2010 Temmuz Anneleri : )

:)) benim eşimde bizim isimlerimizi çağrıştıracak bir isim bulmaya çalıştı oğlumuza ama bulamadı :)) esila değişik bir isim hiç duymamıştım ben. ama kulağa hoş geliyor.

içinize en çok hangisi siniyorsa onu seçin
birde söylerken hangisi daha hoş geliyor lulağınıza
ben isim seçerken çok beğenip 3-5 defa söyleyince vazgeçtiğim çok isimler oldu

evet ya zaten eşime bi isim söyleyince hemen sesini yükselterek ismi söylüyor çok komik oluyor :) aslında ben normalde de çok kararsız bi tipim umarım bebişimiz isimsiz kalmaz :)

:)) benim eşimde bizim isimlerimizi çağrıştıracak bir isim bulmaya çalıştı oğlumuza ama bulamadı :)) esila değişik bir isim hiç duymamıştım ben. ama kulağa hoş geliyor.

ben nasip olursa taha koyucam oğluma eşim karışmıyor sizce nasıl

evet ya zaten eşime bi isim söyleyince hemen sesini yükselterek ismi söylüyor çok komik oluyor :) aslında ben normalde de çok kararsız bi tipim umarım bebişimiz isimsiz kalmaz :)

kalmaz kalmaz :))
kim isimsiz kalmış ki senin minnoş kalsın guclubacismile

ben nasip olursa taha koyucam oğluma eşim karışmıyor sizce nasıl

benim eşimde sürekli fikir değiştirdiğimi öne sürüp artık bişet demiyo son ayda fikrimi söyliycem diyo (
o yüzden arda barış erdem ve koray isimlerinden biri olcak ama hangisi bilemiyorum

benim eşimde sürekli fikir değiştirdiğimi öne sürüp artık bişet demiyo son ayda fikrimi söyliycem diyo (
o yüzden arda barış erdem ve koray isimlerinden biri olcak ama hangisi bilemiyorum

erdem güzel bence hem çok duyulmamış hem kulağa hoş geliyor

medaa sen bebek için alışveriş yaptınmı yada piyasayı araştırdınmı

çok fazla araştırmadım gezerken gördüğümüz yerlerde fiyat soruyoz
ufaktan ufaktanda bişeyler alıyoz

geçengün benettonda mont aldım oğluma kış için 23 tl çok uygundu alıverdim:))

çok fazla araştırmadım gezerken gördüğümüz yerlerde fiyat soruyoz
ufaktan ufaktanda bişeyler alıyoz

iyi günlerde giysin canım çok iyi almışsın ben pançodan indirimli mont aldım 30 tl birde chicoda indirim vardı oradanda kış için pijama takımı ve kadife tulum aldım 60 tl

ay canım benim güle güle giysin :)ben geçen hafta baya bişeyler baktım aslında kraftın travel sistem bi arabası var yön değitiren rüzgara karşı onu sordum 500 tl di ama çok hoşuma gitti 2009 da yılın bebek arabası seçilmiş :)bide park yatak baktım yine kraftdan 60*120 oda kapısından kolayca geçiyomuş ben ilk etapta odama koymak istiyorum 6 aydan sonra odasına geçiririz diyorum sonra park yatağı anneme götürüm diyorum iznim bitince ,çanta şeklinde katlanıyormuş bide oda takımlarından lıttle colorsdan evante modeli çok beğendim ama çok pahalı ya gelip ölçü alıcaklar odamda çok çıkıntı var oraya göre yapabiliyolarmış bide yaklaşık 5 koca poşet kadar kıyafet aldım ya burda herzman ucuzluk olmuyor dastini diye bi mağaza var kapatıyolarmış herşey yarı fiyatına diye 6-9 aylık arası kışlığa kadar bayağı bişeyler aldım dayanamadım biberon aldım chıccodan gaz yaptırmayan özelliği varmış eğimli,emzik sebamedin pişik kremi losyonlarına kadar aldım ya abarttım ben kızlar ucuzluk oldu diye

))) canım sen pek hızlıymışsın :))) güle güle kullanın inşalllaaaaahhhhhhhhhh :)))

ooo siz bayağı bitirmişsiniz alışverişi bizim o kaddar almadık son aylarda alırız diye düşünüyoruz

iyi günlerde giysin canım çok iyi almışsın ben pançodan indirimli mont aldım 30 tl birde chicoda indirim vardı oradanda kış için pijama takımı ve kadife tulum aldım 60 tl

pijamalara bakmadık hiç
hiçte aklımıza gelmedi ama bakmak lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…