2010 Temmuz Anneleri : )

Ayyyy ben de çok kötü oldum yaaa tüylerim diken diken...

Allah'ım sabır ver yarabbim...

canım arkadasım acın cok büyük nedesem bılmıyorum ya benım annem gıbı kanser hastası 34 yasında bır kızın olsaydı ve okızın üc yavrusu olsaydı bu acıya nasıl dayanır yürek bıde bu taraftan bak benım annem nasıl dayansın bu acıya senağlama

kendıne cok ıı bak özlemcım rabbım sabrını bol versın.bızlerı zıyarete gel emı arkadasım.

arkadaslar ne olur yapmayın çokkkkk üzücü biliyorum ama yapmayın gözünüzü seveyim ben aglıyorum ne olur .herkez üzüldü herkezin içi yanıyor.valla saskınım kötüyüm başım agrıdı.biz anneyiz çok acıklı bu konu biliyorum ama tek yapılması gerekn dua etmek ALLAHA SIGINMAK YÜCE MEVLAM YÜREK YANGININI SÖNDÜRSÜN ÖZLEM NE DıYELıM OFFF OFFF

Özlemciğim başın sağolsun. ınşallah Rabbim en kısa zamanda başta sen olmak üzere tüm hasretini çekenleri evlat sahibi yapar. Üzülme diyemem anlamsız olur. Umarım derdin tez günde deva bulur.:çok üzgünüm:

selam kızlar ben kızımı kaybettım benı sılın ıstersenız cok uzgunum yazacak bısey bulamıyorum dılıyorum hepınız saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız hoscakalın

Kızlar nasıl neler yapıyor diye sıteye ugradım .. bu haber kariısında şok oldum ve gözyaşlarıma engel olamıyorum.. RABBİM sabır versinn..

özlem canım arkadaşımm
Allah sabır wersin çokkk kötü oldum daha girer girmez gördümm offf
diyecek bişiyy bulamıyorum Allah'ım en kısa zamanda bii ewlat daha wersinn

özlemcim inan çok ama çok üzüldüm.

şu anda seni hiçbirşey teselli etmez tahmin ediyorum ama allah sabır versin.

diyecek bir söz bulamadım.

Canım ALLAHIM annenın sabrını kızınında şifasını versin İNŞAALLAH.. evlatlarına bagıslasın..

Nefertiti canım Allah şifa versin. Evlatlarına bağışlasın.

Sizlere de sabır versin.

ya kızlar ben çok kotu oldum girip bunları okuyunca özlemcim allah yardımcın olsun canımm şimdiki bütün sözler senin için anlamsız blkide rabbım sana sabrını versin canımm mafoldumben

Ben hala şaşkınlığımı ve şoku üzerimden atamadım.

Özlem'cim yaa Allah yardımcın olsun.

Yüce Rabbim bir daha böyle acı yaşatmasın.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

çok kötü oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah sabır versin özlemcimm Diyecek bişe bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…