- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
bende öyleyim sabahları küçük bi göbiş varken akşam koca göbek oluyorum:) üstelik uyumakta çok zorluk çekiyorum bi türlü rahat edebileceğim bi yatış şekli bulamıyorum.
Kızlaaar hapşuruyorummmm((
Sanki hasta olacakmışım gibi her yerim kırılıyo,uykudan zor uyanıyorum sabahları alarm çalmadan kalkardım oysa((
Sanki hasta olacakmışım gibi her yerim kırılıyo,uykudan zor uyanıyorum sabahları alarm çalmadan kalkardım oysa((
aman dkkat edin kızlar. salgın varmış. Allah korusun, grip olmadan atlatırsak şu 2 haftayı sonra havalar ısınır zaten.
Yaaa evet tam havaları.
Ama ben bi kaç defa daha böyle oldum hastalanmadan atlattım aldığım önlemlerle.
Bide şuna çok inanıyorum Oğlum beni koruyo.Ben her kış salya sümük hasta olan bi tiptim,bu sene maşallah burnum akmadı.
Canım o benim yaa içimde ufacık haliyle annesini koruyo.Bana öyle geliyo.
Ayy oğlan annesi olmak da böyle bişey işte.Şimdiden korumaya başladılar.Oyy canım oğlum benim....
benimmm oğğlummmm nedennn beni korumuyooooooo mafoldumben:sinifsinif::gitme:
Yaaa sorma canımm bende 5 kilo aldığımı zannediyordum bu sabah acı geeerçekle karşılaştım ben 7 kilo almışım Öğğğğğ((((((((( gitme:
Yaa çok korkuyorum hayatım boyunca çok zayıf bir insandım doğumdan sonra şişkoooo kalırsam naparım.Üstelik eşimin en katlanamadığı kadın tipi kilolu kadınlar.GÖzüne hiç hoş gelmez.
Umarım sonra verebilirim.
Herkese günaydın...
Papatya olur canım böyle şeyler geçen haftada benim kafam odun gibiydi..Geçmiş olsun diyim..
Sonbahar diğer topicde kendini göbek sanan göbeğini gördüm canım..
O ne kız dümdüz?..Maşallah:))))))9
bende öyleyim sabahları küçük bi göbiş varken akşam koca göbek oluyorum:) üstelik uyumakta çok zorluk çekiyorum bi türlü rahat edebileceğim bi yatış şekli bulamıyorum.
günaydın güzel anneler...
hepinize günaydın öpücüğü Şeniz
Herkese günaydın...
Papatya olur canım böyle şeyler geçen haftada benim kafam odun gibiydi..Geçmiş olsun diyim..
Sonbahar diğer topicde kendini göbek sanan göbeğini gördüm canım..
O ne kız dümdüz?..Maşallah:))))))9
Kızlar hepimiz öyleyiz benim de geceleri karnım kocaman oluyor eee gün boyu yediklerimiz içtiklerimiz vs..
Sabah bir kalkıyorum aa hafif bir göbek o kadar..
Normal yani..
kızlar bende kılo aldım ama bendede gobek yoksonbahar gıbıyımmm kalça dışarda onde gobık yok ve 23 haftalık olduk benm oğluşum nerde gezio acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?