neyse ben çıkıyorum kızlar hepinizi çok çok öptüm.
iyi akşamlar..opuyorumnanaktan
tekrardan selam kızlar.
şimdi doktordan geldim oğluşumun durumu çok iyiymiş. 320 gr olmuş boyuda 23 cm çok hareketliydi doktor neresini kontrol etse orasını hareket ettiriyodu hissetti galiba ona baktığımızı bütün hünerlerini sergiledi yavrum benim. diline kadar baktık.
bu arada doktor bana iki hafta sonra tetanoz aşısını yaptır dedi. birde karın çatlağını önlemek için bir jel adı yazdı.
keyfimde pek yerinde valla bebeğimi gördüm diye.
darısı uzun zamandır göremeyen annelerin başına
arkadaslar bende bugun oğluşumu görmeye gittim çok seker ya insanın baktıkca bakası gelıyo.hesaplamalara göre 590 gr civarındaymış . normal tarıhten 1 hafta buyukmuş oyle dedıler .15 gün sonrada seker yükleme testi istediler.. bebegi görmek cok eğlenceliydi.verilen resimde bebiş babasına benziyodu bana öyle geldi.. bunu paylaşmak istedim herkese iyi aksamlar..
Canım haftasına göre kilosu çok iyiymiş maşallah boyunuda sorsaydın sen keşke sölemek zorunda sonuçta banada genelde bişiy demedi ama ben sordum Allahtan hepsini cevapladı ama sakın sıkma canını oda iyidir Allahın izniyle sen şimdi şeker testi için zeynep hanımamı gitceksin ben şimdi arayıp randevu aldım 24.haftayı geçirmemen lazımmış aklında bulunsun
arkadaslar bende bugun oğluşumu görmeye gittim çok seker ya insanın baktıkca bakası gelıyo.hesaplamalara göre 590 gr civarındaymış . normal tarıhten 1 hafta buyukmuş oyle dedıler .15 gün sonrada seker yükleme testi istediler.. bebegi görmek cok eğlenceliydi.verilen resimde bebiş babasına benziyodu bana öyle geldi.. bunu paylaşmak istedim herkese iyi aksamlar..
dr, kağan kocatepe, prof. dr recep has,ve benim doktorum dr. cihan erdoğdu olmak üzere 3 ayrı doktora sordum. hiçbiri tetenoz aşısını önermedi. anadoluda bağla bahçede uğraşan ve ilkel şartlarda makasla bıçakla doğum yapacak insanlar için gereklidir ama normalde sizin gibi şehirde yaşayan ve hastane koşullarında doğum yapacak insanlar için önermiyoruz dediler. üçünün de dünya kadar hastası var hiçbiri tetenoz aşısı olmuyor. ben de olmucam. sadece bilginiz olsun diye yazdım.
iyi gecelerrr
kordon bağında üç yerine iki damar olunca ne oluyo bilen var m?
ve bilenler mesaj atarsa sevinirirm
işlerden dolayı takip edemiyorum(
Günaydın kızlar......
günaydınnnnn şekerlerrrrrr opuyorumnanaktan
günaydınnnn ipekbocugu a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?