2010 Temmuz Anneleri : )

biz doyduk geldikkk ve hatta çok kotu uyku çöktü niye böyle oldum ben yaa

ben cal-D-vita içiyorum diğer eritilen kalsiyum d vitavimini haplarda şeker varmış hamilerde çok şeker iyi olmadığı için doktorum bunu verdi eczanede bulamadık emsalini aldık olmaz dedi mert e hamileyken bundadaq aynı ilaçları verdi yine her 2 doktorumda

ya kızlar ben doğum hkayalerını okuyorum da ne yüce bir duygu vlla ağlıorum her okumamda rabbım bızede hayırlı doğumlar sağlıklı doğumlar nasip etsin

biz doyduk geldikkk ve hatta çok kotu uyku çöktü niye böyle oldum ben yaa

afiyet olsun tatlım bebeğine yarasın inşallah
bende de bu aralar çok uyku problemi var yinede kıymetini bilin uyuyun vaktiniz oldukça ama son aylarda fazla uyumayın ki bünyeniz alıssın uykusuzluğa çünkü 1.5 yıl kadar uyuyamıycaksınız malesef :sinifsinif:

Biz de yemeğimizi yedik, yürüyüşümüzü yaptık geldik...

evet şeker kesınlıkle bunye alışsın dıe son aylarda uyuyamıoruz sanırım

Bizde geldiikkk doyurduk karnımızı ama şimdi dışarıya çıkıyoruz işlerim var biraz...Görüşmek üzere....

Hamilelik derslerinden BEYLIKDUZU civarinda var mı acaba ? Bilginiz var mi?

kızlar biz de doyurduk karnımızı geldik.
esterya, acıbademi arayıp sorabilirsin. istanbulda nerelerde olduğunu bilmiyorum malesef.

offff kıslarrrr hiç keyfim yok son bikaç gündür gece eşimin uykusu düzenli değil sürekli dönüyor yatakta aslında uyurken dönüyor ama iri yapılı olduğu için her dönüşünde yatak deprem olur gibi sallanıyor. tabi ben hiç uyuyamıyorum. sabah onu işe yolladıktan sonra azıık uyuyum dedim ondada karnım ağrıdı ( dünde çok yoruldum zaten offfff yaaaaa hiç keyfim yok ((

İşler çok yoğundu tatlım ben şimdi geldim ...

benim çizdiğim proje iptal olmuş. çizmeyi bıraktım. şu anda boşboş oturuyorum masamda. doğuma giderken götürülmesi gerekenlerle ilgili bişeyler okudum. ya ne çok şey almak lazımmış.sonuçta 2 gün kalıcan diş fırçasından tut sabununa pedine biton şey yazıyo. bunları belirlemek lazım bi ara. çok var tabi daha ama. listesini hazır etmekte fayda var.

tabi sezeryansa 2 gün normalse 1 gün.

Canımm bende çok okuyup ağlıyorum o hikayeleri..Hatta normal doğum için biraz cesaretleniyorum :))))

ben gebelik.org un kurucusu dr. kağan kocatepe var ya onun sayfasında onun oğlunun doğum hikayesini okumuştum. demek karı koca kadın doğum uzmanı da olsa aynı panikler yaşanabiliyor. ilginç gelmişti. erken doğum olmuş karısı 1 ay önce doğurmuş. garaja gitmiş anahtarları almadan geri dönmüş almış. her zaman gittiği hastaneyi bulamamış dolaşmış durmuş filan :) orda diyor ki son aylarda yoğun çalışmak erken doğuma sebep oluyomuş. adam neden çalışmasına izin verdim diye kendini kötü hissetmiş. ben de onu okuyunca son ay ayrılmaya karar verdim. aslında doğumdan 1-2 hafta öncesine kadar çalışırım diyodum ama.

sen mi ben mi çok fenayım yaa. izin alıp eve gitmekle gitmemek arası gidip geliyorum.uykusuzluk fena bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…