- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
günaydın güzel anneler
bugün ben de çok mutluyum cuma geldiği için. yarın ayrıntılıya giriyoruz,onun heyecanı da var.
göbişimi ekledim arkadaşlar diğer başlığa :)
günaydın güzel anneler
bugün ben de çok mutluyum cuma geldiği için. yarın ayrıntılıya giriyoruz,onun heyecanı da var.
göbişimi ekledim arkadaşlar diğer başlığa :)
Günaydın güzeller....
Bugün Cumaaaaaaaaaaaaaa....
Yaşasıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Tatil,tatil,tatillllllllllllllllllllllllllllllllll....
maşallah allah neşemizi bozmasın bugunnn hihoyyyt
Göbişini gördüm tatlım sen de zayıf hamişlerimizdensin ne güzel maşallah...
Ayrıntılın iyi geçer umarım.
Haber verirsin bize.
Günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
Hoş geldiniz...
sağol canım. sen de eklemişsin ama bende açılmadı dosyalar
haber veririm tabii hemen. inşallah iyidir derin'im.
froya ben orda koc bir göbek göremedim ama kaydirigubbakcemile3 zayıf hamişşş
inşşş idir canım kalbını frah tut yarın benm de randevum var 8:20 geçe veee 100 mg şeker yuklemesi saat 11 e kadr aç klıcm dayanırım inşş 4 tüp kan verecemm 1 saat arayla
a.s var vaaaar kocaman oldu, artık zor eğiliyorum valla. 5 kilo aldım toplam, hepsi de göbekten, çok az basenler de genişledi tabii.
sizin de kalçalarda ağrı oluyor mu kızlar? benim ne zamandır geçmeyen ağrılarım var.
canım aynı gün belli oluyor mu acaba şeker testinin sonucu?
inşallah her şey normal çıkar.
aç kalmak biraz zor oluyormuş ama napalım sonucu iyi olsun da dayanıcaz artık. yalnız gitmiyorsun dimi hastaneye?
beni de haftaya falan çağırır herhalde şeker için.
a.s var vaaaar kocaman oldu, artık zor eğiliyorum valla. 5 kilo aldım toplam, hepsi de göbekten, çok az basenler de genişledi tabii.
sizin de kalçalarda ağrı oluyor mu kızlar? benim ne zamandır geçmeyen ağrılarım var.
bnm belimde bitmek tukenmeyen bir ağrı var oturma odasında yatıodum 1 haftadır eşim orda gec saate kadr çalışıo diee korkuyodum diğer odaya gitmekten belki ondndır dedım bun yatakodama geçtim bakalım inşş geçer yada benm gobek çok çıkmadı haftama göre belki iç karnım geniş oda sırtıma vuruyorr
kızlar normal doğum görüntüleri izledim şimdi ayyy ben çok korkuyorum normal doğumdan ama sezeryanda istemiyorum nolcak benim halim şimdiden derdi sardı beni((
Kızz Şule delimisin izlenir mi hiç?
Tabi şimdi daha çok korkacaksın.
Allah yardım eder be tatlım ne korkuyosun sen ben anan baban tüm insanlık nasıl doğdu be anacım.Biz de doğuracaz hem de çatır çatırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...:)))))))))))):CüvCüv:naniknanik:CüvCüv:
Ayy evet yaa çizmelerimi eşim çekiyor sabah çıkarken:)))
Canım neden açamadın acaba benim resimleri,üzerine tıklasan açılırdı aslında.
Yaa ben de direk resim olarak ekleyebileceğim bi site bulamadım,hemen bulduğum siteden ekledim o da link çıkardı.
Sen hangi siteyi kullanıyosun resimler için.
ayy misss ya çok zor görünüyo ama(( sen hiç korkmuyomusun sende normal doğum düşünüyosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?