2010 Temmuz Anneleri : )

bende öyleyim sabahları küçük bi göbiş varken akşam koca göbek oluyorum:) üstelik uyumakta çok zorluk çekiyorum bi türlü rahat edebileceğim bi yatış şekli bulamıyorum.

Bacaklarının arasına yastık koyup sağ tarafına yatmayı dene canım.
Beli,m ağrıyodu geçenlerde bunu denedim hemen uyumuşum.

Kızlaaar hapşuruyorummmm((
Sanki hasta olacakmışım gibi her yerim kırılıyo,uykudan zor uyanıyorum sabahları alarm çalmadan kalkardım oysa((

Sanki hasta olacakmışım gibi her yerim kırılıyo,uykudan zor uyanıyorum sabahları alarm çalmadan kalkardım oysa((

dikkat et kendine şekerim bu havalar tam hastalık havası bi yakalanınca zor atlatılıyo hamileyken bende hala öksürük var mesela.

aman dkkat edin kızlar. salgın varmış. Allah korusun, grip olmadan atlatırsak şu 2 haftayı sonra havalar ısınır zaten.

aman dikkat et canım,cumadan beri boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığından ölüyorum,allahtan ateşim yok bu sefer...bugün bitki çayı kaynatmaya başladım 2 bardak içtim umarım bir kaç güne iyi olurum...çok çabuk hasta oluyorum ben yaaa tabii gece kalkıp içim yanıyo diye soğuk soğuk bişeyler içersem olacağım bu...bazen kızıyorum kendime walla :sinifsinif:

aman dkkat edin kızlar. salgın varmış. Allah korusun, grip olmadan atlatırsak şu 2 haftayı sonra havalar ısınır zaten.

Yaaa evet tam havaları.

Ama ben bi kaç defa daha böyle oldum hastalanmadan atlattım aldığım önlemlerle.

Bide şuna çok inanıyorum Oğlum beni koruyo.Ben her kış salya sümük hasta olan bi tiptim,bu sene maşallah burnum akmadı.
Canım o benim yaa içimde ufacık haliyle annesini koruyo.Bana öyle geliyo.
Ayy oğlan annesi olmak da böyle bişey işte.Şimdiden korumaya başladılar.Oyy canım oğlum benim....

benimmm oğğlummmm nedennn beni korumuyooooooo mafoldumben:sinifsinif::gitme:

benimmm oğğlummmm nedennn beni korumuyooooooo mafoldumben:sinifsinif::gitme:

Hgs hoşgeldin canım,

O melek de seni koruyodur emin ol.O da hayatta başka müsibetlerden koruyodur herşeyin farkına varamıyoruz ki...

Kızlaar gebe.com.'da espirili tşirtlere bi baksanıza nasıl güzeller...

Yaa dün akşam teyzemle msnde görüştük.
Benim aile coşmuş,neler almışlar oğlana görseniz bayıldım.
Annem temmuzda gelirken toplayıp geetircek hepsini.
Ama ben elimi sokup ekrandan aşmak istedim.
Bebişimin eşyalarına bakmak çok hoşuma gidiyo onun içindeki halini hayal ediyorum.
Rabbim o günleri de yaşat inşallah...

Dün eşime bilerek zarf attım. Bakalım düşünceleri neymiş diye...

Sen beni artık beğenmiyorsun dimi dedim.:roflol::roflol::roflol:

Saçmalıyorsun bence canım dedi. sen şuan da hamilesin gözüme hiç kötü gelmiyor tam tersi çok hoşuma gidiyor sonuçta yavrumuz var orda dedi. Can taşıyorsun dedi.
Ama ben seni doğum sonrasında görücem dedi asıl herşey o zaman başlıyor felan dedi.
Ben de hemen kafasına yer yapsın diye ilk 6 ay hiç bişe bekleme yine tontiş olucam dedim. Amaç zaman kazanmak tabi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Benim eşim de aynen senin eşin gibi yani canım kilolu kadına tahammülü yok.

Günaydınnn güzel anneler....
Biz geldikk...Nasılsınızz bugün...
Ben biraz tuhafım yaa kafam odun gibi nedense...
2 gecedir uyanıyorum başımda bir ağrıyla sonra gözlerim fal taşı gibi
açılıyor zor uyuyorum bir daha....

Herkese günaydın...

Papatya
olur canım böyle şeyler geçen haftada benim kafam odun gibiydi..Geçmiş olsun diyim..

Sonbahar
diğer topicde kendini göbek sanan göbeğini gördüm canım..

O ne kız dümdüz?..Maşallah:))))))9

sanada günaydın denizcimm..

malesef ya bende azcık çıktı napalım kaderimiz buymuş dolmuşa bindiğimde kimse bana

yer vermeyecek
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende öyleyim sabahları küçük bi göbiş varken akşam koca göbek oluyorum:) üstelik uyumakta çok zorluk çekiyorum bi türlü rahat edebileceğim bi yatış şekli bulamıyorum.

Kızlar hepimiz öyleyiz benim de geceleri karnım kocaman oluyor eee gün boyu yediklerimiz içtiklerimiz vs..

Sabah bir kalkıyorum aa hafif bir göbek o kadar..

Normal yani..

günaydın güzel anneler...

hepinize günaydın öpücüğü
Şeniz

Günaydın şekerimmm...opuyorumnanaktan

Saol Denizcimm sana da günaydınlar...
Gece aniden baş ağrısı ile kalkmam korkuttu beni inş.geçer....kafamçokkarıştı

kızlar bende kılo aldım ama bendede gobek yok sonbahar gıbıyımmm kalça dışarda onde gobık yok ve 23 haftalık olduk benm oğluşum nerde gezio acaba

kızlar bende kılo aldım ama bendede gobek yok sonbahar gıbıyımmm kalça dışarda onde gobık yok ve 23 haftalık olduk benm oğluşum nerde gezio acaba

oğlun saklanmıştır canım yeri rahattır merak etme benim kızım gibi.

sen kaç kilo aldın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…