2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ben tetenoz aşısını olmadım henüz siz oldunuzmu geçmi kaldım ben acaba doktorum geçen sefer bi şey dememişti bi dahaki gidişimde 16 martta..?

kızlar ben tetenoz aşısını olmadım henüz siz oldunuzmu geçmi kaldım ben acaba doktorum geçen sefer bi şey dememişti bi dahaki gidişimde 16 martta..?
günaydın, Daha bende olmadım bu ayın sonuna doğru olacam bana daha dr. demedi sağlık ocağına gittiğimde şu tarih gelirsin dediler.

canım geç kalmamışsın doktoruna gittiğinde sorar yaptırırsın. bende aynı tarihte gidicem doktora bu arada :dance:

Günaydın, Dün akşam boynum tuttulmuş onun ağrısı var, sen nasılsın

Geçmiş olsun canım...

Ben de çok şükür iyiyim. Dün biraz durgundum bugün daha iyiyim.:dance::dance:

Bu arada bugün ki fotoğrafımı çektim ama henüz ekleme fırsatım olmadı.
:lepi:

iyiyim capricim.... opuyorumnanaktan

büyüttüm valla sorma, bir kere de sabah çekip koyayım. ciddi fark ediyor...

kızlar limango nun sitesinde bugün bebek kıyafetleri var. 4 parça tulum setleri 30 milyona düşmüş. tulum, şapka, eldiven ve önlük şeklinde. bence bir göz atın. çok çeşit yok ama şirinler yine de.

Geçmiş olsun canım...

Ben de çok şükür iyiyim. Dün biraz durgundum bugün daha iyiyim.:dance::dance:

Bu arada bugün ki fotoğrafımı çektim ama henüz ekleme fırsatım olmadı.
:lepi:
Tşk ederim canım, aklıma getirdin bende dün akşam foto çektim bende ekleyeyim şimdi.

Bu arada ben 5,5- 6 kilo felan aldım zannediyordum. Bugün sabah tartıldım 6,5 kilo almışım.

Tabi sürekli boğazımı düşünürsem böyle olur.

iyiyim capricim.... opuyorumnanaktan

büyüttüm valla sorma, bir kere de sabah çekip koyayım. ciddi fark ediyor...

Evet o konuda sana katılıyorum akşamları davul gibiyim...kaydirigubbakcemile3

Öğleden sonra şişmeye başlıyorum akşam olunca gaz mıdır nedir bilmiyorum şiş babam şiş...:roflol::roflol:

bende öyleyim sabahları küçük bi göbiş varken akşam koca göbek oluyorum:) üstelik uyumakta çok zorluk çekiyorum bi türlü rahat edebileceğim bi yatış şekli bulamıyorum.

kızlar limango nun sitesinde bugün bebek kıyafetleri var. 4 parça tulum setleri 30 milyona düşmüş. tulum, şapka, eldiven ve önlük şeklinde. bence bir göz atın. çok çeşit yok ama şirinler yine de.

Sağol canım...

Bu arada ben 5,5- 6 kilo felan aldım zannediyordum. Bugün sabah tartıldım 6,5 kilo almışım.

Tabi sürekli boğazımı düşünürsem böyle olur.

Yaaa sorma canımm bende 5 kilo aldığımı zannediyordum bu sabah acı geeerçekle karşılaştım ben 7 kilo almışım Öğğğğğ(((((((((gitme:

Yaa çok korkuyorum hayatım boyunca çok zayıf bir insandım doğumdan sonra şişkoooo kalırsam naparım.Üstelik eşimin en katlanamadığı kadın tipi kilolu kadınlar.GÖzüne hiç hoş gelmez.

Umarım sonra verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…