2010 Temmuz Anneleri : )

ben de günde 20 kez hemşirelerin, doktorların,hastane personelinin gelmesinden,tam dalmışken şak diye kapının ve ışığın açılmasından dolayı zar zor uyuyorum..bilmiyorumkismile sabah 5 buçukta uyandırıveriyorlar zaten..

sen hangi hastanedesin liya. devlet mi özel mi?

iki oğlu ayrı yumurta ikizi de mi...acaba doğal mı tedaviyle mi..Merak etmişimdir hep nedense..:kedi:

evet bende öle bir liste var canım:

Bebeğin çantası:
3 adet iç zıbın
4 adet dış zıbın
2 eldiven
2 şapka
2 çorap
3 adet ağız bezi
2 penye battaniye
3 tane çıtçıtlı badi
3 tane alt tulum
2 tane altlı üstlü takım
ıslak mendil
emzik
biberon
yeni doğan bez
su ve saf pamuktan oluşan ıslak mendil
pişik kremi
bebe yağı

Anne için çanta:
3 adet uzun belli hamilelik kilodu
3 adet kısa belli normal kilot
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
2 adet soket çorap
2 adet eşofman
saç fırçası
kırmızı taç
parfüm
roll-on
diş fırçası-macun
göğüs ucu için krem
1 kutu gece pedi
1 adet terlik
kolonya
bebek şekeri
kapı süsü
1 tane pijama takımı
1 tane gecelik takımı
göğüs pedi
en uznundan ped
göğüs kremi
3 tane çorap
2 tane atlet
terlik
göz kalemi tarak toka
diş fırçası-macunu
şal

not:bazı şeyler 2 kez yazılmış olabilir...

Ya tabi ne olursa olsun bir mucize bu,herkeşler şaşırtır kafayı :)))))Bencede yaaa keyfine bak gününü say,burda bizimle daha çok sohbet et :))))))))))))

sen hangi hastanedesin liya. devlet mi özel mi?

Canım özel çok pahallı..Normalde dr um Namık bey hem kent hastanesinde hem de deü de dr..ben deü de yatayım dedim..yani üniversite hastanesinde..aylarca kalmak söz konusu olunca özel hastane zor..bir de erken doğum olaslığı olduğu için burada küvez ücretsiz olucak..Ama kent hastanesinde günlüğü 1 ,5 milyarmış..Hadi bir gün verdin 2 gün verdin..sonrası çok zor..altından kalkamayız..özel sigortamız var eşimin iş yerinden..ama doğuma ait durumları kapsamıyor..cimri şirket..akannehir

haftaya filan izmire gelicem 1 haftalığına fırsatım olursa seni ziyarete gelirim die söledim. ziyaretçi kabul ediyolar mı? yoksa yasak mı?gerçi bornovada e ü uzak bana bayaa. benim ailem eski foçada. orda kalıcam ama 1 gün karşıyakada çok samimi arkadaşım var ona gidicem. yani 1 hafta tatil planlıyorum. çok sıkıldım işlerden.

Canım şimdilik bir annemle ve eşimle görüştürdüler.Sorarım artık dr lara olumunekankayizsmile

Canım şimdilik bir annemle ve eşimle görüştürdüler.Sorarım artık dr lara olumunekankayizsmile

neyse isterim ama muhtemelen gelemem zaten. doğumdan sonra 1 ay orlardayım o zaman uğrarım yanına. şimdi görüşmemekte fayda var zaten hassassın. mikrop filan almaman lazım.Allah korusun bi grip olsa ziyaretine gelen birisi yandın. o yüzden geri aldım lafımı.

ya arkadaşlar ben sırtüstü çok rahat ediyorum ve yatmak istiyorum. ama çocuğa kan gitmiyomuş die huzursuz oluyorum. ama yine de tv seyrederken filan sırtüstü uzanıyorum. annem diyo ki kardeşimi 9 ay yatarak doğurdu.9 ay sırtüstü yattım ben hiçbişey de olmadı diyo. liya sen ne yapıyosun sürekli yatınca sürekli sol yanına yatmak zor olmmuyo mu? tv seyrederken muhabbet ederken filan hep yan mı yatıyosun?

ayy canım inşallah yanlış anlamadın beni..:kedi:
benim arkadaşım 9 eylülde epudural normal doğum yapmıştı ve çok memnun kalmıştı.
bir kaç gün için yatmak daha katlanılabilir ama aylarca yatmak zor ...:bbo:

Sırt üstü hiç rahat edemiyorum..karnım hemen geriliyor,bebekler rahatsız oluyor.karnım sertleşmeye başlıyor..ben bir sağa bir sola yatıyorum.bazan hafif doğruluyorum. Geçen sene nette bakıp beğendiğim bir hamile yastığı vardı..Ismarladım,bir kaç aydır kullanıyorum,hastanede de yanımda..Ona yatıyorum.Çok rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…