2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar harikasınız yaa maşallah bebişlerinize ve size...

Ben de toplamda 5,5-6 kilo arası bişe aldım ama bundan sonra zor gibi görünüyor.
alsanaalsanasmile

bundan sonrasının zor olacağı konusunda sana şiddetle katılıyorum a.s
ben zaten kilo almaya bayılırım klava: oldum olası kilo vermeye çalıştım. ilk defa aldığım için üzülmeyeceğim heralde. tabi aşırıya kaçmadığı sürece... a.s

liyadora vallahi ben burdayım:)

bebeklerine nazar değmesinnn herkese gösterme emi???

Allah hepimizin meleklerini nazarlardan korusun

kISLAR SELAMM..Kadınlar gününüz kutlu olsunn..
Ben 2 kilo aldım ,doktorum iyi gidiyorsun dedi...Nasıl olsa alcaz kiloları sonra sonra :)))))))))))))

slm kızlar nasılsınız.bende tetanoz aşımı 25 subatta vuruldum 2 3 gün agrı oluyor.sonra geçti 2. si dahada agrıyor diyolar dogruysa.bu arada bende bebegimin pıt pıtlarını tam 20 .haftamda hissettim çok güzel bir duygu nasıldı vuruyor.ama sadce tokken ve otururken hissediyorsunuz ben ayakta hissedemedim hep yatarken yada otururken.siz nasıl hissettiniz???????:ecrin_bebek:

kISLAR SELAMM..Kadınlar gününüz kutlu olsunn..
Ben 2 kilo aldım ,doktorum iyi gidiyorsun dedi...Nasıl olsa alcaz kiloları sonra sonra :)))))))))))))

Teşekkürler... Senin ve tüm bayanların da kadınlar günü kutlu olsun.

2 kilo mu? :1shok::1shok::1shok::1shok:

Ne diyorsun yaaa süpersin...:lepi:

Yaaa 2 kilo alan arkadaş ama benim morralim çok bozuldu şimdi.
Daha 20. haftamdayım veeeeeeeeeeeeee 5-6 kilo aldım yani((
Üzme bizi bak böle yazıpppp((
Sana maşallah tabi.

ben de yarı yatar pozisyonda oturuken hissettim..

Canım ben de hiç ayaktayken hissetmedim daha.
Hep uzanınca veya otururken hissediyorum.
Bizimki babamızın bi şarkısı var böyle tekno gibi bişey onda çok hareketleniyor.
Artık seslerimizi de duyuyolar yani konuşun bebişlerinizle.
Artık annelerinin sesini duyuyorlar:)))

ben de 5 kilo aldım ve doktor çok normal olduğunu söyledi. hedefim 12-15 kilo ile bitirmek bakalım hayırlısı. ama bazıları toplam 8-9 kilo alıyor. hayat senin de öyle olacak herhalde.

hosgeldın yavsib.ben 16.haftada hıssetım galıba erkekte daha erken hıssedılıyor.bende hep otururken hıssedıyorum.bıde cuma aksamı sınemaya gıtmıstık aksam 10 seansına fılm baslarken bır vurdu yada döndü resmen sesten rahatsız oldu yavrum vurma dııl yumruklamaydı anlatamam ya sevmedı yüksek sesı.

Ayy beni görseniz güneş çıkıyo " hadi oğlum gel karşı kaldırımdan yürüyelim güneşe geçelim" falan diyorum(Tabi içimden:)))Kafayı mı yiyorum evlat sevgisi böle bişey mi.Her işime onu da katmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…