2010 Temmuz Anneleri : )

leblebiye ve krakere abone oldum ama yedikten 2 dk sonra gene başlıyor.. bulantı olmayıncada acaba bişey mi oldu diye korkuyorum. eşim gülüyor artık yorumu bıraktı

Merhaba arkadaşlar,umarım herkes güzel bir bayram geçirmiştir..ben biraz yoruldum...şehir dışından misafirlerimiz vardı...siteye girmeye hiç fırsat bulamadım...hepinizi özledimm...
yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...

Gözünaydın canım çok sevindim...
IgG pozitif olması gerekiyormuş zaten.. benimde öyleydi..dr unda söylemiş endişelenme ama içine sinmediyse başka biyerde yaptır rahatla canım..

cnm iltihabın vardı
Dr a gittin mi tekrar
nasılsın şuanda
merhaba canım,bu hafta kontrolüm var..akşama doğru arayıp perşembe ya da cuma günü için randevu isteyeceğim...tekrar tahlil yapılır büyük ihtimalle..ama şu anda bir şikayetim yok tatlım..

acaba bu halsizlik uyuşukluk ne zaman biter 3.ayın sonundamı?
sizlerde halsizlik uyuşukluk hissediyormusunuz

ben daha keseyide goremedim .. bugune vermisti randevuyu iptal ettim ayin 11 ine aldim
insallah iyi haberler aliriz bebislerimizden
bende hic bulanti filanda yok bazen sanki saka gibi hamileligim diyorum ..

Canım vajinal ultrasonla görmüştük biz keseyi karından daha geç görülüyor.Ben bugün ki kontrolümde karından da gördüm.Benim de iç bulantım çok hafif sabahları oluyo.Bizim için daha erken ama yaa.Biz bu topicin en geç kalan anneleriyiz...Sende bir an önce git ama yaa şu doktora,aslında hem kalp atışını duyarsın hem keseyi görürsün daha iyi olur.

içim acıyooo kısslarrr...
Az önce çok kötü bi haber aldım,en yakın arkadaşım 7 aylık hamileyken bebeğini kaybetmiş.Saniyeler içinde olmuş olay eşi ayrılmış.Şimdi sezeryanda bebeği alıyolar,Allahtan kendine bişi olmamış.Ama bana tel.de söylerken ki sesi hiç kulağımdan gitmeyecek.

Herşeyini almıştı oğluşunun,şimdi eve boş dönecek.Ne güzel hayaller kuruyoduk aynı senenin bebişleri olacaktı bebeklerimiz.

Allah ona ve eşine sağlık versin de yine olur inşallah ama kıyamıyorum ona ve aynı ilde diiliz çook uzaklardayız.Yanında olmayı çok isterdim.

Bizim topice de uğramıştı sweatbaby ocak annesi olacaktı canım benim.

Çok moralim bozuldu çooook:gitme::gitme:

allah sabırlar versin çok zor bir durum ama elden gelecek bir şey yok yüce rabbim eşinede arkadaşınada sağlık versin, uzun ömürler versin yeniden bebişleri olsun. melekleride bulutların üzerinden onların mutluluğunu görüp sevinsin.

arkadaşın adına çok çok üzüldüm allah ona ailesine sabırlar versin. bu kötü olay neden olmuş ki acaba bir bilgin var mı?

Bende bugün kontrole gittim arkadşlar doktor geçen hafta bebeğin kalbinin çok yavaş olduğunu ve düzelmeyeceğini düşündüğünü hatta kalbinin durabileceğini düşünmüştüm dedi ama bu hafta her şey yoluna girmiş dedi. korkulacak bir şey kalmadı dedi. ultrasona göre 7+1 ama son adet tarihime göre 8+4 günlüğüm bu da geç döllenme nedeniyle. yapılması gerekli bazı kan tahlilleri ve idrar tahlilleri verdi. ve ocağın ilk haftası gel 2 li tarama için bakalım dedi. ilk gebeliğimde gebelik şekeri olduğu için yememe içmeme dikkat etmemi az ve sık yememi süt ve yoğurdu ihmal etmemi maksimum 16 kg almamı abartmamı istedi. ilk bebeğimde de kendisi takip ettiği için benim ne kadar iştahlı bir insan olduğumu bilir. sizler nasılsınız nasıl gidiyor

bugun bende 5+5 im canim tahmini dogum tarihim 28 temmuz
insallah beraber saglikla alicaz bebislerimizi kucagimiza .. randevumu bilerek ayin 11 ine aldim beklemek cok zor .. :kedi:

ne zordur simdi o anneye evine bombos donmek .. ne zordur bu aciyi atlatabilmek ..
Rabbim sabrini versin .. yardimcisi olsun ..

bende o kadar cok korkuyorum ki sanki beni birakiverecekmis gibi geliyor bebisim .. sanki bir ruyadaymisimda uyanacakmisim gibi geliyor ..
uffff kaybetmek korkusu cok kotu kaybetmek dahada kotu ..

gözün aydın canım çok mutlu oldum bu haberinle :) banada kilo alma dedi ben çok şiştim hamilelik sonrası ilaçlarımı kullanamadığım için şuan ayaklarım falan yara oldu şişlikten ayakkabılara sığmıyorlar. tabi doktora ne kadar anlatsamda şişliklerimi anlamadı kilo olarak düşündü ))

merhaba arkadaşlar.bugün kontrolüm vardı.çok şükür kalp atışlarını duyduk,haftalarıyla uyumlularmış...birde ikizler dedi dr.zor bir süreç dedi.ama ben herşeye razıyım herşey yolunda olsun,sağlıkla vaktinde doğsunlarda varsın zor olsun.

gözün aydın canım :))) bütün zorluklarına ramen hayırlısıyla mutlu sonla bitecek bir süreç :))

selam arkadaşlar
artvinli canım, sana da mı ikiz geliyor?
maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.

kızlar internet cok kotu, cok rahat yazamıyorum
iki gundur ağrılarımdan giremedim nete
sol yumurtalık civarında cok arım vardı bugun korkup dr a gittim
hersey yolunda sanırım, rahatladım biraz.
bu arada sizlerde ağrılar varmı, acaba kabızlıktan mı öyleyim diyorum, içinizde benim gibi olan varmı??

benimde sol bazende sağ yumurtalıklarım çok ağrıyo hareket bile edemiyorum kabızlık ve gaz da var çok sıkıntılı hamilelik yaşıyorum düşük tehlikemde var...arada açık kahve rengi akıntılarım da oluyo.
bişey olcak diye çok korkuyorum arkadaşlar. şu an 7+4günlük oldum.
şu 3ayı bi atlatsam allahın izniyle.bu 2.hamileliğim çok zor geçiyo ilkinde hiç bişey anlamadım çok rahattım...

gözün aydın capricim, cok sevindim, bende senin gibiyi, dr hersey ok desede %100 içim ferahlamıyor bir turlu:)alıcaz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza, Allahın izniyle.
kızlar sizinde hafif ayva göbeğiniz oldumu?
benim ayva göbeğim oldu sanki :))
ayvamı? :)) benim kavundan hallice:))) içide taş(
selam arkadaslar,

bayramdan onceki gun bebisin kalp atısını duyduk, (8+3 üm, bugun) darısı randevusunu bekleyenlerin basına.
gözün aydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…