2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın arkadaşlar nasılsınızz bu halsizlik hali 3. ayın sonunda bitecek ve hatta kendinizi çok enerjik hissedeceğiniz zamanlar bile gelecek. İkizleri olan hamilelilerin gerçekten daha dikkatli olması şart. Çoğul gebelik her zaman tekil gebeliklere göre daha fazla ihtimam istiyor.

Benim gibi bebeği olan kadınlarda durum farklı yorgun bile olsak anlayamıyoruz inan ki. Bugünlerinizin kıymetini bilin derim ben nacizane :))

Teşekkürler canımmkaydirigubbakcemile5
Evet ablamdan biliyorum ikinci hamilelikler biraz daha zor oluyor sanırım onunda oğlu var 5 yaşında ve şimdi ocak başında doğum yapacak inş..

Selam kızlar..

Ne o öyle herkeste uyuşukluk hali bilmem ne? Salmayın bakayım kendinizi?

Bak ben de birşey yok zıpkın gibi fişşekk gibi geziniyorum ortalarda...

Ehh arada benim de uykum geliyor ama toparlanıyorum hemen hehheehe:)

Amann Denizcimm maaşallah maaşallahh:))))
Sorma valla bende bir halsizlik oluyor akşamları ve sabahları biraz fazla ama onun haricinde iyi sayılırımm...
Mide bulantıların falan varmı seninn canım..

Kızlar liyadora'dan haberi olan var mı? :uhm:

Merak ettim.

Umarım bir problem yoktur.. :Saruboceq:

Kızlar liyadora'dan haberi olan var mı? :uhm:

Merak ettim.

Umarım bir problem yoktur.. :Saruboceq:

yaaa evet ben de liyadorayı merak ediyorum inşallah bişi yoktur.

O uğrardı mutlaka ama bu aralar bizim topicte bişi var rahat girilmiyo ondandır belki de.

Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.

Kıssslar neler yiyosunuz bebişleriniz için merak ettim.

Bana tavsiye edilenler:Marul,fındık,ceviz,balık,peynir,süt,tuzlu leblebi,

siz neler yiyosunuz?

maşallah canım gözünaydın,allah tamamını erdirsin

Kıssslar neler yiyosunuz bebişleriniz için merak ettim.

Bana tavsiye edilenler:Marul,fındık,ceviz,balık,peynir,süt,tuzlu leblebi,

siz neler yiyosunuz?

vallahi canım, benim sütle, peynirle, yoğurtla,etle filan bir sorunum yok,ama yumurta,balık,meyve filan zorla yiyorum...mesela tek yiyebildiğim meyve muz(..yumurta ve balığın kokusuna tahammül bile edemiyorum:1no2:...

ya evet bende merak ettim liyadorayı yanlış hatırlamıyorsam bu hafta kontrolü vardı..inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

kızlar merhabaa,
dun doktora gittik ve ilk kalp atışımızı duydukk...ay cok heyecanlıydı ...
hersey yolunda dedi doktorumuz..inşallah boyle devam eder..
bu arada ben hicbisey yemek istemiyorum..midem bulanmıyor ama bir garip..zorluyorum kendimi ama yiyemiyorum..sizde de oylemi??

Aaa çok sevindim herkes duymaya başladı artık kalp atışlarını...
Gözünüzaydınn canım...
İştah konusunda evet bir çoğumuz öyleyiz sanırım ilk aylar olduğu için..Benim birde bulantılarım var onun içinde canım birşey istemiyor...Geçicektir inş..

Hadi gözün aydın canım darısı herkese...

Ben de pazartesi günü duydum eşimde ben de çok heyecanlandık. alkisalkisalkis

Düşününsene içimizde 2 kalp birden atıyor. Canımızdan bir parçamız.

Allah hepimizin bebişini kötüklerden korusun, sağlıklı olsunlar... :Saruboceq:

evet gercekten gozumuz aydın...cok tesekkur ederiz...
sen kac haftalıksın capri??

herkes inşallah sorunsuz olarak duyar ilk pıt pıtları:Saruboceq:
bi de iştahım olsa...doya doya yesem bebişim de beslense...daha ne isterim...

kıslarrr güzel haberler okudumm çok sevindim. tebrik ederim :))

ben çok hastayım işe zor gittim bugün sağolsun müdür çalıştırmadı beni geldi yardım etti. sonrada masaya uyumuş kalmışım zaten. yarın gitmicem işe yoksa dahada ilerleticem (((((

bide ben bişey merak ediyorum iştahım kesildi çok bişey yiyemiyorum ağır bişeyde yesem midemde tutamıyorum zaten ama kilom artıyor sanki. şişliklerim çok onu biliyorum ama yinede bu durumdan hoşnut değilim çünkü pek normal olduğunu düşünmüyorum doktor ilk aylar kilo almayacaksın dedi sadece 9 kilo alma hakkın var dedi. bu gidişle ben 19 kilo bile alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…