2010 Temmuz Anneleri : )

malum cumartesi kimsecikler yok ama yinede herkese selamlar
kızlar çok kötü durumdayım
dün akşamdan buyana sağ bacağım kalça kemiğimdeen itibaren hareket ederken felaket acıyor bıçak saplanıyor... dün afedersiniz tuvalete bile gidemedim... sıfır hareket bugün ehhh işte diyelim ama hala çok kötüyümm hareket edemiyorum napıcam ben yaa

geçmiş olsun
doktorunuzu aradınız mı?
belki bi kas gevşetici falan verirdi

geçmiş olsun muzurcum kas sıkışması olabilir belki bi doktora sor telefonla

selam herkeze kızlar ıYı HAFTA SONLARI diliyorum sizlere ve bebeklerinizeee

slm kızlar ben geldim

muzurperi geçmiş olsun hayırdır inşallah?

selam yase medaa nasılsınız
çok zaman oldu buraya gelmeyeli
dün bebeğimizi gördük
çok şükür herşey yolunda
pozunu zor yakaladı dr çok uğraştı yüzünü dönmüş ama gördük yine de:)

ama aşıyı sormayı unutmuşum
dr da söylemedi
randevum 1 ay sonra geç olur mu acaba???

muzurperi magnezyum kullanıyomusun canım??
benim dr magnezyumu yeni verdi ve sütle birlikte iç süt içmezsen hiç faydası olmaz dedi
kalsiyumu sordum süt içiyosan gerek yok dedi

şuan elevit gyno ferro sanol ve magnezyum kullanıyorum

hatce39 krikitos günaydınnnn

ya kızlar şaka gibi 4 ay kaldı ya
kızımın gözlerini burnunu net gördüm çok garip bi duyguu
bakmışız kucağımızda olcaklar 3.5 4 ay sonra

hoşgeldin muzurperi çok sevindim bebişinin iyi olduğuna ben de çok özledim iki haftadır görmüyorum
bu arada aşı için şu an haftan uygun diye biliyorum 1 ay sonra geç olmazmı acaba ?

hatce39 krikitos günaydınnnn

ya kızlar şaka gibi 4 ay kaldı ya
kızımın gözlerini burnunu net gördüm çok garip bi duyguu
bakmışız kucağımızda olcaklar 3.5 4 ay sonra

günaydın cnm sevindim bebeğinin iyi olmasına bizde haftaya gidicez 4 boyutlu inceleme için çok meraklıyım magnesyumu mert e hamileyken vermişti doktorum belimden aşağı ağrılarım var diye kullanıyordum ama tadı çok kötüüü ben meyva suyunla iiçiyordum yinede işkence onu içmek allahtan 1 hafta içtim geçti magnesyumu ilaçla değilde yiyeceklerden almak daha iyi demişti doktorum bunda henüz vermedi
bende elevit ferro sanol ve cal-d-vita içiyorum cal-d-vitayı emzirirkende bir süre içilcek mert te öle yapmıştık bir sürede elevite devam etmiştik ilk başlardaki yorgunluk için

zaman çok hızlı akıyor gerçekten

nurdancım sana doğum ne zamn diyor doktorun cnm aramızda 1 gün var görünüyorda

Son düzenleme:
bugün başlıcam magnezyuma bakalım
ama kalsiyum vermemesi şaşırttı beni
neyse kızlar iyi haftasonları herkese
biz çıkıyoruzz kızımla

Ben sadece kan ılacı kullanıyorum :))
elevıt doktorum verdı ama ıÇemıyorum
aŞı ıÇınde ıstersen saĞlık ocaĞında yaptırabılırsın ama bence gerek yok dedı sen kontrol altında olan bı hamılesın bız genelde kontrollere dÜzenlı gelmeyen doĞum ıÇın hastanelerı tercıh etmeyen hamılelere Önerıyoruz dedı
o yÜzden aŞı yaptırmamaya karar verdım

ben aşı yaptırmıycakmışım çünkü mert te vurulduğum tetonoz iğnekleri hala yeterliymiş 2 doz hamileyken vurmuşlardı 1 ay arayla bide doğumdan sonra mert 6 aylıktı galiba oda anneyi korumak içindi doktorum artık vurulmana gerek yok dedi ben yinede sağlık ocağına sorucam ama onlar aşıları daha iyi takip ediyorlar doktorlar çok yoğun aşı zamnları kaçabiliyor bazen gözden

canım ilk aşı kaçıncı haftada yapılıyo . ve haftası çok önemli mi?

ama kimseler yokmuş. herkese iyi haftasonları..Hava güzel tabiki gezin bol bol şekerler by.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…