2010 Temmuz Anneleri : )

hayırlı olsun yeğenin canım.Sağlıcakla dünyaya gelir inşallah.

kızlar Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

Katremcim bugun sana özelden bir mesaj attım, bakabilirmisin?

Mrb Arkadaşlar...Bende yeni öğrendim hamile olduğumu kaydirigubbakcemile2 ... Sat 29.09.2009 du ve 02.11.2009 öğrendim hamile olduğumu... Şükür rabbimee sonunda banada verdi zemuszemus Darısı olmayan ve isteyen herkese olsun inşallah :Saruboceq: Bu arada bebişim inşallah 06.07.2010 doğacak Allahın izniyleeeee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
saoln kızlarrrr sizinde kuzularınız hayırlı olsnnn rabbm kucagınıza almayı nasip etsnnnn

maşallah canım
bebeğin ne kadarlık?
arkadaş olacaklar desene
hayırlı olsun

ayy aynen ben canım yaa sositososito
İnallah hayatım inşallah

çok duygulandım
Allah çok büyük

olur tabi canım
bilgileri yazarsan eklerim listeye

benim kardeşiminde 3 yıldır bebeği olmuodu tedavi görüodu bugun ögrendik hamile oda temmuz annesi olcak inşllahhh:)

Oyy maşallah maşallah
Allah kucağına aldığı günleri de göstersin

aaaa temmuz anneleri gelmeye başlamışşşş. hayırlı olsun kızlar sağlıkla alın inşallah kucağınıza. ben mayıs annesi olucam kısmetse.

çok sağolcanım
senin de hayırlı olsun

canım sat lar aynı
aynı gün doğum yapıcaz gibi gözüküyor :teytey::teytey::teytey:
doktora gittin mi keseyi gördünüz mü?

:teyteyoo süpeeer benim oğluşda 6 temmuzlu manevi kardeşimiz geldi sağlıklı sorunsuz hamilelikler hayırlısıyla kucağına alırsın inş. :dance:

Günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor yeni hamilelik benim bebeğim henüz 9,5 aylık ve şu an tekrar hamileyim. Bebeği indir kaldır taşı oynat gece uyan derken bugün ciddi ciddi belim ağrıyor şu anda işyerindeyim...Sizlerin nasıl gidiyor? ben doktora henüz gitmedim yaklaşık 12 gün sonra falan gidicem kalp atışını görebilmek için...

slm kızlarrr nasılsnz bakıyımmm
sevdalika ohh oh maşallh sana ikincide mi isteyerek olduu benm kuzuda 8 aylıkk şuan için korkuyorummm valla
ablamın bilgileri yazayım 78 kilo daha dr gitmedi inşş kısa zamnda keseyi falan görrrzz

ya vallahi çok istemeyerek diyemeyecegim yani biz korunmayı 1 yaşından sonra bırakıp olsun istiyorduk şu an 31 yaşındayım ama nedense bu aralar erkenden bırakınca oldu garip bir şey işte. bu arada bende 63 kiloyum ilk hamileliğimde üzerimde 11 kilo kalmıştı ( ama ilk gebeliğim de 8 ayda doğum yaptım ve yaklaşık 78-79 kiloyu görmüştüm.

Kızlar merhaba,

Bende bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama çok üzgünüm. Bebişim olacağına sevinemedim bile...
Çünkü ben 30.07.2009 tarihinde kızamıkçık aşısı olmuştum. Yumurtlama tarihimde 21.09.2009 aslında süreyi tamamlamama 8-9 günlük bir süre vardı ama yine de kafam çok karışık moralim alt üst oldu haberi aldığımda sevineceğime ağladım inşallah bişe olmazç
Çoğu kaynakda 1 ay diyor, ebe ve sağlık olcağı doktoru da 1 ay demişti ama bugün gittiğim doktor 3 ay dedi araştırılması ve testlerin yapılması lazım eğer bebekte bir etki varsa kürtajla alınması lazım dedi. Resmen yıkıldım. Yarın izin aldım daha iyi bir doktora gidicem.

Size cevap yazamayabilirim pazartesi görüşmek üzere. Benim için dua edin. ınşallah bişe olmaz yaa... çok endişeliyim.

bende bugün güne cok kötü başladım bhcg değerim 490 dan 186 ya düşmüş 2 günde...
izmirdeki dr.umu aradım hemen ve bana durumun kötü olduğunu söyledi...belki bir umut diyerek yarın yineleceğim tahlili...
bugün okula ağlaya ağlaya nasıl gittiğimi bilmiyorum....sınıfa kıpkırmızı gözlerle girdim...
ders esnasında epey kafam dağıldı..... bugün ,calıştığım için o kadar şükrettim ki...çalışmasaydım o moralle dısarıda cıkmazdım bütün gün ağlama modunda olurum....
Allah'ıma söz vermiştim üzülmeyeceğim diye ama ilk anda oluyor böyle tepkiler....
kendimi hemen de kaptırmıstım temmuz annesi olmaya ama napalım yarın büyük ihtimalle buranın güzel anne adaylarına veda edeceğim....
Allah hepinizin hamileliklerini hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sürdürmeyi nasip etsin insallah...

ayy çokk kötüü haberler bunlarrr inşş bi sorun yoktr yaaaaa rabbim yar ve yardımcnz olnn
hamile kalmak istiyodn da neden vuruldun canm aşıyııııı inşşşş bişey olmazzzzzz

İnşallah kürtaja gerek kalmaz canım, sende temmuz annesi olursun, Allahın izniyle.
Moralini bozmamaya çalış, çünkü herşey yolundaysa bebişini boşuna üzmüş olacaksın.

Buketcim, bebişlerimiz sağlıkla gelsin de önemli olan bu.
Bu defa değilse bile bir dahaki sefere olur inşallah, sende üzülme çok lütfen.
Bir konuda çok haklısın, çalışmak insanın kafasını çok güzel dağıtıyor.
Sıkıntılardan kurtarıyor.
Çalışmadan hamilelik dönemi geçirmesi de zordur sanırım, geçmek bilmez herhalde.
Kendine iyi bak, gelirsin yine muhabbete.

canım dikkatli ol
benim de belim ağrıyo
bir de bende bel fıtığı var

inşallah canım

üzülme canım yaa
şimdi hamilesin sadecebebeğini düşün
inşallah bişey olmamıştır
Allah yardımcın olsun
güzel haberlerini beklicez

canım üzülme hakkımızda hayırlısı
bunda da vardır bir hayır
bak canım senin de iyi haberlerini bekliyoruz

canım sat lar aynı
aynı gün doğum yapıcaz gibi gözüküyor :teytey::teytey::teytey:
doktora gittin mi keseyi gördünüz mü?[/QUOTE]

dr ye gittim gördü gibi ama emin olamadı :umursamaz: yarın tekrar gidicem inşallah görürüm bebişimin kesesinii :Saruboceq: :Saruboceq: yarın haber veririm sana... bu arada tebrik ederim inşallah bebişlerimiz aynı gün doğacak

benimki de çok küçüktü zaten
zor gördü doktor
maşşallah bebişlere

kızlar bende kist de var 3 cm lik
hamilelikte ortaya çıkabiliyor dedi doktor
ben 10 güne kadar doktora gidemicem
bir sakıncası olur mu diye sorabilir misiniz
feci ağrı yapması dışında:1no2:

mrb arkadaşlar ben de hamile olduğumu bugün öğrendim. Şu an düşünmediğimiz bir şeydi. 10 aylık bir kızım var ve emmeye çok düşkün. Biberon almıyor. Geceleri sürekli emmek istiyor. Bizim için erken bir zaman. Ne yazık eşimde mutlu olamadı. Kızım için üzüldük. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sevinemedim bile. SAT 2 Ekim. Bebek için uğraşan arkadaşlar kızmasınlar bana. Ben kızım için üzülüyorum. Ona kıyamıyorum. Küçük yaşında abla olacak. Sevdalinka sen de aynı durumdasın. Gerçi sen mutlusun.

Kizlar tum bebek bekleyen anneleri kutluyorum 2007 kasim 15 de ben de ilk defa hamile oldugumu ogrenmistim sat' im 1 ekim di. kizim 8 temmuz da beklenirken 12 gun once oldu ama ben hep Temmuz annesi gibi hissettim burda cok guzel arkadasliklar kurduk yaklasik 2 yildir:)
Su anda kizim 16 aylik tedirgin olanlari anliyorum zor olsa da bu dunyanin en guzel duygusu, 2. bebegini bekleyenler icin de Allah kolaylik verir buyuyup giderler uzulmeyin. Ben su an Turkiye de degilim ama turkiyede olsam aralarinda cok yas farki olmadan 2. bebegim olsun isterdim ama burda sartlarim musait degil. Herseyin hayirlisini dileyin. sizi uzun ama sonu cok tatli bir yolculuk bekliyor. Kolayliklar ve saglik diliyorum

eevet mutluyum ama inan aynı seninki gibi buruk bir mutluluk sende mutlu ol karnındaki bebek de senin düşünsene. Evet benim oğlum da erkenden abi senin kızında erken abla olacaklar ama düşünsene kardeşleri olacak ve çocukken en çok kardeşe ihtiyaç duyuluyor (ki her zaman kardeşe ihtiyac var) Bende oğlum için üzülüyorum çünkü onu bir aylıkken bırakıp işe başladım ama bundan sonra işten ayrılacağım çocuklarımla vakit geçideceğim inan sende öyle olacaksın keyfini çıkar. bebeğini üzme, aynı kızını düşün o da senin karnında ve her şeyi hissediyor...Ve inan her şey çok iyi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…