herkesin göbeği kocaman
benim ki küçümencikk senağlama senağlama
Sen koy bakalım.aklinialirimsmile
aman neyse dün kadınlar günü dolayısıyla burdakı marketlerde %50 ındırım vardı yüz bakım ürünlerınde.kendıme bır kac krem aldım.ındırımdeyken bıde ıslak mendıl almıstık önceden johsons baby.ınsallah doguma kadar kurumazlar:)
kızlar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın yarın görüşürüz
ya kızlar bu şeker yüklemesinde 50gr. glikoz ne kadar oluyo acaba bana bi arkadaşım 1,5 litre glikozlu suyu 10 dk içinde içiriyolar demiştide ondan soruyorum 1,5 litre su içilmez 10dk yaa kusarım beennnnn akannehir
tekrardan selam kızlar.
şimdi doktordan geldim oğluşumun durumu çok iyiymiş. 320 gr olmuş boyuda 23 cm çok hareketliydi doktor neresini kontrol etse orasını hareket ettiriyodu hissetti galiba ona baktığımızı bütün hünerlerini sergiledi yavrum benim. diline kadar baktık.
bu arada doktor bana iki hafta sonra tetanoz aşısını yaptır dedi. birde karın çatlağını önlemek için bir jel adı yazdı.
keyfimde pek yerinde valla bebeğimi gördüm diye.
darısı uzun zamandır göremeyen annelerin başına
senin adına çok sevindim cnm seninkide tosuncuk olcak maşallahh
bugün çok oynayasım var zaten senin oğluşun için oynuyorumm
:teytey: :teytey: :teytey: :roflol:
teşekkür ederiz teyzeside nerden geliyor bu enerji böyle?
her zaman enerjikimdir :jeyyar:
ama şimdi senin oğluşuna da sevindim
ben böyleyim işte biri sevinmişse o mutluluğu bende paylaşırım :asigim:
bu arada kızına bahar adını koymana çok sevindim ismin insanlar üzerine çok etkisi varmış. ben çok şanslı bir insanım kötü bir olay yaşasam bile arkasından hemen bahar gelir hayatıma. daha iyi bir hayat bebeğinin olur inşallah
bahar diye bir arkadaşım daha var oda bana aynısını söyledi biliyor musun ??
şanslı bir isimdir dedi.
hep böyle narin çıtı pıtı bir kız bebek düşünüyorum bahar dedikçe ve bu ismi duydukça
ben ne koyucam kızıma ya CADIARZU
birkaç isim var aklımda ama bir türlü netleştiremiyorum.
bu arada sonbahar41 "bahar" ismi ççokk güzelmiş. anlamıda güzel, söylenmesi de kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?