2010 Temmuz Anneleri : )

hatce cnm alıntı yapamadım mesajını. iktisat 3 e geçiş yaptım. 25 gün sonra vizeler var bir sürü çalışılacak ders var.

diğer yandan da kpss ye hazırlanıyorum haftasonları dersaneye gidiyorum hafta içi de evde

kendim çalışıyorum.

gülcüm
seninle eskisi kadar görüşemiyoruz ya ilk zamanlar daha iyi görüşüyorduk

Son düzenleme:
Yemeğimizi yedik, yürüyüşümüzü yaptık, üzerine de elmamızı yedik ohhhh rahatladık.

selam güzel annelerrr..
Bugün çok yoğunum ara ara okuyorum.
Kafama bişey takıldı..Bu tetanoz aşısı gebeliğin belli bir haftasında mı anneye yapılıyor?Yoksa herhangi bir zaman dilimin de olsa da olur mu??Bilen varsa cvplarsa çook sevinirim....

Sonbahar canım senin kaç dersin var?

Çalışmak gerçekten çok zor...

hayatcım ya genelde 20. hafta ya da 21. hafta ilk doz vuruldu çevremdekilere. bende 21. haftayı bekliyoruım aşı olmak için
eyvahedigeldismile

habere bakın kızlar

Hamilesin dediler 3 saat sonra doğurdu

21 yaşındaki kadın hamile olduğunu öğrendiği gün anne oldu!

İngiltere’de Belinda Waite isimli 21 yaşındaki kadın 9 aydır defalarca karın şişliği şikayetiyle hastaneye gitti. Doktorlar kadına ciddi hassas bağırsak sendromu (IBS) ve gut hastalığı bulunduğu söyledi. Geçen ay elleri ve ayakları şişmiş vaziyette hastaneye kaldırılan Waite’a 3 aylık hamile olduğu “teşhisi konuldu”. Aslında kadın 9 aylık hamileydi ve minik Louise 3 saat sonra dünyaya geldi. Şoke olan Waite, “Bu tür şeyleri gazetelerde okursunuz ve böyle bir şeyin sizin başınıza gelebileceğini asla düşünmezsiniz. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Birdenbire çocuk sahibi olduğumuza kimseler inanmadı” dedi.

iktisattan 6 dersim var bu sene.

kpss yi zaten biliyorsunuz temel dersler.

Ben de Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkiler bölümünü okuyorum. Bu sene son senem.

Geçen seneden kalan 1 dersimle beraber toplam da 7 dersim var ve maalesef hiç çalışamıyorum.

İş yerinde zaten çok yoğun eve gidince evle uğraş yemek felan zaten iyice yorulmş oluyorum çalışmaya zamanım kalmıyor.alsanaalsanasmile

Bu sene de bebiş olmadan bitirmeyi çok istiyorum ve bu yüzden vizelerden yüksek almam lazım.

bende arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine murat açıköğretimin küçük kitabını aldım. içinde çıkabilecek sorular var ünite ünite ayırmışlar artık ona çalışmaktan başka şansım kalmadı. aof kitapları çok sıkıcı ve boğucu. eğer yakınlarında murat açıköğretim varsa küçük kitap almanı tavsiye ederim. ama konu anlatımını değil soru soran kitabı. fiyatıda 18 tl. kalan 22-23 günde bundan başka şansımız kalmamış gibi gözüküyor eyvahedigeldismile

liyadora, hoşgelin cnm özellikle sana sorimm sende surekli yatıorsun ben sürekli oturuorum dıemı acaba belim felaket ağrıo iğne batırıolar sanki dayanılmaz bişee sendede varmı

slm arkadaşlar maşşşallhh sizlere capri ve sonbahar41 ne güzel hem hamilesiniz hem okuyorsunuz bu ne iştah ve azim HAYRAN KALDIM.BENDE AHH SıZıN KADAR AZıMLı OLSAM.ben hamileligimi sakin evimde dinlene dinlene geçirmek istedim ne ders ne sınav kaldıramam gibime geldi bu sene kpss ye bile girmedim dogum tam temmuza denk gelecek riske atmak istemedim.bende bu arada kamu yönetimi mezunu bir anneyim.bebekten sonra düşünüyorum ancak çalışmayı falan ama çalışan azimli insanlara hayranım yaaaa.ben niyeyse eve takıldım kaldım RAHATLIGAMI ALIŞTIM SıZCE KIZLAR

ya kızlar bende çk fazla bel ağrısı oluyor sizdede varmı?

esmacım bende bel değilde müthiş sırt ağrısı oluyor sanki kemiklerim birbiri içine geçmiş gibi bazen çıldırtıyor beni yatma yatamıyorum kalkma kalkamıyorum. ama ilacını buldum sıcak suyun içine girip birbiri içine geçmiş sandığım kemiklerimin birbiri içinden çıkmasını ve gevşemesini bekliyorum. oldukça rahatlatıyor. tavsiye ederim .
:1rolleyes:

hayatcım bişey değil benimbildiğim bu ama diğer arkadaşlarda cvp yazsa iyi olurdu

bnim eşimde işletme 3.sınıf okuyor demek 22 gun kaldı dun eline o dedğin kitapları almış bana okutuyorr soru sorduruorrr 22 gunde nasıl yetiştiricek bakalım 6 ders bnm eşim hep boyle yumurta kapıya dayanınca

SONBAHAR41 siz kpss ye a grubu olarakmı gireceksiniz sınav temmuzda degilmi yanlışmı hatırlıyorum dogum yakın digilmi sizinde o tarihe nasıl olacak

hımm sendede gobek yok bendede demek bizde iç karın geniş içe doğru genişleyip ağırlığı sırtımıza veriyorlar ya aynen deiğin gibi ağrı evet su banada ii gelior ama işyerınde nasıl yapıcem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 duşakabınmı yaptrsam buraya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aldım canım aldım da ahhh keşke bakabilsem ona bile doğru düzgün bakamıyorum.

Baksam zaten geçerim çünkü ortak sorular çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…