2010 Temmuz Anneleri : )

umutlu canım hoşgeldin. kızın oluyormuş. gözün aydın canım. sen de öğrendin artık cinsiyetini.
özleme o kadar üzüldüm ki hala kendime gelebilmiş değilim.

selam kızlar ben kızımı kaybettım benı sılın ıstersenız cok uzgunum yazacak bısey bulamıyorum dılıyorum hepınız saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız hoscakalın

Nasıl yani nasıl yani yaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

:Saruboceq:
umutlu canım hoşgeldin. kızın oluyormuş. gözün aydın canım. sen de öğrendin artık cinsiyetini.
özleme o kadar üzüldüm ki hala kendime gelebilmiş değilim.

cnm hoşbulduk evet ögrendim saol cnm özleme bende çok üzüldüm valla başım agrıyo sıkıntıdan allah sabır versin :Saruboceq:

Ben de hala kendime gelemedim.

Düşündükçe göz yaşlarıma engel olamıyorum.

cnm sen ogun bugun temızlık mı yapıyosun cuma günüden beri kıyamam yorma kendini fazla detaylı temizlige girmişsin maşallah

canım ev taşıcazya o yüzden bi yandan yıkıyorum bi yandan topluyorum. valla şu taşınma telaşesini bi halletseydik ((

ben eğer birkaç saatliğine hastaneneden çıkış izni alabilirsem dışardan bir özel dr a gidip ayrıntılı ultrasom yaptırmayı düşünüyorum..
Özlemcim çok üzgünüm..Kelimeler boğazımda düğümlü...Serklajını ne zaman yaptırmıştın ?

canım ev taşıcazya o yüzden bi yandan yıkıyorum bi yandan topluyorum. valla şu taşınma telaşesini bi halletseydik ((

canım benım taşınmak hiç kolay degıl hele bide hamilesin daha da zor allah yardımcın olsun yakın olsam atlar gelirdim yardıma kuzum

cnm güvenmıyomusun o hastanye ayrıntılı konusunda ultrasonumu kötü inşallah izin alabılırsın gidersin başka bi doktora varya başım patlıyo özlemı düşünmektem kıyamam ben ona inşallah acılarını çabuk unutur rabbim güç versin :Saruboceq:

canım benım taşınmak hiç kolay degıl hele bide hamilesin daha da zor allah yardımcın olsun yakın olsam atlar gelirdim yardıma kuzum

çok sağol canımmm. olabildiğince yorulmamaya çalışıyorum ama bizim devasa bir kafesimiz var iki küçücük kuşa biraz abartmşız onların yuvasını falanda temizleyince bugün biraz yorucu oldu. şimdi dinlenme moduna geçtik :) daha yeni evin kombisi petekleri takılıyor duşakabini yapılacak bide oranın temizliği olacak ama orası için bi tanıdığın temizlik şirketi var onlara yaptırıcam.

bana ayrıntılı bakan dr un tavırları kötüydü..sizler ayrıntılı ultrasona girdiğinizde görebildiniz mi ekranı..bana göstermedi küstah adam..:mymeka:

yorma kendini dinlene dinlene yap bitanem bi kuşunuz eksikti kaydirigubbakcemile3 şaka yapıyorum darılma sakın cnm temizlik şirketinden gelenler ciddi evi pırıl pırıl yapıyo verdigin paraya üzülmüyosun hakkını veriyolar yanı

bana ayrıntılı bakan dr un tavırları kötüydü..sizler ayrıntılı ultrasona girdiğinizde görebildiniz mi ekranı..bana göstermedi küstah adam..:mymeka:

yuh yaaa bizim doktor çok tatlı bir beydi herşeyi tek tek bizede gösterdi anlamazlar göremezler demedi (( o kadar detaylı anlattı ki soracak bi sorumuz kalmadı.

bebeğime polardan battaniye dikiyorum kızlar :ecrin_bebek: siz bişiler hazırlamaya başladınızmı bebişlere...

aynı benım durumum cnm varya sabırsızlıkla o günü bekledim parayla yapıyolar bide bedavda degıl insan degiller yemın ediyorum ya eşim gördü bebegımızı bana son 2 dkda gösterdıler sanıyelık görüntü yanı seçemedim bile bebegımı bune ya dedim bitanede resim yok var ama ayrı ayrı bı resimde kulak bı resimde kalp falan filan cinsiyetı nedir demeden kasıp kendini kız dedi eşimde dediki kız dediginde bacalarının arasına bile bakmıyodu dedi o ara yüzünde felanmış bebegın ultrason aletı benım derdim cinsiyet felanda degıl insan der dimi burası bakın bacak arası diye yok soru soramadık ya bu kadar suratsız olurmu bi insan klava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bebeğime polardan battaniye dikiyorum kızlar :ecrin_bebek: siz bişiler hazırlamaya başladınızmı bebişlere...

canım ben şimdi basitte olsa yelek örüyorum heveslendim kendim yapmış olayım diye şu akıllı ip dedikleri varya onlardan aldım arka kısmını örüyorum kola kesimini yaptık az kaldı önlere başlıcam :))

Umutlu kızın mı oluyor?

Gözün aydın canım erkek istiyordun ama hayırlısı olsun..

Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.

Umutlu kızın mı oluyor?

Gözün aydın canım erkek istiyordun ama hayırlısı olsun..

Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.

cnm ewet erkek istiyodum ama kısmet cnm saglıklı olsun yeterkı rabbim hepmize nasip etsin yarularımızı kucagımıza almayı :Saruboceq:

bende geçen gün ördüğün yeleği bitirdim tam birleştiricektimki ön kısmının bi tarafını ters örmüşüm bilmiyorumkismile tekrar söktüm baştan örüyorum nasılsa küçük olduğu için çabuk bitiyo... eğlenceli oluyo bebişler için bişiler yapmak stres atıyo insan tavsiye ederim herkese :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…