Cerencim ben 7+4 te duymuştum kalp atışlarını özellikle beklemiştim biraz daha büyüsün diye...
Sanırım sen6+1 falansın..istersen biraz daha bekle tam sonuç alabilmek için derim ben..Yine de sen bilirsin...
Aaa cnm ne güzel hadi hayırlıs bakalım..bende ayın 20 si gibi gidicem inş..Selam kızlar..
Ben de pazartesi 2,kontrole gideceğim bakalım neler olacak?
benim de SAT 15 ekim bu arada..
Bursalı üyeler çok bu arada..Belki ilerleyen zamanlarda ,birgün hamileler buluşması yaparız ne dersiniz?
Ya aslında doktor çağırdı görmek istedi ilk başta çok az pempe gibi akıntılarım oldu doktor bebek tutunsun diye iğne vurdu salı günü de gel bakalım dedi..Sizde de kasıklarda arada sırada ağrı var mı peki?korkuyorum arada sırada karnım kasıklarım ağrıyor...
kızlarrrrr selam benim pc foruma girmiyor hata veriyor sürekli (database hatası ve sayfa kırılmış diyor(() şimdi tesadüfen girdi benzeri durumda olan var mı??? dün hiç giremedim mesela :)) bakıyım hata vermesse yine biraz geçmişi okuyayım :))
Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.Ben daha 6. haftadayım tabi şu anda çok şükür bir şikayetim yok.İnşallah sorunsuz bir şekilde geçiririz hamileliği.Allahım tüm isteyenlere versin ben de tam 12 ay sabırsızlıkla bekldim sonunda Allahım nasip etti çok şükür.
evet bende de girmedi bilgisayar hata verdi nedense?ben de bugün gittim dr kalp atışlarını duydum bebeğimin dr boyunu ölçtü 14 cm dedi organları oluşuyo dedi 8+0 bakalım hayırlısı bana elevit vitamin ve bi bulantı hapı verdi çok fena akşam bulantılarım ve hazımsızlık sorunum var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?