2010 Temmuz Anneleri : )

Canım benim çok teşşekkür ederim çok moral oldu sabah sabah üzgündüm çok birde geçmişe baktım özlemin haberini duyunca iyice üzüldüm Allahım ona inşallah tez vakit anne olmayı nasip eder

Bende çok üzüldüm ama yapılabilecek bişey yok. Allah sabır versin Çok zor bir durum.
Günaydınlarrrrr, nasılsınız?:)))

Günaydın hatce, biz iyiyiz sen nasılsın.

Günaydın hatce, biz iyiyiz sen nasılsın.[/QUOTE]

saol canım bzde iyiyiz çok şükür şimd kahvaltımızı yapacaz oğluşumla:)))hihoyyyt

Günaydın hatce, biz iyiyiz sen nasılsın.

saol canım bzde iyiyiz çok şükür şimd kahvaltımızı yapacaz oğluşumla:)))hihoyyyt[/QUOTE]
Size afiyet olsun tatlım...Ben işte yiyorum, o da simit, poğaca falan işte...Sabahları pek detaylı yiyesim gelmiyor.

günaydın kızlar özlemi okudum çok üzüldüm allh sabır versin bende ilk bebeğimi kaybettim çok büyük bir acı rabbim kimseye yaşatmasın

saol canım bzde iyiyiz çok şükür şimd kahvaltımızı yapacaz oğluşumla:)))hihoyyyt
Size afiyet olsun tatlım...Ben işte yiyorum, o da simit, poğaca falan işte...Sabahları pek detaylı yiyesim gelmiyor.[/QUOTE]

evet canım bende evde değil iş yerinde yiyorum :))cokacimcoook

Günaydınnn Arkadaşlar ;

Allaha şükür sonunda cinsiyetimiz belli oldu..
Ayrıntılıda gördük..Şükürler olsun.
Allah izin verirse Asya Sultan ımız gelicek,
Yazması nile ne kadar güzel...

Kızlar herkesler iyi mi
agrılarım var fazla pc ye oturamıyorum..
bi geçmişe bakıp çıkıcam

Gözün aydın canım...

kızlarr bende ayrıntılı ultrason için pazartesi ye randevu aldım çok heyecanlıyım :)))

canım gözün aydın tebrikler.aramıza bir prenses daha katıldı.allahım sağlık sıhhat versin inşallah.allaha emanet ol.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…