı paylasırız ınan ne yazıcagımı sasırdım bende.
selam kızlar ben kızımı kaybettım benı sılın ıstersenız cok uzgunum yazacak bısey bulamıyorum dılıyorum hepınız saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız hoscakalın
özlem senı ve vısneyı cok merak etmıstım hatta sayfalarınıza baktım gırdınız mı hıc dıye msj bırakmıstım.nasıl oldu canım ya?
bende anlamadı basımın dedı servıkal yetmezlık serkılaj atıldı ama 15 gun tutunabıldı kuzum erken dogum oldu suyu bıttı bırsuru aksılık ıste ben bu kaderı kabul edemıyorum yaaa sındıremıyorum bı turlu[
özlemcım nolur ısyan etme belkı demesı kolay dıyosun ama cok büyük acılar cekıyoz ınan rabbım hepımızı ımtıhan edıyor degısık sekıllerde canım.hepımızın ne dertlerı var canım unutma.
selam kızlar ben kızımı kaybettım benı sılın ıstersenız cok uzgunum yazacak bısey bulamıyorum dılıyorum hepınız saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız hoscakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?