biz doyduk geldikkk ve hatta çok kotu uyku çöktü niye böyle oldum ben yaa
afiyet olsun tatlım bebeğine yarasın inşallah
bende de bu aralar çok uyku problemi var yinede kıymetini bilin uyuyun vaktiniz oldukça ama son aylarda fazla uyumayın ki bünyeniz alıssın uykusuzluğa çünkü 1.5 yıl kadar uyuyamıycaksınız malesef :sinifsinif:
Biz de yemeğimizi yedik, yürüyüşümüzü yaptık geldik...
biz doyduk geldikkk ve hatta çok kotu uyku çöktü niye böyle oldum ben yaa
kızlar nie yazmıyosunuz herkes susmuş
Kıyamam canım yaa geçmi yatıyorsun sende...
İşler çok yoğundu tatlım ben şimdi geldim ...
benim çizdiğim proje iptal olmuş. çizmeyi bıraktım. şu anda boşboş oturuyorum masamda. doğuma giderken götürülmesi gerekenlerle ilgili bişeyler okudum. ya ne çok şey almak lazımmış.sonuçta 2 gün kalıcan diş fırçasından tut sabununa pedine biton şey yazıyo. bunları belirlemek lazım bi ara. çok var tabi daha ama. listesini hazır etmekte fayda var.
Canımm bende çok okuyup ağlıyorum o hikayeleri..Hatta normal doğum için biraz cesaretleniyorum :))))
offff kıslarrrr hiç keyfim yok son bikaç gündür gece eşimin uykusu düzenli değil sürekli dönüyor yatakta aslında uyurken dönüyor ama iri yapılı olduğu için her dönüşünde yatak deprem olur gibi sallanıyor. tabi ben hiç uyuyamıyorum. sabah onu işe yolladıktan sonra azıık uyuyum dedim ondada karnım ağrıdı( dünde çok yoruldum zaten offfff yaaaaa hiç keyfim yok ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?