Kızlar harikasınız yaa maşallah bebişlerinize ve size...
Ben de toplamda 5,5-6 kilo arası bişe aldım ama bundan sonra zor gibi görünüyor.alsanaalsanasmile
slm kızlar.tetenoz asımı oldum geldım.
geçmiş olsun canım.
ben geçen hafta oldum. 2 gün kolumun üstüne yatamadım. biraz ağrı ve şişlik olabilir korkma...
liyadora vallahi ben burdayım:)
bebeklerine nazar değmesinnnherkese gösterme emi???
Hiç sorma o gaz olayını canım yaaa bazen kendi kendimden utanıyorum inanır mısın?:kedi:
Allah'tan o şekilde kimseye çok şükür yakalanmadım.kaydirigubbakcemile3
Akşamları felaket bişe oluyorum davul davul resmen.kaydirigubbakcemile3
Yürüyüşe çıkıyoruz hemen eşimle yarım saat yürüyüşten sonra biraz da gazmanlık yapıyorum kendime öyle geliyorum ama bazen de çıkmıyor yaa işte o zaman işkence gibi...:CüvCüv:
slm kızlar.tetenoz asımı oldum geldım.
kISLAR SELAMM..Kadınlar gününüz kutlu olsunn..
Ben 2 kilo aldım ,doktorum iyi gidiyorsun dedi...Nasıl olsa alcaz kiloları sonra sonra :)))))))))))))
slm kızlar nasılsınız.bende tetanoz aşımı 25 subatta vuruldum 2 3 gün agrı oluyor.sonra geçti 2. si dahada agrıyor diyolar dogruysa.bu arada bende bebegimin pıt pıtlarını tam 20 .haftamda hissettim çok güzel bir duygu nasıldı vuruyor.ama sadce tokken ve otururken hissediyorsunuz ben ayakta hissedemedim hep yatarken yada otururken.siz nasıl hissettiniz???????:ecrin_bebek:
slm kızlar nasılsınız.bende tetanoz aşımı 25 subatta vuruldum 2 3 gün agrı oluyor.sonra geçti 2. si dahada agrıyor diyolar dogruysa.bu arada bende bebegimin pıt pıtlarını tam 20 .haftamda hissettim çok güzel bir duygu nasıldı vuruyor.ama sadce tokken ve otururken hissediyorsunuz ben ayakta hissedemedim hep yatarken yada otururken.siz nasıl hissettiniz???????:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?