Sonbahar canım senin kaç dersin var?
Çalışmak gerçekten çok zor...
selam güzel annelerrr..
Bugün çok yoğunum ara ara okuyorum.
Kafama bişey takıldı..Bu tetanoz aşısı gebeliğin belli bir haftasında mı anneye yapılıyor?Yoksa herhangi bir zaman dilimin de olsa da olur mu??Bilen varsa cvplarsa çook sevinirim....
iktisattan 6 dersim var bu sene.
kpss yi zaten biliyorsunuz temel dersler.
hayatcım ya genelde 20. hafta ya da 21. hafta ilk doz vuruldu çevremdekilere. bende 21. haftayı bekliyoruım aşı olmak için eyvahedigeldismile
Ben de Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkiler bölümünü okuyorum. Bu sene son senem.
Geçen seneden kalan 1 dersimle beraber toplam da 7 dersim var ve maalesef hiç çalışamıyorum.
İş yerinde zaten çok yoğun eve gidince evle uğraş yemek felan zaten iyice yorulmş oluyorum çalışmaya zamanım kalmıyor.alsanaalsanasmile
Bu sene de bebiş olmadan bitirmeyi çok istiyorum ve bu yüzden vizelerden yüksek almam lazım.
ya kızlar bende çk fazla bel ağrısı oluyor sizdede varmı?
bende arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine murat açıköğretimin küçük kitabını aldım. içinde çıkabilecek sorular var ünite ünite ayırmışlar artık ona çalışmaktan başka şansım kalmadı. aof kitapları çok sıkıcı ve boğucu. eğer yakınlarında murat açıköğretim varsa küçük kitap almanı tavsiye ederim. ama konu anlatımını değil soru soran kitabı. fiyatıda 18 tl. kalan 22-23 günde bundan başka şansımız kalmamış gibi gözüküyor eyvahedigeldismile
ya kızlar bende çk fazla bel ağrısı oluyor sizdede varmı?
günaydın güzel anneler:)))
esmacım bende bel değilde müthiş sırt ağrısı oluyor sanki kemiklerim birbiri içine geçmiş gibi bazen çıldırtıyor beni yatma yatamıyorum kalkma kalkamıyorum. ama ilacını buldum sıcak suyun içine girip birbiri içine geçmiş sandığım kemiklerimin birbiri içinden çıkmasını ve gevşemesini bekliyorum. oldukça rahatlatıyor. tavsiye ederim . :1rolleyes:
bende arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine murat açıköğretimin küçük kitabını aldım. içinde çıkabilecek sorular var ünite ünite ayırmışlar artık ona çalışmaktan başka şansım kalmadı. aof kitapları çok sıkıcı ve boğucu. eğer yakınlarında murat açıköğretim varsa küçük kitap almanı tavsiye ederim. ama konu anlatımını değil soru soran kitabı. fiyatıda 18 tl. kalan 22-23 günde bundan başka şansımız kalmamış gibi gözüküyor eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?