- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
slm arkadaşlar maşşşallhh sizlere capri ve sonbahar41 ne güzel hem hamilesiniz hem okuyorsunuz bu ne iştah ve azim HAYRAN KALDIM.BENDE AHH SİZİN KADAR AZİMLİ OLSAM.ben hamileligimi sakin evimde dinlene dinlene geçirmek istedim ne ders ne sınav kaldıramam gibime geldi bu sene kpss ye bile girmedim dogum tam temmuza denk gelecek riske atmak istemedim.bende bu arada kamu yönetimi mezunu bir anneyim.bebekten sonra düşünüyorum ancak çalışmayı falan ama çalışan azimli insanlara hayranım yaaaa.ben niyeyse eve takıldım kaldım RAHATLIGAMI ALIŞTIM SİZCE KIZLAR
SONBAHAR41 siz kpss ye a grubu olarakmı gireceksiniz sınav temmuzda degilmi yanlışmı hatırlıyorum dogum yakın digilmi sizinde o tarihe nasıl olacak
Günaydın k.k. teyzelerimiz.Naılsınız?
Bizde bugün kuzularımla 12de uyandık,kahvaltı vs derken bu saat oldu.
Biz bugün ayrıntılı ultrasyona gidiyoruz.
Bize çooooooook dua edin.Herşey yolunda olsun çok sağlıklı olsun kuzularım.
Günaydın k.k. teyzelerimiz.Naılsınız?
Bizde bugün kuzularımla 12de uyandık,kahvaltı vs derken bu saat oldu.
Biz bugün ayrıntılı ultrasyona gidiyoruz.
Bize çooooooook dua edin.Herşey yolunda olsun çok sağlıklı olsun kuzularım.
eylülde önlisans olarak gireceğim doğumdan 2 ay sonra yani.
bende arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine murat açıköğretimin küçük kitabını aldım. içinde çıkabilecek sorular var ünite ünite ayırmışlar artık ona çalışmaktan başka şansım kalmadı. aof kitapları çok sıkıcı ve boğucu. eğer yakınlarında murat açıköğretim varsa küçük kitap almanı tavsiye ederim. ama konu anlatımını değil soru soran kitabı. fiyatıda 18 tl. kalan 22-23 günde bundan başka şansımız kalmamış gibi gözüküyor eyvahedigeldismile
başarılar dilerim umarım geçersin derslerini
rabbim gönlüne göre versin canımmm ii haberlerle gelirsin inşallah mutlu mutlu anlatırsın bızedeee :sm_cool: :sm_cool:
günaydın anne ve bebekleri uykucular sizi
hadi bakalım gidin güzel güzel haberler getirin bize.. opuyorumnanaktan
artvinli güle güle git gel ALLAH HAYIRLI UGURLU BİR SEKİLDE GİDİP GELMENİ NASİP ETSİN SONUÇLAR SENİN İSTEDİGİN GİBİ OLSUN
Hatunlar yaa mideniz ekşimeye başladı mı?
Ben ne yesem midem ekşiyor.Tabi yine de bu beni yemek yemekten alıkoyamıyor(
Ah canım allah kolaylık versin.Dahada çok erken sanki mide ekşimesi için.
Gerçi ben hiç yaşamadım,ilk himileliğimde,bu hamileleliğimdede daha bir şey yok.
slm fıstıklar bız geldık öpüyoruz hepınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?