2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar,
özleme çok üzüldüm allah büyük sabır versin...sizler nasılsınız?

Herkese günaydın..

Gözünaydın tatlım.:dance:.Maşallah kızına..

Ama seni çok merak ettik.Şeniz

çok merak ettik seni vişne. nie bi haber vermedin. neyse ki iyiymişsin. çok şükür. kızına da maşallah.

canım benim allah kucağımızda da görmek nasip etsin,hayırlı olsun kızın

herkese günaydınn

gözün aydı vişne nihayet öğrendiniz cinsiyeti

bende az önce hastaneye gittim devlet hastanesine gitmez olaydım komikten daha da

komik. traji komik. eliyle karnımı elledi elledi kulağını koydu dinledi herşey normal dedi

gönderdi.. ilk defa devlet hastanesine gittim meraktan gitmiştim. ve son defa olacak eminim.
:jeyyar:

annelerimizin usulü. onlar da doktora gidince öyle muayene oluyomuş. bir de fener tutup vajinalarına bakıyolarmış büyüteç gibi bişeyle. rahim ağzı yetmezliği var mı dye.iyi ki teknoloji gelişmiş valla.

günaydın bu arada arkadaşlar. özleme üzüldüm.Allah göstermesin. inşallah çabuk atlatır hemen hamile kalır tekrar.

herkese günaydınlarrr

VıSNEcim çok sevindim asya ismini bende çok seviyorum. hadi hayırlı olsun opuyorumnanaktan

kızlar joker mağazalarında bebek şenliği varmış.maille bilgi geldi. sizinle de paylaşayım.

Anne adayları için 16-17 Nisan tarihlerinde Metrocity JOKER Mağazası’nda verilecek seminerler kaçırılmayacak içeriğiyle göz dolduruyor. Hamilelik öncesi, esnası ve sonrasında psikodrama “ıçimdeki Yolculuk” semineri Psikodrama Terapisti ve Eğitimcisi Uzman Psikolog Neşe Karabekir Ezgin tarafından, “Bebeklik döneminde hareketin önemi” , “Oyuncak seçimi ve önemi” konulu seminer ise Uzman Psikolog ve Prag Ebeveyn Çocuk Programı (PEKıP) Grup Yöneticisi Yasemin Duçe tarafından verilecek.

çalışan hamilecikler biz doğum yapınca doğum izni var peki maaşı da devletten mi alcaz ??

Herkese merhabalar....
Bu sabah anca yazıyorumm işler güçler gelen giden...
Birde geçmişi okumaya daldımm...
Yazılanları okuyunca çok çok üzüldümm...
özleme allahtan sabırlar diliyorum rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun yine inş..
Yazgülüm de teyze olmuşş allah analı babalı büyütsün inş..
Vişne gelmiş ama gitmiş...Onu çok merak etmiştik gerçekten ne ağrısı var acaba çokta açıklayıcı birşey yazmamışş.Gözüaydın olsun onunda cinsiyet belli olmuş nihayetinde...

Bu arada dün prensesime ayakkabış aldımm bayıldımm çok hoşuma gitmişti ekledimm kızlar diğer topiğe birde akşam ki göbüşümüzü ekledikkk haberiniz olsunn...

kızlar günaydın!!
vişne cinsiyeti öğrenmiş, iyi olduğuna çok sevindim.
birkaç gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum hiç. inşallah iyidir. çikolata falan yiyorum hareketlensin diye ama yok
karnım da artık çok büyüdüğü için giydiğim çoraplar belimi sıkmaya başladı. hamileler için satılanlara bakmam lazım. spor ayakkabı giymiştim,az önce yağmur başladı. bugün her şey kötü gidiyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…