2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar acıbademin ücretsiz kursları var. içeriği çok güzel, hamilelik dönemi, nefes egzersizleri, doğum, emzirme, bebek bakımı her şey var. 1 ay sürüyor, haftada 1 gün. 2 hafta sonra yenisi başlayacak sanırım. ben gittiğimde bilgi alırım. ilgilenen varsa detaylı içerikle ilgili size mail de gönderebilirim. sonuçta ücretsiz, kaçırmamak lazım bence. hem birlikte gitsek ne güzel olur. papatya, deniz, yase ne dersiniz :)

kıslarrr selammm nabersiniz yaaaa farkındamısınız epeydir bambino, oya, mürüvvet yoklar....

Aaa aslında çok güzel bir fırsat Froyacımm..Saatlerinin falan uyması lazım nasıl ki bilgilendirirsen sevinirim...

hayatcım aynı sorun bende de var. dr gaviscon verdi bu çiğneme tableti olanlardan ama keşke şurup alsaymışım çiğnemek de insanın midesini bulandırıyor.
sana önerirse doktorun şurubundan al bence..
geçmiş olsun.

Aaa aslında çok güzel bir fırsat Froyacımm..Saatlerinin falan uyması lazım nasıl ki bilgilendirirsen sevinirim...

akşamları saat 6 buçukta canım. benim işten 15 dk erken çıkmam gerekecek. 1 gün haftada, idare ediversinler artık. sen kaçta çıkıyorsun? uzak mı acıbademe iş yerin?

evet bence de şurup alın. çiğneme tabletlerini hatırlıyorum ağzımda büyürdü. zamk gibi olurdu. şurubu bi dikişte içiyorsun bitiyor. ayrıca içinde gebelikte güvenle kullanılabilir yazıyor. bence çekinmeyin çünkü asıl reflu çok zararlı bişey. akciğerler nefes borusu boğaz heryeri mahfediyor. bebeğe de zararı olabilir. o yüzden katlanmak yerine gaviskon için.bence.

akşamları saat 6 buçukta canım. benim işten 15 dk erken çıkmam gerekecek. 1 gün haftada, idare ediversinler artık. sen kaçta çıkıyorsun? uzak mı acıbademe iş yerin?

Hımm nekadar sürüyor peki ve hangi günler olduğu belli mi...Benim uzak sayılır yinede uluyoldayım ben...

Hımm nekadar sürüyor peki ve hangi günler olduğu belli mi...Benim uzak sayılır yinede uluyoldayım ben...

1 ay sürüyor. haftada 2 saat sanırım, ya da 6 buçuktan 8 e kadar. emin değilim.
arkadaşım gidiyor şu an, perşembe günleri oluyormuş. ben yine bir sonraki kursla ilgili kesin bilgileri öğrenince haber veririm.

olabilir canım saatleri nasıl acaba çalışıyoruz ya. sen öğrenince haber verirsen sevinirim

Çok iyi olur canım haber verirsenn...

Benim dudaklarım da kuruluk ve aşırı çatlama hatta yarılmaya basladı acep neden ki :1shok:

Zeymuran havayla alakalı da olabilir kuruluk canım..Bol bol nemlendirici sürmeye çalış istersen..

SELAM HAYIRLI CUMALAR GÜZEL HAMıŞLER

artık yaz geliyor koruma faktörleri sürmeden dışarı çıkmamak lazım mert te doktor demişti hep sürdüm allaha şükür hiç lekenme olmadı cildimde benimle beraber ahmile bi arkadaş vardı yaa yüzünde acayip lekeler kaldı bıyık gibi oldu ve geçmiyormuş oda özellikle erkek anneleri daha dikkatli olmalı onlarda ah çok lekenmeler oluyormuş doktor öle demişti ben sabemed almıştım çok iyi koruyor öneririm hiç leke olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…