2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar normal doğum görüntüleri izledim şimdi ayyy ben çok korkuyorum normal doğumdan ama sezeryanda istemiyorum nolcak benim halim şimdiden derdi sardı beni((

Benim içim rahat. Sezeryan olacağım mecburen ilki sezeryandı çünkü ama bu sefer belden anestezi ile yaptıracam spinal anestezi ile.Fazlada kafana takma bence Allah bir kolaylığını verir inşallah.a.s

denizcim günaydın
şule, ben de sezeryan görüntüleri izlemiştim birkaç ay önce. çok fenaydı, yarıya kadar bile izleyemedim. en iyisi çok fazla bilmemek nasıl olduklarını. hem herkesin doğumu aynı olmuyor ki. ben başka bir belgeselde normal doğumu da seyretmiştim. o kadar kolay oldu ki. Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah. epidural normal istiyorum ben şimdilik bir aksilik olmazsa.

Yaaa Froya süpersin bacım,kaç gündür bu eklentiler düğmesini arıyorum göremedim.
Allah Allah bizim KK neden böyle bi buton eklememiş ki diyip duruyorum.
Görememişim.Sağol tatlım yaa.Gözümü açtın kızzzz:))))))))):roflol:

Şulecim ç.ok korkuyosan epiduralle normal doğum yaparsın canım.
Brlden aşağısı uyuşuk sen anlamadan doğuveriyo bebiş.

ay misss alemsinnn :roflol: iyi bari, bundan sonrakileri öyle ekle de ben de göreyim şeker

Öfff yaa ayın 26sında ayrıntılıya gidicez ama ben o zamana kadaar nasıl sabredicem?
O hafta sonu gittiğim yerden alışverişler de yapıcam inşallah.
Yaa inşallah çok pahalı şeylerle karşılaşmam.Ucuz bişiler olsun güzxel olsun kaliteli olsun:))))))))))
Bi sürü şey almam lazım anacım bir sürü.
Bu arada kendine pijama geccelik alan var mı kızlar fotosunu koyarmısınız alan varsa.
Ben de alıcam da nasıl alsam bilemedim.Örnek olsun hani.

Froya tatlım senin için tekrar ekledim.Saol öğrettiğin için.

günaydın kızlar. ben hiç doğum videosu izlemedim. izlesem mi bilmiyorum. korkarım heralde ben de. uykusuzluk nöbetlerim depreşti. geceleri uyuyamıyorum yine. benim sırtım belim kalçalarım çok ağrıyo. akşamları karnım zaten davul gibi şişiyo. çok rahatsız edyo gece uyuyamıyorum. işteyim ama zombi gibiyim. akşam da kıramadığım bi arkadaşın doğumgünü var. taksime gidicez doğumgününe.napıcam bilmiyorum.

Canım bende senin gıbı korkuyorum. şuan cesaratliyim normal dogum için ama goruntulerı gorursem her an vazgecerım dıye izleyemiyorum kafamçokkarıştı

Günaydın arkadaşlarr....
Bugünün tatil olmasına ben de çok seviniyorum..2 gün kafa dinliycez ohh ne güzell..
Kıslar reflü sorunu yaşıyor musunuz??
Ben bir haftadır bu konudan şikayetçiyim.Bütün midem,yemek borum inanılmaz yanıyor ve asitleniyor ((((((

günaydın hayat!! reflü bende de oluyor ara sıra. 1 hafta önceye kadar daha kötüydü, akşamları yemekten sonra özellikle yanma oluyordu çok. biraz hafifledi şimdilerde eskiye göre. eğer çok rahatsız ederse doktorunla konuş bence, şurup verebiliyorlar.

Evet ay sonu doktor kontrolüm var ..Böyle devam ederse belirtirim durumumu doktoruma.Çok sağol froya...

reflu için birebir iyi gelecek şeyler yazıyorum. 1. gaviskon şurup. a grubu hiçbir zararı yok kana bile karışmıyor. tamamen mekanik olarak midenin içinde bir katman oluşturup yiyeceklerin mideye zarar vermesini engelliyor ve asiti dengeliyor. ben ilk 3 ayda günde 2-3 defa içtim nerdeyse. 2. si yemeklerde gaz yapıcı şeylerden uzak durmak. yemekle birlikte su içip mideyi şişirmemek gerekiyor. (Mide şişince kapakçık genişliyor ve asit dışarı çıkıyor.). 3. sü az ve sık yemek. asitli yiyeceklerden uzak durmak. kolav.s. yemekten sonra hemen uzanmamak eğilmemek. mğmkünse biraz yürüyüş yapmak. 4. sü gece yatarken yastığını yükseltmek. bunları yaparsanız şikayetlerinizin görünür ölçüde azaldığını görüeceksiniz. nerden mi biliyorum. nerdeyse 5 yıldır refluyla uğralıyorum gitmediğim doktor kalmadı. ha bir de stresten uzak durmak lazım.

Mide yanması için havuç ideal bir meyve deneyin göreceksiniz.

Ayrıca bir parça çiğ patates yiyerek de bu durumun azaldığını fark edeceksinizdir.

Mide yanması için havuç ideal bir meyve deneyin göreceksiniz.

Ayrıca bir parça çiğ patates yiyerek de bu durumun azaldığını fark edeceksinizdir.

Kıslar çok teşekkür ederim.Gerçekten çok faydalı bilgiler verdiniz. Özellikle yemekten sonra hemen uzanıyordum bunu bi daha yapmıycam...

Kıslar çok teşekkür ederim.Gerçekten çok faydalı bilgiler verdiniz. Özellikle yemekten sonra hemen uzanıyordum bunu bi daha yapmıycam...

bişey değil şekerim. benim iştahım çok açıldı kızlar yaa. hiçbişey yiyemiyorum diyodum şimdi 1 haftadır habire aklımdan bişeyler geçiyo. öğlen olsa da yemek yesem akşam olsa da yesem gibi. tatlı istiyo canım hep.1 paket çikolatayı bitirdiğimi bilmezdim hayatım boyu. şimdi elime alınca hepsini yiyorum. ahh kilo alcazz. dizginlemek lazım.

Kızlaaar üst komşum da hamile dün cinsiyet öğrenmişler kız demiş doktor çok sevinçliydi.Ne güzel bi duygu.

Ben de kızım olmasını çok istiyorum.Oğlum abi olsun olgun ağar abi sonra da bi kızım olsun istiyorum ama yaşlılar hep sen 10 tane doğursan 10uda oğlan olur diyolar(Bi de geçen bi yüzük zımbırtısı yaptılar komşular,karnındaki ve ondan sonraki bebklerinin cinsiyetine bakıyolar herkeste tuttu.Yani çocuğu olanların ki bile doğru çıktı.Bana baktılar hepsi erkek çıktı yaa(((
Sağlıklı sıhhatli olsun hep önceki duam bu ama Rabbim şu dünya gözüyle bir de kız evlat nasip eder mi bana?
Kız evladım öz evladım diyo ninem.
Ama öyle değil mi?
Oğluımu çoooooooooooook seviyorum ve ilk bebeğimiin oğlan olmasına çok sevindim eşimin sevincine de ayrı bi sevindim ama bi de kızım olsun inşallah.

Rica ederim şeker ne demek...

Ama bak havucu ve/veya patatesi mutlaka denemeni şiddetle tavsiye ederim. İlaca felan gerek kalmadığını göreceksin...

Aynı durum bende de var,içimde bir canavar var sanki uyandı birden..DOndurma çok canım çekiyor ,havalar daha soğuk diye eşim yedirtmiyor..Meyveye veriyorum bende kendimi ..Onunda fazlası kilo dedi doktor ama napıyım yaaa,onu yeme bunu içmeee öldüm vallaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…