slm fıstıklar bız geldık öpüyoruz hepınızı.
Kızlar şeker yüklemesi yaptıran varmı?
ilk 50 lik yapılıyormuş aç olmak gerekiyormuş.
Eğer şeker çıkarsa 100 lük isteniyormuş.
bn cumartesi gunu yaptırıcam ve ben direk 100 mg yaptırcam çünkü annem şeker hastası genetık olabılır diye ama dediğin doğruu once 50 yuksekse 100 :bbo: :bbo:
bende de susamlı şeyler yiyince oluyor simit baş düşmanım
bide susamlı ekmekte yakıyor kavuruyor ama ekşimeyle yanma aynı şeylermi acep ??
hoşgeldin nefertiti nasılsın.okuldanmı geldin[/Q
hosbuldum canım.yok bende calısmıyorum canım atanamayan ögretmenlerden bırıde benım.senağlama.bu sene kpssde tam doguma denk gelıyor gıremem galıba.
QUOTE=esm_ckr;12028226]hşgeldınn şekerımm a.s.
Canım ben internetten baktım 24.haftada yapılmalı diyordu.senin için erken değilmi.
Gerçi dr.istemiştir senden.
merhaba kızlar
sabahtan beri aşağıda var görünüyorum ama yazmaya fırsatım olmadı anca geçmişi okudum şimdi de diğer tarafa gidip bi göbişlere bakayım yeni ekleyenler varmış sempatiksalakcinni
ben de eklicem ama biraz büyüsün diye bekliyorum hala normal kıyafetlerimi giyiyorum. maşşallahı varmış yani nası bi iç karnım varsa ohaoldumsmile
bende seker yüklemesi bu ahfta pazartesi 15 martta yaptıracagım ailede yok seker hastalıgı bakalım ne olacak ac karnına gel dedi doktorum 50 mg verip sonra kan alıcaklar mış bakalım sonuç ne olucak hayırlısı
hosbuldum canım.
merhaba kızlar
sabahtan beri aşağıda var görünüyorum ama yazmaya fırsatım olmadı anca geçmişi okudum şimdi de diğer tarafa gidip bi göbişlere bakayım yeni ekleyenler varmış sempatiksalakcinni
ben de eklicem ama biraz büyüsün diye bekliyorum hala normal kıyafetlerimi giyiyorum. maşşallahı varmış yani nası bi iç karnım varsa ohaoldumsmile
masallah dıyelım pantolonlarının ıcınede gırebılıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?