fıstıklar naber nasılsınız bugun opuyorumnanaktan
bu arada paptya parol ne için tam olarak anlamadım açıklarmısın:kedi:
liyadora canım benımde pek fazla iştahım yokbu aralar bide kan ilacı vardı ondan dolayı mıde bulantım falan artmıştı ebe bana iştahın açılacak demişti ama tam tersıne kapanmıştı:roflol::roflol:
bu arada paptya parol ne için tam olarak anlamadım açıklarmısın:kedi:
liyadora canım benımde pek fazla iştahım yokbu aralar bide kan ilacı vardı ondan dolayı mıde bulantım falan artmıştı ebe bana iştahın açılacak demişti ama tam tersıne kapanmıştı:roflol::roflol:
esm_ ne dapıyon canooo
merhaba herkese...
biz bugün ana kız tembeliz uyuduk bi güzel. kahvaltımızda yeni bitti
ne yapi canım yarının stresi bastıı rüyama girdi gece valla bakalım hayırlısı 11 e kadr aç klamk değil bebişimi merak ediorumm boshayallersmile
canım doktora gıdıoyorumda ayrıyetten sağlık ocağında ebe konturolum var aşılarımıda orda oluom zaten bugun bı aşı daha oldum hmm manısa demek guzel ben alaşehırdeyım canım yaopuyorumnanaktanebe mi?doktora gitmiyo musun? ben de eşim de manisalıyız. yani ben izmirliyim ama manisada okudum ortaokul ve liseyi. sürekli de gidip geliyoruz manisaya. kayınvaldeler orda çünkü.manisada nerde oturuyosunuz hangi bölgede?
teşekkurler:lepi:parol parasetamol etken maddeli bir ağrı kesici.hamilelikte kullanılır..tylol,minoset te bunlardan..
günaydına.s.
oyyy canım canım, rabbim ikinize de sağlık versin, tüm anne ve anne adaylarını bebişleriyle korusun :Saruboceq:
bende merak ediyorum keşke senin yanında olabilsem opuyorumnanaktan
sanırım aranızda dudak çevresınde leke oluşan yok çatlaklık ve kuruluk gıbı :sinifsinif:
sanırım aranızda dudak çevresınde leke oluşan yok çatlaklık ve kuruluk gıbı :sinifsinif:
kızlar benim de sol kolum çok sızlıyor sabaha karşı sızısından uyanıyorum çok acıyo acaba neden oluyo?
Kalsiyum yazdı benim doktorum ağrıyı çok fazla hissedince içiyorum canım zararı da yok aksine kemikler için yarayışlı.
Sen de dene istersen.Dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?