herkesin kadınlar günü kutlu olsun.... hihoyyyt
Teşekkürler... Senin ve tüm bayanların da kadınlar günü kutlu olsun.
2 kilo mu? :1shok::1shok::1shok::1shok:
Ne diyorsun yaaa süpersin...:lepi:
saol cabım senınde kadınlar günün kutlu olsun hayatcım.
Yaaa 2 kilo alan arkadaş ama benim morralim çok bozuldu şimdi.
Daha 20. haftamdayım veeeeeeeeeeeeee 5-6 kilo aldım yani((
Üzme bizi bak böle yazıpppp((
Sana maşallah tabi.
ben de 5 kilo aldım ve doktor çok normal olduğunu söyledi. hedefim 12-15 kilo ile bitirmek bakalım hayırlısı. ama bazıları toplam 8-9 kilo alıyor. hayat senin de öyle olacak herhalde.
Ayy beni görseniz güneş çıkıyo " hadi oğlum gel karşı kaldırımdan yürüyelim güneşe geçelim" falan diyorum(Tabi içimden:)))Kafayı mı yiyorum evlat sevgisi böle bişey mi.Her işime onu da katmak istiyorum.
Kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yarın...
İyi akşamlar....
arkadaslar bende 51 kiloyla başladım su an 59 kioyum 9 kilo aldım ama ben memnunum niye derseniz ben hayatımda 50 ve 51 üzerine çıktıgımı bilmem o yüzden çok mutluyum ki,lolarımdan bide ben veririm çok hızlı metabozlizmam var .ne bulsam yiyorum iştah süper bendee.kendime sasıyorum.su an tarif araştırıyorum aksam yemegi için ciger pişirecegim nasıl yapsam diye .tüm hayatım yemek oldu.ama dedigim gibi mutluyum ben böyle yeterki bebegime yarasın.ama benim bir sıkıntım varsa yogurt yemem ben hamileligim boyuncada agzıma yogurt almadım.o yüzden haplarımı hiç geçirmeden içiyorum umarım ordan kalsiyum alır ne dersiniz
Hani derler yaa ilk 5 ay aldığınızın iki katı kiloyu geriye kalan kısımda alıyorsunuz diye ben yandın o zaman...
şimdiye kadar 6 kilo almış olsam 12 kilo bundan sonra mı alıcam yani...
Ayyyyy inanmıyorum toplamda 18 kilo...
Aman Allah'ım...
arkadaslar bende 51 kiloyla başladım su an 59 kioyum 9 kilo aldım ama ben memnunum niye derseniz ben hayatımda 50 ve 51 üzerine çıktıgımı bilmem o yüzden çok mutluyum ki,lolarımdan bide ben veririm çok hızlı metabozlizmam var .ne bulsam yiyorum iştah süper bendee.kendime sasıyorum.su an tarif araştırıyorum aksam yemegi için ciger pişirecegim nasıl yapsam diye .tüm hayatım yemek oldu.ama dedigim gibi mutluyum ben böyle yeterki bebegime yarasın.ama benim bir sıkıntım varsa yogurt yemem ben hamileligim boyuncada agzıma yogurt almadım.o yüzden haplarımı hiç geçirmeden içiyorum umarım ordan kalsiyum alır ne dersiniz
Allah kımseye evlat acısı vermesın.dogunca napcaz kımbılır anne dıycek bırı bıze mınıcık agızlarıyla.senağlama
canım yok öyle bir şey yaa. sen sıkma canını. zaten doktor fazla kilo artışı gördüğünde diyetisyene yönlendiriyor. tabi inşallah öyle bir şeye gerek olmaz, çünkü bu sefer istediğin şeyleri yiyemiyorsun diyetisyen kontrolünde olduğun için. 15-16 kiloya kadar normal zaten. daha çok var bizim :))
selam kızlar ben kızımı kaybettım benı sılın ıstersenız cok uzgunum yazacak bısey bulamıyorum dılıyorum hepınız saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız hoscakalın
selam kızlar ben kızımı kaybettım benı sılın ıstersenız cok uzgunum yazacak bısey bulamıyorum dılıyorum hepınız saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız hoscakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?