ben de günde 20 kez hemşirelerin, doktorların,hastane personelinin gelmesinden,tam dalmışken şak diye kapının ve ışığın açılmasından dolayı zar zor uyuyorum..bilmiyorumkismile sabah 5 buçukta uyandırıveriyorlar zaten..
ben gebelik.org un kurucusu dr. kağan kocatepe var ya onun sayfasında onun oğlunun doğum hikayesini okumuştum. demek karı koca kadın doğum uzmanı da olsa aynı panikler yaşanabiliyor. ilginç gelmişti. erken doğum olmuş karısı 1 ay önce doğurmuş. garaja gitmiş anahtarları almadan geri dönmüş almış. her zaman gittiği hastaneyi bulamamış dolaşmış durmuş filan :) orda diyor ki son aylarda yoğun çalışmak erken doğuma sebep oluyomuş. adam neden çalışmasına izin verdim diye kendini kötü hissetmiş. ben de onu okuyunca son ay ayrılmaya karar verdim. aslında doğumdan 1-2 hafta öncesine kadar çalışırım diyodum ama.
benim çizdiğim proje iptal olmuş. çizmeyi bıraktım. şu anda boşboş oturuyorum masamda. doğuma giderken götürülmesi gerekenlerle ilgili bişeyler okudum. ya ne çok şey almak lazımmış.sonuçta 2 gün kalıcan diş fırçasından tut sabununa pedine biton şey yazıyo. bunları belirlemek lazım bi ara. çok var tabi daha ama. listesini hazır etmekte fayda var.
ben gebelik.org un kurucusu dr. kağan kocatepe var ya onun sayfasında onun oğlunun doğum hikayesini okumuştum. demek karı koca kadın doğum uzmanı da olsa aynı panikler yaşanabiliyor. ilginç gelmişti. erken doğum olmuş karısı 1 ay önce doğurmuş. garaja gitmiş anahtarları almadan geri dönmüş almış. her zaman gittiği hastaneyi bulamamış dolaşmış durmuş filan :) orda diyor ki son aylarda yoğun çalışmak erken doğuma sebep oluyomuş. adam neden çalışmasına izin verdim diye kendini kötü hissetmiş. ben de onu okuyunca son ay ayrılmaya karar verdim. aslında doğumdan 1-2 hafta öncesine kadar çalışırım diyodum ama.
iki oğlu ayrı yumurta ikizi de mi...acaba doğal mı tedaviyle mi..Merak etmişimdir hep nedense..:kedi:
sen hangi hastanedesin liya. devlet mi özel mi?
hayatçım sağol valla kaydettim ben de internetten aranıp duruyodum.
Canım özel çok pahallı..Normalde dr um Namık bey hem kent hastanesinde hem de deü de dr..ben deü de yatayım dedim..yani üniversite hastanesinde..aylarca kalmak söz konusu olunca özel hastane zor..bir de erken doğum olaslığı olduğu için burada küvez ücretsiz olucak..Ama kent hastanesinde günlüğü 1 ,5 milyarmış..Hadi bir gün verdin 2 gün verdin..sonrası çok zor..altından kalkamayız..özel sigortamız var eşimin iş yerinden..ama doğuma ait durumları kapsamıyor..cimri şirket..akannehir
hayat bende kaydettim :)))
yok kağan kocatepenin 1 adet oğlu var bildiğim kadarıyla iki oğlu yok ama ben mi yanlış biliyorum.şu anda 4-5 yaşlarında.
haftaya filan izmire gelicem 1 haftalığına fırsatım olursa seni ziyarete gelirim die söledim. ziyaretçi kabul ediyolar mı? yoksa yasak mı?gerçi bornovada e ü uzak bana bayaa. benim ailem eski foçada. orda kalıcam ama 1 gün karşıyakada çok samimi arkadaşım var ona gidicem. yani 1 hafta tatil planlıyorum. çok sıkıldım işlerden.
Canım şimdilik bir annemle ve eşimle görüştürdüler.Sorarım artık dr lara olumunekankayizsmile
ha bir de ben ege de değilim dokuz eylüldeyim..
ayy canım inşallah yanlış anlamadın beni..:kedi:neyse isterim ama muhtemelen gelemem zaten. doğumdan sonra 1 ay orlardayım o zaman uğrarım yanına. şimdi görüşmemekte fayda var zaten hassassın. mikrop filan almaman lazım.Allah korusun bi grip olsa ziyaretine gelen birisi yandın. o yüzden geri aldım lafımı.
bir kaç gün için yatmak daha katlanılabilir ama aylarca yatmak zor ...:bbo:benim arkadaşım 9 eylülde epudural normal doğum yapmıştı ve çok memnun kalmıştı.
ya arkadaşlar ben sırtüstü çok rahat ediyorum ve yatmak istiyorum. ama çocuğa kan gitmiyomuş die huzursuz oluyorum. ama yine de tv seyrederken filan sırtüstü uzanıyorum. annem diyo ki kardeşimi 9 ay yatarak doğurdu.9 ay sırtüstü yattım ben hiçbişey de olmadı diyo. liya sen ne yapıyosun sürekli yatınca sürekli sol yanına yatmak zor olmmuyo mu? tv seyrederken muhabbet ederken filan hep yan mı yatıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?