selam kızlar ben kızımı kaybettım benı sılın ıstersenız cok uzgunum yazacak bısey bulamıyorum dılıyorum hepınız saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız hoscakalın
umutlu canım hoşgeldin. kızın oluyormuş. gözün aydın canım. sen de öğrendin artık cinsiyetini.
özleme o kadar üzüldüm ki hala kendime gelebilmiş değilim.
cnm sen ogun bugun temızlık mı yapıyosun cuma günüden beri kıyamam yorma kendini fazla detaylı temizlige girmişsin maşallah
canım ev taşıcazya o yüzden bi yandan yıkıyorum bi yandan topluyorum. valla şu taşınma telaşesini bi halletseydik((
ben eğer birkaç saatliğine hastaneneden çıkış izni alabilirsem dışardan bir özel dr a gidip ayrıntılı ultrasom yaptırmayı düşünüyorum..
Özlemcim çok üzgünüm..Kelimeler boğazımda düğümlü...Serklajını ne zaman yaptırmıştın ?
canım benım taşınmak hiç kolay degıl hele bide hamilesin daha da zor allah yardımcın olsun yakın olsam atlar gelirdim yardıma kuzum
cnm güvenmıyomusun o hastanye ayrıntılı konusunda ultrasonumu kötü inşallah izin alabılırsın gidersin başka bi doktora varya başım patlıyo özlemı düşünmektem kıyamam ben ona inşallah acılarını çabuk unutur rabbim güç versin :Saruboceq:
çok sağol canımmm. olabildiğince yorulmamaya çalışıyorum ama bizim devasa bir kafesimiz var iki küçücük kuşa biraz abartmşız onların yuvasını falanda temizleyince bugün biraz yorucu oldu. şimdi dinlenme moduna geçtik :) daha yeni evin kombisi petekleri takılıyor duşakabini yapılacak bide oranın temizliği olacak ama orası için bi tanıdığın temizlik şirketi var onlara yaptırıcam.
bana ayrıntılı bakan dr un tavırları kötüydü..sizler ayrıntılı ultrasona girdiğinizde görebildiniz mi ekranı..bana göstermedi küstah adam..:mymeka:
bana ayrıntılı bakan dr un tavırları kötüydü..sizler ayrıntılı ultrasona girdiğinizde görebildiniz mi ekranı..bana göstermedi küstah adam..:mymeka:
yorma kendini dinlene dinlene yap bitanem bi kuşunuz eksikti kaydirigubbakcemile3 şaka yapıyorum darılma sakın cnm temizlik şirketinden gelenler ciddi evi pırıl pırıl yapıyo verdigin paraya üzülmüyosun hakkını veriyolar yanı
bebeğime polardan battaniye dikiyorum kızlar :ecrin_bebek: siz bişiler hazırlamaya başladınızmı bebişlere...
Umutlu kızın mı oluyor?
Gözün aydın canım erkek istiyordun ama hayırlısı olsun..
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.
canım ben şimdi basitte olsa yelek örüyorum heveslendim kendim yapmış olayım diye şu akıllı ip dedikleri varya onlardan aldım arka kısmını örüyorum kola kesimini yaptık az kaldı önlere başlıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?