benimde sol bazende sağ yumurtalıklarım çok ağrıyo hareket bile edemiyorum kabızlık ve gaz da var çok sıkıntılı hamilelik yaşıyorum düşük tehlikemde var...arada açık kahve rengi akıntılarım da oluyo.
bişey olcak diye çok korkuyorum arkadaşlar. şu an 7+4günlük oldum.
şu 3ayı bi atlatsam allahın izniyle.bu 2.hamileliğim çok zor geçiyo ilkinde hiç bişey anlamadım çok rahattım...
gözün aydın canım :))) bütün zorluklarına ramen hayırlısıyla mutlu sonla bitecek bir süreç :))
saolun arkadaşlaropuyorumnanaktan.hepimize sağlıklı hamilelikten sonra hayırlı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:evet canım bende senin ve liyadoranın yanına geleyim dedim.inşallah sorunsuz zamanında kucağımıza alırız.selam arkadaşlar
artvinli canım, sana da mı ikiz geliyor?
maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.
benimde sol bazende sağ yumurtalıklarım çok ağrıyo hareket bile edemiyorum kabızlık ve gaz da var çok sıkıntılı hamilelik yaşıyorum düşük tehlikemde var...arada açık kahve rengi akıntılarım da oluyo.
bişey olcak diye çok korkuyorum arkadaşlar. şu an 7+4günlük oldum.
şu 3ayı bi atlatsam allahın izniyle.bu 2.hamileliğim çok zor geçiyo ilkinde hiç bişey anlamadım çok rahattım...
ya kızlar ben size bir şey soracağım benim daha 3 haftalık falan ama acayip kasıklarımda sancı var sizce bu normalmi
ay benimde oldum olası göbeğim vardı şimdi acaba bu göbek mi bebekmi anlamıyorum kaydirigubbakcemile3 acaba 8haftalıkken karın çıkarmı sizce :CüvCüv:
Papatya'cım ben de aynı durumdayım...
O kadar uyuyorum uyuyorum ama nafile...
İş yerinde başım düşüyor kaldırıyorum. Evde olsam herhalde gün boyu yatıcam.
günaydın arkadaşlar
bende aynı durumdayım uyuyarak geliyorum işe özellikle yemeklerden sonra fenayım
benim tahminim 4.ayda bitecek bu uyusukluk(İnşallah)
ya paptyacım ikize hamileyim diye kocam 10gundur bana iş yaptırmadı bende sürekli yattım
bir sıkıntım da yok çok şükür
ama yatınca hareketsizlikten o kadar o kötü oldum ki, afedersiniz bağırsaklarım taş kesti,
ben artık hergun yürümeyi planlıyorum, bir şekilde silkinmek lazım(kendim için konuşuyorum)
sonucta hasta değil hamileyim dedim kendi kendime - Allaha şükür sıkıntımızda yok.
sanıyorum solumdaki ağrılarda bu hareketsizlikten(
neyse ben size bir günaydın demek için gelmiştim, hepinize hayırlı günler diliyerek kaçıyorum
benim sat 24 ekim ama anladığım kadarıyla geç döllenme oldu bende o yüzden 3 haftalık falan ama acayip kasıklarımda sancı var sizce bu normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?