bende geçen gün ördüğün yeleği bitirdim tam birleştiricektimki ön kısmının bi tarafını ters örmüşüm bilmiyorumkismile tekrar söktüm baştan örüyorum nasılsa küçük olduğu için çabuk bitiyo... eğlenceli oluyo bebişler için bişiler yapmak stres atıyo insan tavsiye ederim herkese :hulya:
bana ayrıntılı bakan dr un tavırları kötüydü..sizler ayrıntılı ultrasona girdiğinizde görebildiniz mi ekranı..bana göstermedi küstah adam..:mymeka:
çok sağol canımmm. olabildiğince yorulmamaya çalışıyorum ama bizim devasa bir kafesimiz var iki küçücük kuşa biraz abartmşız onların yuvasını falanda temizleyince bugün biraz yorucu oldu. şimdi dinlenme moduna geçtik :) daha yeni evin kombisi petekleri takılıyor duşakabini yapılacak bide oranın temizliği olacak ama orası için bi tanıdığın temizlik şirketi var onlara yaptırıcam.
canım benim de ilk evim yeni daireydi. inşaat pisliğiyle uğraşmak da cidden çok yorucu. temizlik şirketi düşünmen iyi olmuş bence de hiç düşünme yaptır gitsin. çok da güzel olur bence. içine sinmezse bile sonra üstünden geçmesi kolay olur
ben şu an ünv hastanesinde olduğum için asistan dr baktı..dışardan sevdiğim ve güvendiğim bir kadın doğumcu var. o da saatlerce inceler ultrasonda. soracak soru bırakmaz aklımızda..süper bir dr..Şenay Aycan..
bu arada sonbaharcım hiper bilmemne bağırsakta bebeklerimden birinde de olduğunu idda eden dr.ama kalp beyin vs herşey normal ,tüm organlar normal dedi..yüzlerini göremediğini söyledi..zaten hiç bir ölçümüne inanmıyorum asistan beyin.....benim görmemi gerektiren bir şey olmadığını söyledi monitörde..sanki hayatımda ilk defa ultrasona giriyorum..Deü den dr.Taylan Bodur..Kimseye tavsiye etmiyorum....
hiperekojen bağırsak mı dedi liyacım yani bağırsakta kemiklerininkine yakın bir beyazlık
olması... dediğim gibi bu normal bebeklerde de görülebiliyormuş. tek başına sadece
hiperekojen bulgusu birşey ispatlamaya yetmiyormuş.. bende bunu düşünüp avutuyorum
kendimi.. ama senin dr da bir hayli kabaymış. tamam anlamıyoruz ama insan bebeğini
merak edip görmek istiyor. bu merakımız çok doğal.
herkese iyi akşamlar demek isityodum sizlere güzel haberler vermek istiyordum ama şöyle bir geçmişe göz atınca moralim çookk bozuldu.boğazıma bişi düğümlendi kaldı.geçen sene martın 14 ünde bende bebişimi kaybetmiştim.
ÖZLEMCİM inan çok üzüldüm canım.sana ne desem boş biliyorum kelimelerin hepsi anlamsızdır senin için.ama canım rabbim sabrını versin.allahım sana tekrardan en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı ve bir evlat nasip etsin inşallah.
LİYACIM canım umarım herşey yolundadır. kötü düşünüp bebişlerinide kendinide üzme canım.ben ayrıntılı ultrasona girmedim.dr um bu konuda bişi sölemedi.sadece boyunun ve gramının iyi olduğunu söledi.canımm rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bizlere evlatlarımıza sağlık versin.
diğer arkadaşlarım umarım herşey yolundadır.ben pek takip edemiyorum artık.çalıştığım için.biraz yoğunum.şu son günlerde.
SİZE GÜZEL Bİ HABER VERİCEKTİM.BEN DÜN GECE TEYZE OLDUM.KARDEŞİMİN DÜNYA TATLISI Bİ KIZI OLDU.SEZERYANLA DOĞUM YAPTI.RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OLUN.
ailenizin yeni üyesinin sağlık ve mutluluk dolu bir hayatı olsun inşallah.
çiçeği burnunda anneyide tebrik ederim.
darısı başımıza inşallah...
canım allah razı olsun.
canım kardeşim yaa.bir haftadır hastanede yatıyor.bir sürü sancı çekti. dün sezeryan oldu şükür.onun adına teşekkür ederim.
darısı hepimizin başına inşallah.allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
herkese iyi akşamlar demek isityodum sizlere güzel haberler vermek istiyordum ama şöyle bir geçmişe göz atınca moralim çookk bozuldu.boğazıma bişi düğümlendi kaldı.geçen sene martın 14 ünde bende bebişimi kaybetmiştim.
ÖZLEMCİM inan çok üzüldüm canım.sana ne desem boş biliyorum kelimelerin hepsi anlamsızdır senin için.ama canım rabbim sabrını versin.allahım sana tekrardan en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı ve bir evlat nasip etsin inşallah.
LİYACIM canım umarım herşey yolundadır. kötü düşünüp bebişlerinide kendinide üzme canım.ben ayrıntılı ultrasona girmedim.dr um bu konuda bişi sölemedi.sadece boyunun ve gramının iyi olduğunu söledi.canımm rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bizlere evlatlarımıza sağlık versin.
diğer arkadaşlarım umarım herşey yolundadır.ben pek takip edemiyorum artık.çalıştığım için.biraz yoğunum.şu son günlerde.
SİZE GÜZEL Bİ HABER VERİCEKTİM.BEN DÜN GECE TEYZE OLDUM.KARDEŞİMİN DÜNYA TATLISI Bİ KIZI OLDU.SEZERYANLA DOĞUM YAPTI.RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OLUN.
Herkese selamlar,yeni bir anne adayını daha aranıza kabul edermisiniz ?
Biraz eski yazısmalarada gözgezdirdim sanırım Temmuz erkek annelerinin ayı...Bende bir erkek bebek bekliyorum ve arada canımı sıkan seyler oluyor sanırım sizlerin tecrubelerınden ve destegınden bende faydalanabılırım..
a.s.
hoşgeldinnnnnnnnn............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?