2010 Temmuz Anneleri : )

canım geçmiş olsun, umarım bu bebişini de sağlıkla kucağına alırsın canım.
moralini yüksek tutmaya calış, sana iyice tutunsun bebişin.
3 ayı atlatsam bende rahatlıcam valla

gözün aydın canım :))) bütün zorluklarına ramen hayırlısıyla mutlu sonla bitecek bir süreç :))

selam arkadaşlar
artvinli canım, sana da mı ikiz geliyor?
maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.
saolun arkadaşlaropuyorumnanaktan.hepimize sağlıklı hamilelikten sonra hayırlı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:evet canım bende senin ve liyadoranın yanına geleyim dedim.inşallah sorunsuz zamanında kucağımıza alırız.a.s.

benim sat 24 ekim ama anladığım kadarıyla geç döllenme oldu bende o yüzden 3 haftalık falan ama acayip kasıklarımda sancı var sizce bu normalmi

Son düzenleme:

canım umarım hepimiz sağlıcakla şu 3 ayı atlatırız. bol bol dua ediyorum hepimiz için.

ya kızlar ben size bir şey soracağım benim daha 3 haftalık falan ama acayip kasıklarımda sancı var sizce bu normalmi

ilk haftalarda bazı sancılar yaşanıyor canım normal olduğunu düşünüyorum. bebeğin kendine yer açıyor olabilir. :)

benimde göbişim beliriyor kızlarrrrrrr. bayramda şişlikten hiçbir kıyafetim olmadı üzerime sonunda etek giydim altınada çizme giyeyim dedim çizmede ne ayağıma oldu nede bacağıma. ben ilerleyen aylarda çok kötü olucam sanırım.

ay benimde oldum olası göbeğim vardı şimdi acaba bu göbek mi bebekmi anlamıyorum kaydirigubbakcemile3 acaba 8haftalıkken karın çıkarmı sizce :CüvCüv:

ay benimde oldum olası göbeğim vardı şimdi acaba bu göbek mi bebekmi anlamıyorum kaydirigubbakcemile3 acaba 8haftalıkken karın çıkarmı sizce :CüvCüv:

canım gazdan dolayı şişlik oluyor merak etme.benimde 7 haftalık ama beş aylık gibi kocaman karnım oldu

merhaba kızlar hekese ıyıgeceler nasılsınız kalp atısları duyulmus gozunuz aydın allah tamamına erdırsın ıns

Günaydııınnn şekerler,

Hepinize güzel, sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum.

Bu arada benim için güzel dileklerini yazan tüm arkadaşlarıma desteklerinden dolsyı çok çok teşekkür ediyorum.

İyi ki varsınız... En zor anımda sıkıntılarıma ortak oldunuz.

Allah kimseyi umutsuz bırakmasın.

Günaydınn günaydınnn.....
Çokk uykum varr hiç halim yokk...
Hele akşamları daha da fena olmaya başladı...
Akşam ütü yapayım dedim iki parça eşyayı zor ütüledim otura kalka...
Güya vitaminde içiyoruz amaa neden böyle oluyor kii...
sizler nasılsınız bakalım kızlarr....

Papatya'cım ben de aynı durumdayım...

O kadar uyuyorum uyuyorum ama nafile...

İş yerinde başım düşüyor kaldırıyorum. Evde olsam herhalde gün boyu yatıcam.

günaydın arkadaşlar
bende aynı durumdayım uyuyarak geliyorum işe özellikle yemeklerden sonra fenayım
benim tahminim 4.ayda bitecek bu uyusukluk(İnşallah)

günaydın arkadaşlar
bende aynı durumdayım uyuyarak geliyorum işe özellikle yemeklerden sonra fenayım
benim tahminim 4.ayda bitecek bu uyusukluk(İnşallah)

En azından değişik bir durum değil hepimiz aynı durumdayız...
inş.. canımm geçer en kısa zamanda kendimden korkuyorum ben birde yatmaya hiiç alışık değilimdir ...

ya paptyacım ikize hamileyim diye kocam 10gundur bana iş yaptırmadı bende sürekli yattım
bir sıkıntım da yok çok şükür
ama yatınca hareketsizlikten o kadar o kötü oldum ki, afedersiniz bağırsaklarım taş kesti,
ben artık hergun yürümeyi planlıyorum, bir şekilde silkinmek lazım(kendim için konuşuyorum)
sonucta hasta değil hamileyim dedim kendi kendime - Allaha şükür sıkıntımızda yok.
sanıyorum solumdaki ağrılarda bu hareketsizlikten(

neyse ben size bir günaydın demek için gelmiştim, hepinize hayırlı günler diliyerek kaçıyorum

Saol canımm sana da günaydınlar olsunn....
oyy ne güzell ikize hamile olduğunu bilmiyordum benn hayırlısı ile kucağına da alırsın inş..
Bu sıralarda birazcık dikkat etmemiz gerekiyor ya cnm o yüzden böyleyiz belki de...
Benim eşimde aynı şekilde bütün işleri o yaptı temizliği falan ona da kıyamıyorum ama o şikayetçi değil çok şükür...Napalımm bizde birazcık sefamızı sürelimmkaydirigubbakcemile5

Ben mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum.

Sadece ani hareketlerden kaçınıyorum bir de önceden iş yerinde sürekli kontrol amaçlı dolaşırken şimdi yasak ve tehlikeli olduğu için ofisteyim.
Ben de bu duruma alışamadım. Önceden de ofisteydim ama gün içinde dört kez şöyle bir turlardım. Gün boyu ofiste çalışmak çok sıkıcıymış...

Tabi hareketler azalınca kilo almamak kaçınılmaz oluyor ama şu aralar iştahsızlık nedeniyle almıyorum.

İş yerinde de belli başlı kişiler haricinde kimseye hamile olduğumu söylemedim. :CüvCüv:

Herkes şaşırıyor ne oluyor bu kadına sürekli uyuklayıp duruyor diye... kaydirigubbakcemile3

Evet Capri hareketlerimiz yavaşladı ...
Bu duruma da alışık olmadığımız için tufah geliyor bize ve çevredekilere...
neyse herşey bebişimiz için..yeterki onlar iyi ve sağlıklı olsunlar başka bişey istemem...
Geçicek elbette bu durumumuzda...
O yüzden tadını çıkarmak lazım...

benim sat 24 ekim ama anladığım kadarıyla geç döllenme oldu bende o yüzden 3 haftalık falan ama acayip kasıklarımda sancı var sizce bu normalmi

Canım benim de SAT 23 Ekim ve ben de dün doktoruma gittim yine rapor yazdı evde dinlenmem için biraz.İyiyim aslında ama sağolsun doktorum çok ilgili.Bizim bebiş de 4 hafta 5 günlük olmuş hala pıtpıtları duyamadık tabi daha erken sanırım ve ben karından baktırıyorum vajinale karşıyım ne zaman duyarım sizce kızlar karından kalp atışlarını.7 aralıkta randevum var ertelesemmi acaba.

Benim de ara ara belimde,ara ara kasıklarımda ağrılar var.Normal diyo herkes.İki gündür çok şiddetli diil ama hafiften bi iç bulantım var sabahları hatta geceleri daha çok.

Rahat ol canım ağrım var ayy noluyo gidiyo mu dersen gider Allah korusun rahatla.Derin derin nefes al ağrılar başlayınca işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…