2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar bende az önce geldim hastaneden saat 10 buçuk gibi giitik şeker tarama testi yapılcaktı bugünde,bebişimide gördüm yine ultrasonda çok büyümüş kuzucuğum ağzını açıp kapıyodu ben aç giitim ya yemek arıyodu galiba :) 750 gr olmuşum iri bi bebek olucak diyo doktorum sağlıklı olsunda hepsi inş,tansiyonum 7 ye 3 çıktı buarada zaten buaralar düşük aç gidincede...sonra bi kan aldılar 1 saat beklettiler şekerli su verdiler 1 saat daha bekleyin dediler sonra tekrar kan aldılar :)artık bişey yiyip 1 saat sonra sonuçları almaya gelebilirsiniz dediler sonuçlarım ii çıktı şükür 80 normal şekerim ilaçtan sonra 115 çıktı bide kan sayımı istedi doktorum 11.4 çıktı normalmiş demir hapına günde 1 tane devam edelim dedi 10 gibi çıkınca gnde 2 ye çıkarıyoruz dedi,bizden bugünlük haberler bu kadar hepimiz kontrollerimizden hayırlı haberlerle dönelim inşallah

Oh ne güzel bebişini gördün.Kilolu olacağa benziyor bebişin. İyi sonuçlarıda aldın artık darısı bizim başımıza.bende perşembe görecem inşallah.

gözün aydın şekerrrrr :))) maşalllahhhhhhh kuzuyaaaa :)))

selam tatlım benim hamilelik Allaha şükür iyi gidiyor yani bir sıkıntım yok İnşallah hep böyle devam eder. senin ki nasıl.:CüvCüv:

şimdilik bir problem yok çok şükür canım

güzel canım bebek ve senin adına sevindim ben o kontrolleri nisanda yaptırıcam allahın izniyle

kızlar bugün doktora gittim..
doktorum herşey çok iyi şuan dedi..
şeker yüklemesi yapılcak bu ay..
idrar tahlili falan,mantardan bebeğe bişi olmaz dedi,seni rahatsız etmiyosa sirkeli suyla temizliğini yap dedi..
bebek bikaç gün önde çıktıı..kan akışı beslenmesi normal..kalbi falan iyiymş(delik falan olabiliyormuş Allah esirgesin)onlara baktı herşey şükür iyiymiş
bide bizim kız tam ultrason yaparken ayağını taaa burnuna değdirdi ne güldük ama
içerde akrobatik hareketler yapıyo :))
herkesi kocaman öpüyorum

slm kımseler yok sanırım:) benımkıde cok hareketlıı ama ben hala hıssetmıorum yaa sen hıssetmeye basladınmı esra?

oyoyoy sıpaya bak yaaaa ayağını burnuna deydirirmiş :))))) maşallllaaaaahhhhhhhhhhh

slm gul ya sana sormak ıstıorum cunku senle aynı hafta sanırım benım kız:) sen hıssetmeye basladınmı bebısını?

canım arkadaşlarımmmmmmm
nasılsınız inş. hepiniz iisinizdir biz iyiyiz şükür sizi özlyorum çokkk
bebişimde fazla hareket etmiyo ama ettimi karnımı acıtıyooo dışardan bakan bile anlıyo vurduğunu:):)
oğluşum wurmuyo wurmuyo wurdumu tam sert vuruyo
geçen ilk defa babasıda hissetti hep o elini karnıma koyduğunda sessizleşiyodu
çok sert vururken koydu elini karnıma eli hopladı korktu heyecanlandı çok güzel bi duyguydu böyle geçiyo günlerimizz bakalımm öğretmeliğe başwurdum çıkarsa çalışıcam yoksa ewdeyim
hepinizi çok öpüorumm canlarımmm beni unutmayın:)

slm kımseler yok sanırım:) benımkıde cok hareketlıı ama ben hala hıssetmıorum yaa sen hıssetmeye basladınmı esra?
ben taa 18. haftamda hissettim canım,belkide daha önce ilk pır pır dı ..şimdi küt kütttt DD öptm canım..erkekse ondandır erkekler daha ağır oluyolarmış:))))
oyoyoy sıpaya bak yaaaa ayağını burnuna deydirirmiş :))))) maşallllaaaaahhhhhhhhhhh

yaaa teyzesii sorma :))kendini sevdirmeye yer arıyo Dzemuszemus

slm gul ya sana sormak ıstıorum cunku senle aynı hafta sanırım benım kız:) sen hıssetmeye basladınmı bebısını?

evet canım hissediyorum :)) ama moralim bozuk olduğu zaman anlıyor sanırım hiç kıpırdamıyor ((

ayyyy canımmm iyi olmanıza sevindim öpüyoruz seniii :))

yasecim ben mert e hamileyken 22.ci haftada vurulmuştum ve 1 ay sonra yine vurmuşlardı galiba bebeği doğumdan sonrada korumaya almak içinmiş bide emzirirken vurulldum oda benim içindi :)))))

evet zamanıda önemli attlım bir an önce vurulsan iyi olur tabee doktoruna ve sağlık ocağına danışarak
benim ablamda bursa da şuan oda hamile haziranda doğum yapıcak pembe maviye gidiyor o sen nereye gidiyorsun tatlım bende bursaya gittiğimde oraya konturole gittim çok beğendim süper bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…