2010 Temmuz Anneleri : )

Aaa Muzurperi Defne ye mi karar verdin?

Ay adaş oluyoruz ha..ne güzel..:lepi:

Ama buna akrabaların ne der bilemem?:)))kaydirigubbakcemile3

Aman da aman kuzucuklar..:dance:

Annesinin kuzusuuuuu:dance:
Annesinin bitanesiii:dance:

Aman da aammaannnnn herşeyimmm...:dance:

napıyorsunuz hanımlar ??

ben bugün buralarda yoktum. çünkü gittik kızımla bi gezdik bi gezdik ohh ama şimdi çok

yorulduk mama yiyip dinlencez.
:CüvCüv:

napıyorsunuz hanımlar ??

ben bugün buralarda yoktum. çünkü gittik kızımla bi gezdik bi gezdik ohh ama şimdi çok

yorulduk mama yiyip dinlencez.
:CüvCüv:

ohhh ne güzel afiyet olsun size:)

benimde anneciğim hasta olmuş beli tutulmuş(

bende belki yarın sabah giderim istanbula. çok üzüldüm bide beim aradığımda hastanedelermiş telefona kuzenim çıkıp bide evhamlı evhamlı konuşup arkasındanda dışarıda geziyoruz dediğinde kalp krizi geçirecektim.

geçmiş olsun baharcım Allah anneciğine şifalar versin.
:Saruboceq:

Canım anneciğine çok geçmiş olsun..En kısa zamanda geçer inş..

HAVUÇ

Uzmanlar, havucun, süratle kan yapıcı, kuvvetlendirici, ishal kesici, peklik giderici, mide ve bağırsağın yakın dostu, safra akıtıcı, karaciğeri kuvvetlendirici ve yeri doldurulamayan bir sebze olduğunu söylüyor

· Mide ve bağırsak kanamalarında da havuç suyunun çok faydalı olduğunu ifade eden uzmanlar,

· Havucun, özel şekeri, A vitamini ve bol vitaminleri ile karaciğeri kuvvetlendirdiğini, ona rahatsızlığında kendi kendini tamir imkanı verdiğini, vücuttaki üre asidi, ürat tuzları, benzeri yorgunluk maddelerini, diğer zehirleri idrarla dışarı attığını vurguluyor. ,

· Havucun, bol A vitamini ile cilde temizlik ve pembelik verdiğini ve gözlerin sıhhatli kalmasını sağladığını belirten uzmanlar,

· Kalp rahatsızlığı ve damar sertliği olanlara havucun çok fayda verdiğini, her gün yenen bir havucun da akciğer kanseri tehlikesini yarıya indirdiğini bildiriyor.

· Unutkanlığa ve erken bunamaya karşı yardımcıdır.

· Alzheimer’e karşı önleyici, durdurucu ve tedavi edici olarak kullanılır.

· Deri ve akciğer kanserini, kalp krizini önlemede yardımcıdır.

· Hareketli sperm sayısını artırıcı sperm oluşum yollarını ve sperm kanallarını açıyor. İktidarsızlığa hem çözüm getiriyor hem de iktidarsızlığa karşı önleyici.

· Havuç suyunun önemli bir özelliği yemek borusu ve mide yanmasına karşı olan gücüdür. Mide yanması çekenler için bir bardak havuç suyu bulunmaz bir nimettir. . Alzheimer hastalığına karşı taze sıkılmış havuç suyu kürünün önleyici etkisi yaklaşık %80 dir.

· 40 araştırma, havuç tüketimi arttıkça kanser riskinin azaldığını ortaya koymuştur. Bunun temel sebebi betakaroten, C ve E vitaminleri gibi antioksidanlar açısından zengin oluşudur.

Konuyu bilmiyorum okumadım ama geçmiş olsun hasta mı annen?

saol canım bel fıtığı var dün öğlece tutulup kalmış yürüyemiyomuş bugün biraz daha iyiymiş. bakalım hafta sonu yanına gidecem birdaha doktora götüreceğim bakalım inşallah hemen düzelir.

geçmiş olsun canım
benim de annem hastaymış ham de grip
hergün oradaydım bugün gitmedim
zaten normalde hiç grip olmam hamilelik süresince 3 kere gripp oldum

geçmiş olsun canım
benim de annem hastaymış ham de grip
hergün oradaydım bugün gitmedim
zaten normalde hiç grip olmam hamilelik süresince 3 kere gripp oldum

ayyy canım sanada çok geçmiş olsun.

ben tekirdağa taşınalı iki ay oldu daha önce istanbuldaydım annemede çok yakındım ne güzel birşey olsa hemen giderdim.

uzak olmak çok kötüymüş. sinirimden dün gece hep ağladım. sen ne güzel yakınsın.

ah kıyamam canım yaa
ama bak ben yakınım da ne oldu
şimdi ben de gidemiyorum anneciğime
grip bulaşır diye
sesi çok kötüydü

Kızlar göbüşümü ekledim göbüşler sayfamıza bana da bi bakın bakalım:))

Bahar1 geçmiş olsun canım,Allah şifa versin.

ah kıyamam canım yaa
ama bak ben yakınım da ne oldu
şimdi ben de gidemiyorum anneciğime
grip bulaşır diye
sesi çok kötüydü

hastalık çok zor allah bütün sevdiklerimize sağlık versin.

insanın aklının birilerinde kalamsı çok zor.

allahtan benim evde ablam var o işten izin almış bakıyormuş anneme .

içim biraz daha olsun rahatladı.

senin annene senden başka bakacak kimse yok mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…