benim kardeşiminde 3 yıldır bebeği olmuodu tedavi görüodu bugun ögrendik hamile oda temmuz annesi olcak inşllahhh:)
kızlar ben ablamn adına burdan takip etsm olur dimi
onn 2.kuzusu olcak ilki kız 2.5 yaşında ve inanırmsnz daha düşünmüyolardı adet bitti diyo sadece 2 kere yaptık ve hamile kalmışım dedii
rabbm olmayanlaraada versnnnn
Merhaba Sevgili Temmuz anneleri
Benimde Son adet Tarihim 02.10.2009 idi dün yaptırdığımız kan tahlilinde BHCG oranı 27,4 çıktı sanırsam bu da 3-4 haftalık gebelik anlamına geliyor. Bu arada altta resimde göreceğiniz bebek de benim :)) Yani peşpeşe oluyorlar. Umarım zaman bulup yazarım şu an işyerindeyim. Herkese bebekleri ile sağlıklı günler dilerim.
katrem merhaba canım.
benim boyum 1.65.yemek konusunda da midem kazındıkça meyve yiyorum.başka şeyler de istiyo canım ama meyve kilo aldırmayacağı için tercih ediyorum.bu aralar gece tuvaletlerim de başladı.gece 3-4 kez uyanıp tuvalete gidiyorum.inşallah bebişlerimizin kalp atışlarını da duyabiliriz.
kızlar ben ablamn adına burdan takip etsm olur dimi
onn 2.kuzusu olcak ilki kız 2.5 yaşında ve inanırmsnz daha düşünmüyolardı adet bitti diyo sadece 2 kere yaptık ve hamile kalmışım dedii
rabbm olmayanlaraada versnnnn
benim kardeşiminde 3 yıldır bebeği olmuodu tedavi görüodu bugun ögrendik hamile oda temmuz annesi olcak inşllahhh:)
aaaa temmuz anneleri gelmeye başlamışşşş. hayırlı olsun kızlar sağlıkla alın inşallah kucağınıza. ben mayıs annesi olucam kısmetse.
Mrb Arkadaşlar...Bende yeni öğrendim hamile olduğumu kaydirigubbakcemile2 ... Sat 29.09.2009 du ve 02.11.2009 öğrendim hamile olduğumu... Şükür rabbimee sonunda banada verdi zemuszemus Darısı olmayan ve isteyen herkese olsun inşallah :Saruboceq: Bu arada bebişim inşallah 06.07.2010 doğacak Allahın izniyleeeee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:teyteyMrb Arkadaşlar...Bende yeni öğrendim hamile olduğumu kaydirigubbakcemile2 ... Sat 29.09.2009 du ve 02.11.2009 öğrendim hamile olduğumu... Şükür rabbimee sonunda banada verdi zemuszemus Darısı olmayan ve isteyen herkese olsun inşallah :Saruboceq: Bu arada bebişim inşallah 06.07.2010 doğacak Allahın izniyleeeee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm kızlarrr nasılsnz bakıyımmm
sevdalika ohh oh maşallh sana ikincide mi isteyerek olduu benm kuzuda 8 aylıkk şuan için korkuyorummm valla
ablamın bilgileri yazayım 78 kilo daha dr gitmedi inşş kısa zamnda keseyi falan görrrzz
Kızlar merhaba,
Bende bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama çok üzgünüm. Bebişim olacağına sevinemedim bile...
Çünkü ben 30.07.2009 tarihinde kızamıkçık aşısı olmuştum. Yumurtlama tarihimde 21.09.2009 aslında süreyi tamamlamama 8-9 günlük bir süre vardı ama yine de kafam çok karışık moralim alt üst oldu haberi aldığımda sevineceğime ağladım inşallah bişe olmazç
Çoğu kaynakda 1 ay diyor, ebe ve sağlık olcağı doktoru da 1 ay demişti ama bugün gittiğim doktor 3 ay dedi araştırılması ve testlerin yapılması lazım eğer bebekte bir etki varsa kürtajla alınması lazım dedi. Resmen yıkıldım. Yarın izin aldım daha iyi bir doktora gidicem.
Size cevap yazamayabilirim pazartesi görüşmek üzere. Benim için dua edin. İnşallah bişe olmaz yaa... çok endişeliyim.
bende bugün güne cok kötü başladımbhcg değerim 490 dan 186 ya düşmüş 2 günde...
izmirdeki dr.umu aradım hemen ve bana durumun kötü olduğunu söyledi...belki bir umut diyerek yarın yineleceğim tahlili...
bugün okula ağlaya ağlaya nasıl gittiğimi bilmiyorum....sınıfa kıpkırmızı gözlerle girdim...
ders esnasında epey kafam dağıldı..... bugün ,calıştığım için o kadar şükrettim ki...çalışmasaydım o moralle dısarıda cıkmazdım bütün gün ağlama modunda olurum....
Allah'ıma söz vermiştim üzülmeyeceğim diye ama ilk anda oluyor böyle tepkiler....
kendimi hemen de kaptırmıstım temmuz annesi olmaya ama napalımyarın büyük ihtimalle buranın güzel anne adaylarına veda edeceğim....
Allah hepinizin hamileliklerini hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sürdürmeyi nasip etsin insallah...
Günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor yeni hamilelik benim bebeğim henüz 9,5 aylık ve şu an tekrar hamileyim. Bebeği indir kaldır taşı oynat gece uyan derken bugün ciddi ciddi belim ağrıyor şu anda işyerindeyim...Sizlerin nasıl gidiyor? ben doktora henüz gitmedim yaklaşık 12 gün sonra falan gidicem kalp atışını görebilmek için...
slm kızlarrr nasılsnz bakıyımmm
sevdalika ohh oh maşallh sana ikincide mi isteyerek olduu benm kuzuda 8 aylıkk şuan için korkuyorummm valla
ablamın bilgileri yazayım 78 kilo daha dr gitmedi inşş kısa zamnda keseyi falan görrrzz
Kızlar merhaba,
Bende bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama çok üzgünüm. Bebişim olacağına sevinemedim bile...
Çünkü ben 30.07.2009 tarihinde kızamıkçık aşısı olmuştum. Yumurtlama tarihimde 21.09.2009 aslında süreyi tamamlamama 8-9 günlük bir süre vardı ama yine de kafam çok karışık moralim alt üst oldu haberi aldığımda sevineceğime ağladım inşallah bişe olmazç
Çoğu kaynakda 1 ay diyor, ebe ve sağlık olcağı doktoru da 1 ay demişti ama bugün gittiğim doktor 3 ay dedi araştırılması ve testlerin yapılması lazım eğer bebekte bir etki varsa kürtajla alınması lazım dedi. Resmen yıkıldım. Yarın izin aldım daha iyi bir doktora gidicem.
Size cevap yazamayabilirim pazartesi görüşmek üzere. Benim için dua edin. İnşallah bişe olmaz yaa... çok endişeliyim.
bende bugün güne cok kötü başladımbhcg değerim 490 dan 186 ya düşmüş 2 günde...
izmirdeki dr.umu aradım hemen ve bana durumun kötü olduğunu söyledi...belki bir umut diyerek yarın yineleceğim tahlili...
bugün okula ağlaya ağlaya nasıl gittiğimi bilmiyorum....sınıfa kıpkırmızı gözlerle girdim...
ders esnasında epey kafam dağıldı..... bugün ,calıştığım için o kadar şükrettim ki...çalışmasaydım o moralle dısarıda cıkmazdım bütün gün ağlama modunda olurum....
Allah'ıma söz vermiştim üzülmeyeceğim diye ama ilk anda oluyor böyle tepkiler....
kendimi hemen de kaptırmıstım temmuz annesi olmaya ama napalımyarın büyük ihtimalle buranın güzel anne adaylarına veda edeceğim....
Allah hepinizin hamileliklerini hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sürdürmeyi nasip etsin insallah...
dr ye gittim gördü gibi ama emin olamadı :umursamaz: yarın tekrar gidicem inşallah görürüm bebişimin kesesinii :Saruboceq: :Saruboceq: yarın haber veririm sana... bu arada tebrik ederim inşallah bebişlerimiz aynı gün doğacak
mrb arkadaşlar ben de hamile olduğumu bugün öğrendim. Şu an düşünmediğimiz bir şeydi. 10 aylık bir kızım var ve emmeye çok düşkün. Biberon almıyor. Geceleri sürekli emmek istiyor. Bizim için erken bir zaman. Ne yazık eşimde mutlu olamadı. Kızım için üzüldük. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sevinemedim bile. SAT 2 Ekim. Bebek için uğraşan arkadaşlar kızmasınlar bana. Ben kızım için üzülüyorum. Ona kıyamıyorum. Küçük yaşında abla olacak. Sevdalinka sen de aynı durumdasın. Gerçi sen mutlusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?