2010 Temmuz Anneleri : )

misskapris Merhaba benim de Sat 22 Ekim ..Bende ne zaman duyarım diye merak ediyorum kalp atışlarını??

Cerencim ben 7+4 te duymuştum kalp atışlarını özellikle beklemiştim biraz daha büyüsün diye...
Sanırım sen6+1 falansın..istersen biraz daha bekle tam sonuç alabilmek için derim ben..Yine de sen bilirsin...

Selam kızlar..
Ben de pazartesi 2,kontrole gideceğim bakalım neler olacak?

benim de SAT 15 ekim bu arada..

Bursalı üyeler çok bu arada..Belki ilerleyen zamanlarda ,birgün hamileler buluşması yaparız ne dersiniz?

Ya aslında doktor çağırdı görmek istedi ilk başta çok az pempe gibi akıntılarım oldu doktor bebek tutunsun diye iğne vurdu salı günü de gel bakalım dedi..Sizde de kasıklarda arada sırada ağrı var mı peki?korkuyorum arada sırada karnım kasıklarım ağrıyor...

Selam kızlar..
Ben de pazartesi 2,kontrole gideceğim bakalım neler olacak?

benim de SAT 15 ekim bu arada..
Aaa cnm ne güzel hadi hayırlıs bakalım..bende ayın 20 si gibi gidicem inş..
benim SAT ta 5 ekim ....

Bursalı üyeler çok bu arada..Belki ilerleyen zamanlarda ,birgün hamileler buluşması yaparız ne dersiniz?

Evet benimde dikkatimi çekti gerçekten coşmuş Bursalılar:roflol:
Olabilir bir buluşma yapabilirz tabikide...kaydirigubbakcemile5

Hımm cnm doktor çağırdıysa tabiki git ..ben hiç doktora gitmediğini düşünmüştüm de o yüzden öyle cvp.yazdım.Sen doktorunu dinle yine de..O daha iyi bilir tabiki de...
Arada evt benimde oluyor kasıklarımda adet sancısı gibi ama doktorum normal demişti...

selam kızlar herkes iyidir umarım ben berbat durumdayım dünden beri yediğim hiçbişeyi midemde tutamıyorum iyice halsizleştim hiç keyfim yok karnım aç ama yediğimzaman çıkarıyorum akşam kontrole gidicem bakalım (

kızlarrrrr selam benim pc foruma girmiyor hata veriyor sürekli (database hatası ve sayfa kırılmış diyor (() şimdi tesadüfen girdi benzeri durumda olan var mı??? dün hiç giremedim mesela :)) bakıyım hata vermesse yine biraz geçmişi okuyayım :))

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzz :)) bebişlerinin kalp atışlarını duyan arkadaşlsr tebrikkk ederimmmmmm :) kızlarrr sahiden liyodora yok günlerdir umarım herşey yolundadır. kızlarrr bende şişenlerdenim dün kardeşim abla kilo alıyorsun hamile olduğun belli olacak artık dedi kilo almak kabusu delirtti beni ama diğer taraftan bebişim için diyorum ve teselli ediyorum kendimi :)

bende aynı şekilde bi türlü bağlanamıyorum,sürekli hata veriyorsenağlama

Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.Ben daha 6. haftadayım tabi şu anda çok şükür bir şikayetim yok.İnşallah sorunsuz bir şekilde geçiririz hamileliği.Allahım tüm isteyenlere versin ben de tam 12 ay sabırsızlıkla bekldim sonunda Allahım nasip etti çok şükür.

evet kızlar bende çok zor girdim ya deli oldum ya nasıl gidiyo ben 9.haftadayım bulantılarım iyice arttı sizler nasılsınız

hoşgeldinnnn canım hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza inş..

evet bende de girmedi bilgisayar hata verdi nedense?ben de bugün gittim dr kalp atışlarını duydum bebeğimin dr boyunu ölçtü 14 cm dedi organları oluşuyo dedi 8+0 bakalım hayırlısı bana elevit vitamin ve bi bulantı hapı verdi çok fena akşam bulantılarım ve hazımsızlık sorunum var...

Kızlar allah hepinize meleklerinizi bagışlasın inşallah darısı biz olmayanların başına
listeniz nerde göremedim kaç kişi oldunuz bakalım:))

elifbetül kırıkkaledensin ben de kırşehir yakınımda biri olması güzel teyzemler kırıkkalede oturuyorlar çok sık geliriz biz oraya sen hiç kırşehire geldin mi?

canım gözün aydın ama 14cm cok büyük değilmi, 1.4 olabilirmi mesela
şaşırdım valla
benimkiler bu hafta 1.5 cm di??

yaa ben yanlış yazmışım o başka bi değere demişti onu mm olarak boyuna 24 mm dedi yaa kafaya bakkkkk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…