malum cumartesi kimsecikler yok ama yinede herkese selamlar
kızlar çok kötü durumdayım
dün akşamdan buyana sağ bacağım kalça kemiğimdeen itibaren hareket ederken felaket acıyor bıçak saplanıyor... dün afedersiniz tuvalete bile gidemedim... sıfır hareket bugün ehhh işte diyelim ama hala çok kötüyümm hareket edemiyorum napıcam ben yaa
hatce39 krikitos günaydınnnn
ya kızlar şaka gibi 4 ay kaldı ya
kızımın gözlerini burnunu net gördüm çok garip bi duyguu
bakmışız kucağımızda olcaklar 3.5 4 ay sonra
günaydın cnm sevindim bebeğinin iyi olmasına bizde haftaya gidicez 4 boyutlu inceleme için çok meraklıyım magnesyumu mert e hamileyken vermişti doktorum belimden aşağı ağrılarım var diye kullanıyordum ama tadı çok kötüüü ben meyva suyunla iiçiyordum yinede işkence onu içmek allahtan 1 hafta içtim geçti magnesyumu ilaçla değilde yiyeceklerden almak daha iyi demişti doktorum bunda henüz vermedi
bende elevit ferro sanol ve cal-d-vita içiyorum cal-d-vitayı emzirirkende bir süre içilcek mert te öle yapmıştık bir sürede elevite devam etmiştik ilk başlardaki yorgunluk için
zaman çok hızlı akıyor gerçekten
canım bende elevit+gyno ferro sanal+cald içiyorum magnezyum bendede yok sanırım o ne pzartesi dr gidecem sorayım bari gitmişken
ben aşı yaptırmıycakmışım çünkü mert te vurulduğum tetonoz iğnekleri hala yeterliymiş 2 doz hamileyken vurmuşlardı 1 ay arayla bide doğumdan sonra mert 6 aylıktı galiba oda anneyi korumak içindi doktorum artık vurulmana gerek yok dedi ben yinede sağlık ocağına sorucam ama onlar aşıları daha iyi takip ediyorlar doktorlar çok yoğun aşı zamnları kaçabiliyor bazen gözden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?