ya kızlar ben kızıma isim hala bulamadım bi türlü,eşiminde herhangi bi isim konusunda ısrarı yok ama ortak noktayı bulamadık,mina yı beğeniyorum şu sıralar bide eşimin dediği esila var nasıl sizce esila eşimle benim ismimizin karışımı gibi :)
:)) benim eşimde bizim isimlerimizi çağrıştıracak bir isim bulmaya çalıştı oğlumuza ama bulamadı :)) esila değişik bir isim hiç duymamıştım ben. ama kulağa hoş geliyor.
evet ya zaten eşime bi isim söyleyince hemen sesini yükselterek ismi söylüyor çok komik oluyor :) aslında ben normalde de çok kararsız bi tipim umarım bebişimiz isimsiz kalmaz :)
ben nasip olursa taha koyucam oğluma eşim karışmıyor sizce nasıl
benim eşimde sürekli fikir değiştirdiğimi öne sürüp artık bişet demiyo son ayda fikrimi söyliycem diyo(
o yüzden arda barış erdem ve koray isimlerinden biri olcak ama hangisi bilemiyorum
benim eşimde sürekli fikir değiştirdiğimi öne sürüp artık bişet demiyo son ayda fikrimi söyliycem diyo(
o yüzden arda barış erdem ve koray isimlerinden biri olcak ama hangisi bilemiyorum
ben nasip olursa taha koyucam oğluma eşim karışmıyor sizce nasıl
geçengün benettonda mont aldım oğluma kış için 23 tl çok uygundu alıverdim:))
ayyy güle güle giysin kuzucan :))
çok fazla araştırmadım gezerken gördüğümüz yerlerde fiyat soruyoz
ufaktan ufaktanda bişeyler alıyoz
ayyy güle güle giysin kuzucan :))
ay canım benim güle güle giysin :)ben geçen hafta baya bişeyler baktım aslında kraftın travel sistem bi arabası var yön değitiren rüzgara karşı onu sordum 500 tl di ama çok hoşuma gitti 2009 da yılın bebek arabası seçilmiş :)bide park yatak baktım yine kraftdan 60*120 oda kapısından kolayca geçiyomuş ben ilk etapta odama koymak istiyorum 6 aydan sonra odasına geçiririz diyorum sonra park yatağı anneme götürüm diyorum iznim bitince ,çanta şeklinde katlanıyormuş bide oda takımlarından lıttle colorsdan evante modeli çok beğendim ama çok pahalı ya gelip ölçü alıcaklar odamda çok çıkıntı var oraya göre yapabiliyolarmış bide yaklaşık 5 koca poşet kadar kıyafet aldım ya burda herzman ucuzluk olmuyor dastini diye bi mağaza var kapatıyolarmış herşey yarı fiyatına diye 6-9 aylık arası kışlığa kadar bayağı bişeyler aldım dayanamadımbiberon aldım chıccodan gaz yaptırmayan özelliği varmış eğimli,emzik sebamedin pişik kremi losyonlarına kadar aldım ya abarttım ben kızlar ucuzluk oldu diye
ay canım benim güle güle giysin :)ben geçen hafta baya bişeyler baktım aslında kraftın travel sistem bi arabası var yön değitiren rüzgara karşı onu sordum 500 tl di ama çok hoşuma gitti 2009 da yılın bebek arabası seçilmiş :)bide park yatak baktım yine kraftdan 60*120 oda kapısından kolayca geçiyomuş ben ilk etapta odama koymak istiyorum 6 aydan sonra odasına geçiririz diyorum sonra park yatağı anneme götürüm diyorum iznim bitince ,çanta şeklinde katlanıyormuş bide oda takımlarından lıttle colorsdan evante modeli çok beğendim ama çok pahalı ya gelip ölçü alıcaklar odamda çok çıkıntı var oraya göre yapabiliyolarmış bide yaklaşık 5 koca poşet kadar kıyafet aldım ya burda herzman ucuzluk olmuyor dastini diye bi mağaza var kapatıyolarmış herşey yarı fiyatına diye 6-9 aylık arası kışlığa kadar bayağı bişeyler aldım dayanamadımbiberon aldım chıccodan gaz yaptırmayan özelliği varmış eğimli,emzik sebamedin pişik kremi losyonlarına kadar aldım ya abarttım ben kızlar ucuzluk oldu diye
))) canım sen pek hızlıymışsın :))) güle güle kullanın inşalllaaaaahhhhhhhhhh :)))[/QUOTE
ya çok sağol canımcım ama nasıl oldu anlamadım sanki kaybettim kendimi:kedi:
iyi günlerde giysin canım çok iyi almışsın ben pançodan indirimli mont aldım 30 tl birde chicoda indirim vardı oradanda kış için pijama takımı ve kadife tulum aldım 60 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?