kıslarrr selammm nabersiniz yaaaa farkındamısınız epeydir bambino, oya, mürüvvet yoklar....
kızlar acıbademin ücretsiz kursları var. içeriği çok güzel, hamilelik dönemi, nefes egzersizleri, doğum, emzirme, bebek bakımı her şey var. 1 ay sürüyor, haftada 1 gün. 2 hafta sonra yenisi başlayacak sanırım. ben gittiğimde bilgi alırım. ilgilenen varsa detaylı içerikle ilgili size mail de gönderebilirim. sonuçta ücretsiz, kaçırmamak lazım bence. hem birlikte gitsek ne güzel olur. papatya, deniz, yase ne dersiniz :)
kıslarrr selammm nabersiniz yaaaa farkındamısınız epeydir bambino, oya, mürüvvet yoklar....
Günaydın arkadaşlarr....
Bugünün tatil olmasına ben de çok seviniyorum..2 gün kafa dinliycez ohh ne güzell..
Kıslar reflü sorunu yaşıyor musunuz??
Ben bir haftadır bu konudan şikayetçiyim.Bütün midem,yemek borum inanılmaz yanıyor ve asitleniyor((((((
Aaa aslında çok güzel bir fırsat Froyacımm..Saatlerinin falan uyması lazım nasıl ki bilgilendirirsen sevinirim...
hayatcım aynı sorun bende de var. dr gaviscon verdi bu çiğneme tableti olanlardan ama keşke şurup alsaymışım çiğnemek de insanın midesini bulandırıyor.
sana önerirse doktorun şurubundan al bence..
geçmiş olsun.
akşamları saat 6 buçukta canım. benim işten 15 dk erken çıkmam gerekecek. 1 gün haftada, idare ediversinler artık. sen kaçta çıkıyorsun? uzak mı acıbademe iş yerin?
ayakta uyuyorum kızlar yaa. akşama kadar nasıl dayanıcam.
Hımm nekadar sürüyor peki ve hangi günler olduğu belli mi...Benim uzak sayılır yinede uluyoldayım ben...
kızlar acıbademin ücretsiz kursları var. içeriği çok güzel, hamilelik dönemi, nefes egzersizleri, doğum, emzirme, bebek bakımı her şey var. 1 ay sürüyor, haftada 1 gün. 2 hafta sonra yenisi başlayacak sanırım. ben gittiğimde bilgi alırım. ilgilenen varsa detaylı içerikle ilgili size mail de gönderebilirim. sonuçta ücretsiz, kaçırmamak lazım bence. hem birlikte gitsek ne güzel olur. papatya, deniz, yase ne dersiniz :)
sanırım aranızda dudak çevresınde leke oluşan yok çatlaklık ve kuruluk gıbı :sinifsinif:
Selam Güll hoşgeldin...
iyiyiiz tatlım sen nsılsınn...
Evet ya yoklar umarım iyidirler...
1 ay sürüyor. haftada 2 saat sanırım, ya da 6 buçuktan 8 e kadar. emin değilim.
arkadaşım gidiyor şu an, perşembe günleri oluyormuş. ben yine bir sonraki kursla ilgili kesin bilgileri öğrenince haber veririm.
Benim dudaklarım da kuruluk ve aşırı çatlama hatta yarılmaya basladı acep neden ki :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?