2010 Temmuz Anneleri : )

ebe mi?doktora gitmiyo musun? ben de eşim de manisalıyız. yani ben izmirliyim ama manisada okudum ortaokul ve liseyi. sürekli de gidip geliyoruz manisaya. kayınvaldeler orda çünkü.manisada nerde oturuyosunuz hangi bölgede?

parol parasetamol etken maddeli bir ağrı kesici.hamilelikte kullanılır..tylol,minoset te bunlardan..

bende rüyamda uyurken doğurmuşum bebek giyinmiş pembe pembe şapkası bile vardı kafasında. eşimle benim aramda yatıyor. rüyamda uykudan uyanıyorum karnımı elliyorum bom boş bebek çıkmış doğurmuşum yani. ya bu nsıl olur diye düşünbmekten kafayı yicektim rüyamda. karnımı elliyorum boş şaşkın şaşkın aramızda yatan bebeğe bakıyorum oda bana bakıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gülümsüyor Allahım sen aklıma mukayyet ol diye diye uyandım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben hamile olmadan önce görmüştüm bebeğim olduğunu ama hamile kaldığımdan beri hiç bebeğimi görmüyorum. abuk subuk rüyalar görüyorum hep.

ne yapi canım yarının stresi bastıı rüyama girdi gece valla bakalım hayırlısı 11 e kadr aç klamk değil bebişimi merak ediorumm boshayallersmile

oyyy canım canım, rabbim ikinize de sağlık versin, tüm anne ve anne adaylarını bebişleriyle korusun :Saruboceq:
bende merak ediyorum keşke senin yanında olabilsem opuyorumnanaktan

ebe mi?doktora gitmiyo musun? ben de eşim de manisalıyız. yani ben izmirliyim ama manisada okudum ortaokul ve liseyi. sürekli de gidip geliyoruz manisaya. kayınvaldeler orda çünkü.manisada nerde oturuyosunuz hangi bölgede?
canım doktora gıdıoyorumda ayrıyetten sağlık ocağında ebe konturolum var aşılarımıda orda oluom zaten bugun bı aşı daha oldum hmm manısa demek guzel ben alaşehırdeyım canım yaopuyorumnanaktan
parol parasetamol etken maddeli bir ağrı kesici.hamilelikte kullanılır..tylol,minoset te bunlardan..
teşekkurler:lepi:

gunaydın h.geldına.s.

sanırım aranızda dudak çevresınde leke oluşan yok çatlaklık ve kuruluk gıbı :sinifsinif:

oyyy canım canım, rabbim ikinize de sağlık versin, tüm anne ve anne adaylarını bebişleriyle korusun :Saruboceq:
bende merak ediyorum keşke senin yanında olabilsem opuyorumnanaktan

tşkler cnmm olmuş kadr oldun elinden gelse geleceğini biliyorummm rabbım evladıma sağlık versın ve dediğin gibi butun annelerin evlatlarınada :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar benim de sol kolum çok sızlıyor sabaha karşı sızısından uyanıyorum çok acıyo acaba neden oluyo?

sanırım aranızda dudak çevresınde leke oluşan yok çatlaklık ve kuruluk gıbı :sinifsinif:

Canım benim dudak çevresinde denemez de;şöyle söyleyeyim dudakla burun arasında sağ tarafta yanağıma yakın yerde kırmızı bi leke oluştu kaşınıyo ama kaşındıkça ddaha çok kızarıyo ben de kaşımamaya dikkat ediyorum.
Ben de krem sürdüm fayda etmiyo.
Uğraşmıyorum kendiliğinden geçmesini bekliyorum.

kızlar benim de sol kolum çok sızlıyor sabaha karşı sızısından uyanıyorum çok acıyo acaba neden oluyo?

canooo magnezyumm eksikliği olabulerr bazen bendede olyo ama sık değil gerçi ben sola doğru yattığım için sürekli sol kol mahf oluyor

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir bugün opuyorumnanaktan

Kalsiyum yazdı benim doktorum ağrıyı çok fazla hissedince içiyorum canım zararı da yok aksine kemikler için yarayışlı.
Sen de dene istersen.Dikkat et kendine...

canım sen hangi ilacı kullanıyosun benim de bazı tereddütlerim var kalsiyum ilacı konusunda. benimki calci-net D3 suda eritiyorum. ama birkaç günde bir alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…