2010 Temmuz Anneleri : )

bende koydum küçümen göbeğimi...

ya kızlar kimler burda altta görmeyince insan tuhaf oluyor yaww
buyrunnnnnnnnn

ya kızlar bu şeker yüklemesinde 50gr. glikoz ne kadar oluyo acaba bana bi arkadaşım 1,5 litre glikozlu suyu 10 dk içinde içiriyolar demiştide ondan soruyorum 1,5 litre su içilmez 10dk yaa kusarım beennnnn akannehir

bir kagıt bardakta verıyorlar 50 mg. ı abartmıslar 1.5 lıtre dıye ...hatta 100 mg ı bıle bır bardakta verıyordı ıcım bayılmasın dıye ıkıye bolerek ıkı bardakta verdıler...eger 1.5 lıtrede verılse o sekerın manası kalmazkı zaten...

tekrardan selam kızlar.

şimdi doktordan geldim oğluşumun durumu çok iyiymiş. 320 gr olmuş boyuda 23 cm çok hareketliydi doktor neresini kontrol etse orasını hareket ettiriyodu hissetti galiba ona baktığımızı bütün hünerlerini sergiledi yavrum benim. diline kadar baktık.

bu arada doktor bana iki hafta sonra tetanoz aşısını yaptır dedi. birde karın çatlağını önlemek için bir jel adı yazdı.

keyfimde pek yerinde valla bebeğimi gördüm diye.

darısı uzun zamandır göremeyen annelerin başına

senin adına çok sevindim cnm seninkide tosuncuk olcak maşallahh

bugün çok oynayasım var zaten senin oğluşun için oynuyorumm

:teytey: :teytey: :teytey: :roflol:

bu arada kızına bahar adını koymana çok sevindim ismin insanlar üzerine çok etkisi varmış. ben çok şanslı bir insanım kötü bir olay yaşasam bile arkasından hemen bahar gelir hayatıma. daha iyi bir hayat bebeğinin olur inşallah

bahar diye bir arkadaşım daha var oda bana aynısını söyledi biliyor musun ??

şanslı bir isimdir dedi.

hep böyle narin çıtı pıtı bir kız bebek düşünüyorum bahar dedikçe ve bu ismi duydukça

öğle olacak gibi duruyor zaten baksana hiç göbişin yok ayrıca kilon da yok anneciğinden bişeyler alır herelde bahar bebek:))

ben ne koyucam kızıma ya CADIARZU
birkaç isim var aklımda ama bir türlü netleştiremiyorum.

bu arada sonbahar41 "bahar" ismi ççokk güzelmiş. anlamıda güzel, söylenmesi de kolay

ben ne koyucam kızıma ya CADIARZU
birkaç isim var aklımda ama bir türlü netleştiremiyorum.

bu arada sonbahar41 "bahar" ismi ççokk güzelmiş. anlamıda güzel, söylenmesi de kolay

ben kızım olsaydı eğer adını nil koyacaktım ama oğlum oluyor onunda adı kuzey olacak kısmetse.yerimseniben

neyse ben çıkıyorum kızlar hepinizi çok çok öptüm.

iyi akşamlar..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…