2010 Temmuz Anneleri : )

ben aşı yaptırmadım bıle daha cuma gunu erkn kaçıp yaptırsam mı ama ertesı gun şeker yuklemesı yapılıcak ühühüh

kızlar size rüyamı anlatıyım durun rüyamda evde doğuruyom biyandan üzülüyom aylık erken doğum yapıyom diye ama bir bakıyorum doğurmuşum ve bebek kilolu 9aylık gibi yani tombiş bide bakıyorum aaa bebek kız çocuğu şaşırıyorum eşimde şaşıracak diyorum sonrada bebek bazen balık gibi görünüyor boyun tarafındada turkuaz yeşili desenli bir yuvarlak var seviyorum onu falan işte böle kızlar

hayırlara çıksın canım güzel bir rüya görmüşsün.. bana göre herşeyin yolunda olmasına delalet. hayra yordum ki hayır çıksın diye.
:asigim:

hayırlara çıksın inşallah canım benim.

bende bu gece bebeğimi emzirdiğimi gördüm rüyamda çok güzel bir duyguydu.:roflol:

canım rüyada balığın anlamı kısmet,yeşilin anlamıda murad derler inş. seninkide güzel şeylere işarettir:)))

bugün biraz durgun topic. bende içerde ders çalışıyorum gelip ara ara bakıyorum pc ye. [/B][/QUOTE]

canım ne dersi sendemi a.ö okuyorsun yoksa:))

allah hayırlara erdirsin canımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…