2010 Temmuz Anneleri : )

bende de susamlı şeyler yiyince oluyor simit baş düşmanım

bide susamlı ekmekte yakıyor kavuruyor ama ekşimeyle yanma aynı şeylermi acep ??

Kızlar şeker yüklemesi yaptıran varmı?
ilk 50 lik yapılıyormuş aç olmak gerekiyormuş.
Eğer şeker çıkarsa 100 lük isteniyormuş.

bn cumartesi gunu yaptırıcam ve ben direk 100 mg yaptırcam çünkü annem şeker hastası genetık olabılır diye ama dediğin doğruu once 50 yuksekse 100 :bbo: :bbo:

bn cumartesi gunu yaptırıcam ve ben direk 100 mg yaptırcam çünkü annem şeker hastası genetık olabılır diye ama dediğin doğruu once 50 yuksekse 100 :bbo: :bbo:

Canım ben internetten baktım 24.haftada yapılmalı diyordu.senin için erken değilmi.
Gerçi dr.istemiştir senden.

bende de susamlı şeyler yiyince oluyor simit baş düşmanım

bide susamlı ekmekte yakıyor kavuruyor ama ekşimeyle yanma aynı şeylermi acep ??

ya susamda benm düşmanımm mıdemı mahf edıor hamılelık başlagıcından beri yaa bırde susam konusunda çok korkuttula beni susam ii değilse bayatsa falan alfatoksin içeriormuş oda kanser etkeni korkuyorum susamlı şeylerden ben kullanmıorum hıc

hosbuldum canım.

Canım ben internetten baktım 24.haftada yapılmalı diyordu.senin için erken değilmi.
Gerçi dr.istemiştir senden.

cnm cumartesi 24 haftama girmiş olucam zaten zamanı yanii dr istedi benden evet bakalımm inşş çıkmaz bişe gerçi ablalrım bir sorun yaşamadı ama şekerr yuklemesı yapmadılar onlara hıc bundan 8 sene önce

daha yaptıran olmadı bıldıgım kadarı ıle yalnız dün aksam yazan buraya sık gırmeyen bır arkads yaptırmıs galıba yazmıstı dün.

merhaba kızlar
sabahtan beri aşağıda var görünüyorum ama yazmaya fırsatım olmadı anca geçmişi okudum şimdi de diğer tarafa gidip bi göbişlere bakayım yeni ekleyenler varmış sempatiksalakcinni
ben de eklicem ama biraz büyüsün diye bekliyorum hala normal kıyafetlerimi giyiyorum. maşşallahı varmış yani nası bi iç karnım varsa ohaoldumsmile

bende seker yüklemesi bu ahfta pazartesi 15 martta yaptıracagım ailede yok seker hastalıgı bakalım ne olacak ac karnına gel dedi doktorum 50 mg verip sonra kan alıcaklar mış bakalım sonuç ne olucak hayırlısı

masallah dıyelım pantolonlarının ıcınede gırebılıyormusun?

merhaba cnm ben geçen hafta 50 lik yükleme yaptırmıştım.biraz yüksek çıktığı için ,bu hafta tekrarladı dr. 100 lük yaptık bu sefer ,hem aç karna yapılıyo çok fena oldum. önce aç karna kan alındı ,sonra şekerli su içip tekrar kan aldılar ve bir er saat arayla toplam da 4 sefer kan verdim,erken gitmem avantajım oldu
2. yüklemede çok şükür iyi dedi dr darısı sizin ii sonuçlarınıza canlarım opuyorumnanaktan

hayırlısı güzel haberler ver bıze.

kızlar yemeğimizi yedik geldik.
haftasonu olsun artık yaa. kızımı çok özledim. cumartesi önce ayrıntılıya sonra da kendi doktoruma gidicem inşallah. zaman çabuk geçsin bu hafta kaydirigubbakcemile3

hosbuldum canım.

ben sana alışveriş yaptıgım yeri yazacaktım kayseride nefertiti ben bebgimin penye eksiklerini havalar iyi oldukça cıkıp cıkıp alıyorum .nerden alışveriş yaptım ve ne aldım yazayım fiyat olarakta belirteyim.ben yağmur bebe diye erciyes sitelerinin orda bir bebk mağzası var ordan alışveriş yaptım çok çeşit olan sevimli orta büyüklükte herseyi bulabilecegin bir yer.ürünler kaliteli ve fiyatlar gayet iyi.4 tane patikli pantolon,4 tane onlara uygun üst zıbın gini giyebilecegi paenye bluzu takım yaptım.4 tane 2 kısa 2 uzun cıt cıtlı body,1 tane 3 ve6 ay lık pijama takımı belki çıkmazsam dışarı diye 1 kadifa üst swit 3,6 aylık.bir 0 aylık penye yelek 2 çitf eldiven,1 penye sapka,3 küçük çorap, 2 adet önlük,1 adet battaniye peluş çok sevimli bişey =toplam olarak 60 tl tuttu hepsi ve yerleri çok kaliteli penyelerin:dance:CANIM YAVRUM GÜLE GÜLE GİYSİN ONALARA bakıp hergün yavrumu özlüyorum

yase merhaba
ne güzel hala normal kıyafetlerini giyebiliyormuşsun. ben 2 tane hamile pantolonu aldım. sadece onları giyebiliyorum, bir de elbiselerimi. artık montlarımı da zor düğmeliyorum :)

bu arada sunuda belirteyim ben bebek mağaza müdürlügü yaptım.su an piyasadaki tüm bebk teskstil ve ürünlerini markalarını iyi bilirim.burayı begendim bir öneri üzerine gittim sevdim BENDEN DEMESı

masallah dıyelım pantolonlarının ıcınede gırebılıyormusun?

canım oturarak çalıştığım için hamile pantolanları giyiyorum, bebişim rahat etsin diye. ama iş dışında normal kıyafetlerimi tercih ediyorum. daha cumartesi eski eteklerimden birini giydim çok rahattı eski halime göre acık göbiş çıktı tabi ama kısırı tatlıları börekleri yiyince şişlik hissetmeye başladım tabi. kalktım dolaştım. bu gibi durumlarda sorun yaşamamak için hamiş pantolonları giyiyorum daha rahat oluyo. hem bebişimi de üzmemiş oluyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…