çok şükür şimdilik çok iyiyiz öğleden sonra aşı için gidecem bakalım ne diyecekler yada hemen yapacaklarmı:))
ayy ben bu koca popiş ve göbişle zor hareket ederim
sen artık beni alır kaçarsın kaydirigubbakcemile
evet ya acıyomuşşşş((
ben aşı yaptırmadım bıle daha cuma gunu erkn kaçıp yaptırsam mı ama ertesı gun şeker yuklemesı yapılıcak ühühüh
yok kujum acımıyo biraz uyuşuyo hepsi bu
günaydın güzel anneler:)))
Kızlar günaydın herkesler iyimi bebişler nasıl bugün
kızlar size rüyamı anlatıyım durun rüyamda evde doğuruyom biyandan üzülüyom aylık erken doğum yapıyom diye ama bir bakıyorum doğurmuşum ve bebek kilolu 9aylık gibi yani tombiş bide bakıyorum aaa bebek kız çocuğu şaşırıyorum eşimde şaşıracak diyorum sonrada bebek bazen balık gibi görünüyor boyun tarafındada turkuaz yeşili desenli bir yuvarlak var seviyorum onu falan işte böle kızlar
hayırlara çıksın canım güzel bir rüya görmüşsün.. bana göre herşeyin yolunda olmasına delalet. hayra yordum ki hayır çıksın diye. :asigim:
kızlar size rüyamı anlatıyım durun rüyamda evde doğuruyom biyandan üzülüyom aylık erken doğum yapıyom diye ama bir bakıyorum doğurmuşum ve bebek kilolu 9aylık gibi yani tombiş bide bakıyorum aaa bebek kız çocuğu şaşırıyorum eşimde şaşıracak diyorum sonrada bebek bazen balık gibi görünüyor boyun tarafındada turkuaz yeşili desenli bir yuvarlak var seviyorum onu falan işte böle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?