2010 Temmuz Anneleri : )

HAYAT77 bildigim kadarıyla dördüncü aya girdigin andan itibaren anneye ilk doz uygulanıyor ikincisi 1 ay sonra 3. altı ay sonra vuruluyor bu sekilde oluyor tetenoz aşısı.zaten doktorun bilgi verir vurul diye

Vallahi canım başlamışken bitirmek istiyorum aslında hele bebiş olunca hiç çalışamam o nedenle bu sene bitirmek istiyorum da işle beraber artı gebelikte eklenince pek fazla yürüdüğünü söyleyemicem.

İnsan rahatlığa alışınca iyice paslanıyor canım. evde ben bir süre kalsam hiç bişe yapmak istemezdi herhalde canım. aktif olmak bu açıdan güzel bişe...
:dance::dance:

Günaydın k.k. teyzelerimiz.Naılsınız?
Bizde bugün kuzularımla 12de uyandık,kahvaltı vs derken bu saat oldu.
Biz bugün ayrıntılı ultrasyona gidiyoruz.
Bize çooooooook dua edin.Herşey yolunda olsun çok sağlıklı olsun kuzularım.
Kızlar ben ilk hamileliğimde tetonoz aşısı olmamıştım.dr.istemedi ve tavsiyede etmemişti.
Şimdide dr.hiç bir şey söylemedi.aşı olmam konusunda.ama ben olmayı düşünmüyorum.
Birde şeker yüklemesi yapılacak,24.haftada,size dr.hangi haftada önerdi?
Kendi hast.uzak bize,bende yakın olan devlet hast.gitmeyi düşünüyorum.Ama yaparlarmı onu bilemiyorum.

Son düzenleme:

rabbim gönlüne göre versin canımmm ii haberlerle gelirsin inşallah mutlu mutlu anlatırsın bızedeee :sm_cool: :sm_cool:

günaydın anne ve bebekleri uykucular sizi

hadi bakalım gidin güzel güzel haberler getirin bize..
opuyorumnanaktan

artvinli güle güle git gel ALLAH HAYIRLI UGURLU BıR SEKıLDE GıDıP GELMENı NASıP ETSıN SONUÇLAR SENıN ıSTEDıGıN GıBı OLSUN

Hatunlar yaa mideniz ekşimeye başladı mı?
Ben ne yesem midem ekşiyor.Tabi yine de bu beni yemek yemekten alıkoyamıyor(

canım bende laborantlk ve veteriner sağlık okuyorum bende önceki yıllar çıkmış soruları çalışıyorum genelde aynı tarz sorular çıkıyomuş çalışmak gerçekten zorrr

rabbim gönlüne göre versin canımmm ii haberlerle gelirsin inşallah mutlu mutlu anlatırsın bızedeee :sm_cool: :sm_cool:

günaydın anne ve bebekleri uykucular sizi

hadi bakalım gidin güzel güzel haberler getirin bize..
opuyorumnanaktan

artvinli güle güle git gel ALLAH HAYIRLI UGURLU BİR SEKİLDE GİDİP GELMENİ NASİP ETSİN SONUÇLAR SENİN İSTEDİGİN GİBİ OLSUN

İnşallah canlarım inşallah.
oooh valla bal damlamış ağzınızdan,ne güzel dualar etmişsiniz bize öyle,çok mutlu ettiniz biziopuyorumnanaktan

Hatunlar yaa mideniz ekşimeye başladı mı?
Ben ne yesem midem ekşiyor.Tabi yine de bu beni yemek yemekten alıkoyamıyor(

Ah canım allah kolaylık versin.Dahada çok erken sanki mide ekşimesi için.
Gerçi ben hiç yaşamadım,ilk himileliğimde,bu hamileleliğimdede daha bir şey yok.

mide yanması bende hamurlu şeyler yiyince oluyor onları yemeyincee çok iyiyiz kuzumla ama hamuru sevmıo bebişimmm sevmemeside ii aslında zaten hızlı kılo alımı başlıorr aman dıkkat valla totmuzu nereye sığdrırcaz sonna kaydirigubbakcemile3 :roflol:

bende su an mide ekşimesi yok galiba daha ilerleyen zamanlarda olur gibime geliyor bakalım oda cok kötü oluyor yaa ne yesen eksimsi bir tat:bbo:

Kızlar şeker yüklemesi yaptıran varmı?
ilk 50 lik yapılıyormuş aç olmak gerekiyormuş.
Eğer şeker çıkarsa 100 lük isteniyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…