2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar liyadora'dan haberi olan var mı? :uhm:

Merak ettim.

Umarım bir problem yoktur.. :Saruboceq:

ya canım bugun bende aynısını düşündüm, normalde ben ne zaman gelsem burada olurdu.bu aralar bende seyrek giriyorum ama sen deyince demek dedim gelmiyor.

Umarım bir sıkıntısı yoktur :Saruboceq:
belki benim gibi ağrısı olduysa, o da uzak durmak istemiştir bilgisayardan.

gullcum cok geçmiş olsun canım, umarım tez zamanda iyileşirsin.
eğer içebilirsen
1.tavuk suyuna ccorba - bol limonlu
2. ballı limonlu ıhlamur

bunlar sana iyi gelecektir, ağrın varsa dr a sorarak minosette alabilirsin canım

şişkinliğe gelince, afedersin, kabızlık varmı canım, benim sıkıntım bu ve kilom cok artmasada göbeğim sert ve büyük(
benimde cok kilo alma lüksüm yok ama alıcam herhalde.(

merhaba arkadaşlar....herkes gibi bendede bulantılar ve kusma var.ama hiç merak etmeyin kızlar kusuyorum iştahım yok acaba bebeğim besleniyormu diye.ilk aylarda bebeklerimiz depodan besleniyor,zaten ilk aylarda iştahımız açık olsa çok kilo alırız değilmi.önemli olan ilerki haftalarda düzenli ve sağlıklı beslenmek.bende çok merak ettim liyadorayı herşey yolundadır inşallah.

Herkese günaydın,

Sağlıklı, güzel ve mutlu bir gün diliyorum.

evet gercekten gozumuz aydın...cok tesekkur ederiz...
sen kac haftalıksın capri??

Canım bugün itibari ile 8+0 olduk yani dokuzuncu haftaya adım atmış bulunuyoruz. :ecrin_bebek:
Ayın onikisinde tekrar kontrolüm var. Şimdilik doktorum 2 haftada bir kontrole çağırıyor.

2 gündür siteye giremiyorum bir türlü şimdi bi daha deneyeyim dedim oldu sanırım...mesaj yazılmıyordu buraya......çok sinir var bende sizde de varmı arkadaşlar?bide herşeye ağlıyorum..dün eşim biraz kilo aldın belli oluyor artık dedi..bundan sonra beni beğenmeyeceksin herhalde diye ağladım ağladım....oda yazık çok üzüldü kötü niyetle söylemedim ki falan dedi..önceden bazen kilo aldığmda benimle dalga geçince sen kendine bak falan der şakalaşırdık..dün niye böyle oldu?hormonlardanmı?yoksa gerçekten de eşlerimiz bizi beğenmeyecekmi?

Canım hiç moralini bozma... Kiloyu keyfimizden almıyoruz ki yavrularımız için, onları sağlığı için alıyoruz.
Sonuçta o bebiş senin ve eşinin meyvesi o kiloların hepsi gider canım.vereliniortak

Aynı durum bana da oldu. Eşim aaaa göbeğin büyümüş artık belli oluyor dedi. Ben de şekerim keyfimizden değil herhalde bebişimiz orda yatıyor dedim. Eşlerimize orda bebişlerinin var olduğunu ve onu taşıdığımızı ve bu mucizenin ikimizin meyvesi olduğunu, artık içimizde bir değil iki tane kalp olduğunu anlattığımızda onlar da bu duruma alışacaklardır. :CüvCüv:

Nasıl karnmızda yavrumuz olmasa keyfimizden bu kiloları alsak kabullenmemiz zor oluyorsa onlar içinde kabullenilmez olurdu ozaman... ama canım şimdi içimizde meyvemizi, yavrumuzu, kuzumuzu taşıyoruz bize kilo almak şimdi dokunuyor mu zorumuza gidiyor mu hayır işte bunu onlarada anlatmalıyız ki onlarda bu duruma alışsın.
Tabi bunlar benim görüşlerim umarım sana da bir nevi destek olabilmişimdir.:uhm:

günaydın arkadaşlar hepinize....

:))))) izmirli benim göbişim hep büyüktü, ama kocam bu ara tv deki güzellere bakınca, kalkıp saldırasım geliyor:)) ayrıca bende daha sinirli oldum, nedendir anlamadım, umarım bebişlerin sinirleri bize geçmiştirde, onlar sakin olur:))
ama bende arada arada ağlıyorum:)))ama cok cabuk doluyor gözlerim, anlamadan.

ya arkadaşlar liyadora kapsam dışında diyor???
bir yere falan gidecekmiydi acaba??

Yaa bütün millet nerelerde herkes kayboldu... senağlamasenağlamasenağlama

selam kızlar,

cok sevindim insalalh hersey yolunda gider. hepimiz kalp atıslarını duyuyoruz su sıralar, insalah sag salim herey yolunda gider.

yemek konusnda aynen, bence kendini zorlama, yiyebildigim seyler cok sınırlı seyler, ve az miktarda. braz fazla yiyince hemen hazımsızlık, rahatsızlık oluyo. azcorba, az salata, az yogurt, vs vs, yemekmis etmis hicbisekilde yiyemiyorum. iyi ki ekmek, peynir var

naber kıssslaaar?

Kalp atuşlarını duyanlar sizlerin adına çok sevindim.Ama ben size göre biraz geç hamile kaldım galiba SATın ne zamandı Biricik2008.Benim 23 Ekim ne zaman duyarım ki 18 aralık için randevu alıyım diyorum.7 haftam bitmiş olucak duytarmıyız sizce?

Hu Huuuuuuuuuuu

Kimse yok muuuuuuuuuuu?

Güzel mi güzel Temmuz anneleri nerdesiniz?

Yiyemiyorum yiyemiyorum yiyince de götürüyorum valla.Sonra da kıvranıyorum içim kalkıyo diye.Umarım uzun sürmez.Hadi bu hafta raporluydum ben haftaya çalışmaya başlayınca ne olacak halim bilmem?

slm kızlar dicem kimse yok bizde gördük bebişi kalbi pıt pıt atıyodu sat 3 ekim benim...

Herkese günaydın,

Dün siteye giremiyorduk sanki bir çocuğun elinden oyuncağını alırsınız da üzülür yaa öyle boşluğa düştüm.

Bulantı konusunda ben de aynıyım ama yediğim zamanda kimse durduramıyor.

Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…