kızlar normal doğum görüntüleri izledim şimdi ayyy ben çok korkuyorum normal doğumdan ama sezeryanda istemiyorum nolcak benim halim şimdiden derdi sardı beni((
canım üzerine tıkladığımda açmıyor. şirketin engellediği sitelerden mi anlamadım, girmiyor.
ben direkt eklentiler kısmından yükledim resmin boyutunu küçültüp ve sanırım sadece o şekilde eklenen resimleri görebiliyorum burda.
Yaaa Froya süpersin bacım,kaç gündür bu eklentiler düğmesini arıyorum göremedim.
Allah Allah bizim KK neden böyle bi buton eklememiş ki diyip duruyorum.
Görememişim.Sağol tatlım yaa.Gözümü açtın kızzzz:))))))))):roflol:
Froya tatlım senin için tekrar ekledim.Saol öğrettiğin için.
günaydın kızlar. ben hiç doğum videosu izlemedim. izlesem mi bilmiyorum. korkarım heralde ben de. uykusuzluk nöbetlerim depreşti. geceleri uyuyamıyorum yine. benim sırtım belim kalçalarım çok ağrıyo. akşamları karnım zaten davul gibi şişiyo. çok rahatsız edyo gece uyuyamıyorum. işteyim ama zombi gibiyim. akşam da kıramadığım bi arkadaşın doğumgünü var. taksime gidicez doğumgününe.napıcam bilmiyorum.
Günaydın arkadaşlarr....
Bugünün tatil olmasına ben de çok seviniyorum..2 gün kafa dinliycez ohh ne güzell..
Kıslar reflü sorunu yaşıyor musunuz??
Ben bir haftadır bu konudan şikayetçiyim.Bütün midem,yemek borum inanılmaz yanıyor ve asitleniyor((((((
günaydın hayat!! reflü bende de oluyor ara sıra. 1 hafta önceye kadar daha kötüydü, akşamları yemekten sonra özellikle yanma oluyordu çok. biraz hafifledi şimdilerde eskiye göre. eğer çok rahatsız ederse doktorunla konuş bence, şurup verebiliyorlar.
Günaydın arkadaşlarr....
Bugünün tatil olmasına ben de çok seviniyorum..2 gün kafa dinliycez ohh ne güzell..
Kıslar reflü sorunu yaşıyor musunuz??
Ben bir haftadır bu konudan şikayetçiyim.Bütün midem,yemek borum inanılmaz yanıyor ve asitleniyor((((((
reflu için birebir iyi gelecek şeyler yazıyorum. 1. gaviskon şurup. a grubu hiçbir zararı yok kana bile karışmıyor. tamamen mekanik olarak midenin içinde bir katman oluşturup yiyeceklerin mideye zarar vermesini engelliyor ve asiti dengeliyor. ben ilk 3 ayda günde 2-3 defa içtim nerdeyse. 2. si yemeklerde gaz yapıcı şeylerden uzak durmak. yemekle birlikte su içip mideyi şişirmemek gerekiyor. (Mide şişince kapakçık genişliyor ve asit dışarı çıkıyor.). 3. sü az ve sık yemek. asitli yiyeceklerden uzak durmak. kolav.s. yemekten sonra hemen uzanmamak eğilmemek. mğmkünse biraz yürüyüş yapmak. 4. sü gece yatarken yastığını yükseltmek. bunları yaparsanız şikayetlerinizin görünür ölçüde azaldığını görüeceksiniz. nerden mi biliyorum. nerdeyse 5 yıldır refluyla uğralıyorum gitmediğim doktor kalmadı. ha bir de stresten uzak durmak lazım.
Mide yanması için havuç ideal bir meyve deneyin göreceksiniz.
Ayrıca bir parça çiğ patates yiyerek de bu durumun azaldığını fark edeceksinizdir.
Kıslar çok teşekkür ederim.Gerçekten çok faydalı bilgiler verdiniz. Özellikle yemekten sonra hemen uzanıyordum bunu bi daha yapmıycam...
Kıslar çok teşekkür ederim.Gerçekten çok faydalı bilgiler verdiniz. Özellikle yemekten sonra hemen uzanıyordum bunu bi daha yapmıycam...
bişey değil şekerim. benim iştahım çok açıldı kızlar yaa. hiçbişey yiyemiyorum diyodum şimdi 1 haftadır habire aklımdan bişeyler geçiyo. öğlen olsa da yemek yesem akşam olsa da yesem gibi. tatlı istiyo canım hep.1 paket çikolatayı bitirdiğimi bilmezdim hayatım boyu. şimdi elime alınca hepsini yiyorum. ahh kilo alcazz. dizginlemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?