Merhaba canım...
Benimde başlarda akşamları bulantım olurdu ama şimdi sabahları yoğunlaştı gün içinde de oluyor...Aslında benimde hapım var ama çok çok içmek istemiyorum..Zaten içtiğim zamanda tansiyonumu falan düşürüyor soğuk soğuk terliyorum tuhaf oluyorum....
Tuzlu çubuk falan yemeğe çalışıyorum...İstersen bir dene iyi geliyor bazenn...
Bu arada kızlar ben de size haberler vereyim.
Dün kontrole gittik. Bebişimizin kalp atışlarını duyduk. O kadar güzeldi ki çok heyecanlandım. :dance:
Merak edenler için söylüyorum dün 7+4 günlük ve karından bakarak sesleri duyduk.
Darısı duymayan arkadaşlara...:Saruboceq:
Ayrıca tahlil sonuçlarım hepsi çok güzel geldi. Ordada rubella IgG pozitif, IgM negatif çıktı ama asıl ben aviditeyi merak ediyordum. Ama orda bir yanlışlık olmuş galiba çünkü rubella aviditeye bakacaklarına toxaplazma aviditeye bakmışlar ama doktorum merak etme IgG pozitif problem yok dediyse de içime sinmedi. Acaba dışarda bir laboratuarda yaptırsam mı diye düşünmeden edemiyorum.:uhm:
Gözünaydın canım çok sevindim...
IgG pozitif olması gerekiyormuş zaten.. benimde öyleydi..dr unda söylemiş endişelenme ama içine sinmediyse başka biyerde yaptır rahatla canım..
merhaba canım,bu hafta kontrolüm var..akşama doğru arayıp perşembe ya da cuma günü için randevu isteyeceğim...tekrar tahlil yapılır büyük ihtimalle..ama şu anda bir şikayetim yok tatlım..cnm iltihabın vardı
Dr a gittin mi tekrar
nasılsın şuanda
acaba bu halsizlik uyuşukluk ne zaman biter 3.ayın sonundamı?
sizlerde halsizlik uyuşukluk hissediyormusunuz
ben daha keseyide goremedim .. bugune vermisti randevuyu iptal ettim ayin 11 ine aldim
insallah iyi haberler aliriz bebislerimizden
bende hic bulanti filanda yok bazen sanki saka gibi hamileligim diyorum ..
içim acıyooo kısslarrr...
Az önce çok kötü bi haber aldım,en yakın arkadaşım 7 aylık hamileyken bebeğini kaybetmiş.Saniyeler içinde olmuş olay eşi ayrılmış.Şimdi sezeryanda bebeği alıyolar,Allahtan kendine bişi olmamış.Ama bana tel.de söylerken ki sesi hiç kulağımdan gitmeyecek.
Herşeyini almıştı oğluşunun,şimdi eve boş dönecek.Ne güzel hayaller kuruyoduk aynı senenin bebişleri olacaktı bebeklerimiz.
Allah ona ve eşine sağlık versin de yine olur inşallah ama kıyamıyorum ona ve aynı ilde diiliz çook uzaklardayız.Yanında olmayı çok isterdim.
Bizim topice de uğramıştı sweatbaby ocak annesi olacaktı canım benim.
Çok moralim bozuldu çooook:gitme::gitme:
Az önce çok kötü bi haber aldım,en yakın arkadaşım 7 aylık hamileyken bebeğini kaybetmiş.Saniyeler içinde olmuş olay eşi ayrılmış.Şimdi sezeryanda bebeği alıyolar,Allahtan kendine bişi olmamış.Ama bana tel.de söylerken ki sesi hiç kulağımdan gitmeyecek.
Herşeyini almıştı oğluşunun,şimdi eve boş dönecek.Ne güzel hayaller kuruyoduk aynı senenin bebişleri olacaktı bebeklerimiz.
Allah ona ve eşine sağlık versin de yine olur inşallah ama kıyamıyorum ona ve aynı ilde diiliz çook uzaklardayız.Yanında olmayı çok isterdim.
Canım vajinal ultrasonla görmüştük biz keseyi karından daha geç görülüyor.Ben bugün ki kontrolümde karından da gördüm.Benim de iç bulantım çok hafif sabahları oluyo.Bizim için daha erken ama yaa.Biz bu topicin en geç kalan anneleriyiz...Sende bir an önce git ama yaa şu doktora,aslında hem kalp atışını duyarsın hem keseyi görürsün daha iyi olur.
arkadaşın adına çok çok üzüldüm allah ona ailesine sabırlar versin. bu kötü olay neden olmuş ki acaba bir bilgin var mı?
Bende bugün kontrole gittim arkadşlar doktor geçen hafta bebeğin kalbinin çok yavaş olduğunu ve düzelmeyeceğini düşündüğünü hatta kalbinin durabileceğini düşünmüştüm dedi ama bu hafta her şey yoluna girmiş dedi. korkulacak bir şey kalmadı dedi. ultrasona göre 7+1 ama son adet tarihime göre 8+4 günlüğüm bu da geç döllenme nedeniyle. yapılması gerekli bazı kan tahlilleri ve idrar tahlilleri verdi. ve ocağın ilk haftası gel 2 li tarama için bakalım dedi. ilk gebeliğimde gebelik şekeri olduğu için yememe içmeme dikkat etmemi az ve sık yememi süt ve yoğurdu ihmal etmemi maksimum 16 kg almamı abartmamı istedi. ilk bebeğimde de kendisi takip ettiği için benim ne kadar iştahlı bir insan olduğumu bilir. sizler nasılsınız nasıl gidiyor
merhaba arkadaşlar.bugün kontrolüm vardı.çok şükür kalp atışlarını duyduk,haftalarıyla uyumlularmış...birde ikizler dedi dr.zor bir süreç dedi.ama ben herşeye razıyım herşey yolunda olsun,sağlıkla vaktinde doğsunlarda varsın zor olsun.
merhaba arkadaşlar.bugün kontrolüm vardı.çok şükür kalp atışlarını duyduk,haftalarıyla uyumlularmış...birde ikizler dedi dr.zor bir süreç dedi.ama ben herşeye razıyım herşey yolunda olsun,sağlıkla vaktinde doğsunlarda varsın zor olsun.
gözün aydın capricim, cok sevindim, bende senin gibiyi, dr hersey ok desede %100 içim ferahlamıyor bir turlu:)alıcaz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza, Allahın izniyle.Bu arada kızlar ben de size haberler vereyim.
Dün kontrole gittik. Bebişimizin kalp atışlarını duyduk. O kadar güzeldi ki çok heyecanlandım. :dance:
Merak edenler için söylüyorum dün 7+4 günlük ve karından bakarak sesleri duyduk.
Darısı duymayan arkadaşlara...:Saruboceq:
Ayrıca tahlil sonuçlarım hepsi çok güzel geldi. Ordada rubella IgG pozitif, IgM negatif çıktı ama asıl ben aviditeyi merak ediyordum. Ama orda bir yanlışlık olmuş galiba çünkü rubella aviditeye bakacaklarına toxaplazma aviditeye bakmışlar ama doktorum merak etme IgG pozitif problem yok dediyse de içime sinmedi. Acaba dışarda bir laboratuarda yaptırsam mı diye düşünmeden edemiyorum.:uhm:
ayvamı? :)) benim kavundan hallice:))) içide taşkızlar sizinde hafif ayva göbeğiniz oldumu?
benim ayva göbeğim oldu sanki :))
gözün aydın canım.selam arkadaslar,
bayramdan onceki gun bebisin kalp atısını duyduk, (8+3 üm, bugun) darısı randevusunu bekleyenlerin basına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?