2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaslar merhaba.

ben yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum sizleri.

ben 52 kilo ile mamile kaldım şu an 55 kiloyum.
bir oğlum olucak adına karar veremedim. sağ salim doğsun da karar veririm elbet....

bu arada detaylı ultrason yaptıran oldu mu?düşünen arkadaşlar vardı da sonucunu bilmiyorum.

gull sen almadınmı bir şeyler
yerimseniben

biz daha nerdeyse hiçbişey almadık sayılır canım bikaç parça küçük şeyler. bide bebek odamızın siparişini verdik oda için ufak süslemeler aldım. biz ev taşıcazda o yüzden şuan bişeyler almaktan yana değilim. yeni eve geçince odasıda gelir aldıklarımızı koyacak yerimiz olur :)) ama çok hevesliyimmmmmm :)))

çok iyi yapmışsın canım merak ettim koyarsın inşallah resimlerini iyi günlerde giysin inşallah ben arabayı pier cardin alıcam aliminyumlar hafif oluyormuş 8 kg gibi park yatağı cihicodan lıcam nasip olursa en kaliteli o diyolar bilmiyorum kıyafetleride biraz iyisini alayım diyosan bayağı pahalı indirimlerden faydalanmakta yarar var

kızlar ya gerçekten çok hoşuma gitti ilk aylarda portbebe şeklinde bile kullanıyosunuz portbebe çıkıyor bi yere gittiniz mesela oturmya arabadan alıp portbebeyle uyutabiliyosunuz içinde hep aklımda bu araba ya :) linki ekleyemedim ama kraft 3042 twist diye geçiyor fırsat bulunca bakın derim

biz 18. haftada yaptırdık bide bu ayın 23 üne randevumuz var :) çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.

canım taşındığınızda yavaştan başlarsın almaya her şeyi sona bırakırsak külfetli olur küçük şeyler gibi görünüyor ama biraz iyisini alayım dersen bayağı pahalı bu arada oda takımını güle güle kullansın canım bebişin

canım arabaya baktım şimdi tipi çok şık grçekten ama 12.5kiloymuş pier cardinin arabası 8 kg o bile bana ağır geldi eşin olmadığı zaman zorlanma diye söylüyorum canım

sigortan varsa ssk da yapıyorlar canım

canım ayrıntılı ultrason için kesinlikle düzgün bir yere gidin devlet hastanesinde hiç güzel inceleme yapmıyorlar yine burdan arkadaşlardan biri gitti ve hiç memnun kalmadı. ama düzgün biyerde bütün detaylarıyla hem gösteriyorlar hem anlatıyorlar.

saol canım benim bu konuda bir fikrim yok özelde ne kadardır

bu arada esm_ckr dan haberin varmı canım merak ettim pazartesiyi nasıl beklicem ben Çok üzgünüm çoook

Aaa Muzurperi Defne ye mi karar verdin?

Ay adaş oluyoruz ha..ne güzel..:lepi:

Ama buna akrabaların ne der bilemem?:)))kaydirigubbakcemile3

evet adşa olucak kızlarımız...
valla ne diyecekleri umrumda değil... hem benim kendi akrabalarım Allahtan eşimin tarafında yok olsa hhiiiç susmazlar... zaten başka şehirde onlar... ben zaten 3 enedir defne ismine aşığım resmen... defne isimli kızlar çok akıllı uslu nazlı oluyolar dikkatimi çekti..
eşimide ikna ettimkiiiiiiiii deymeyin keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…