2010 Temmuz Anneleri : )

Hamileliğin başından beri her gün bir demir hapı ve bir tane de balık yağı hapı alıyorum Ceviz yemek te çok faydalı diyorlar....

Ben biraz tv izliyim.Pc ye yazmak zor oluyor yatarken.Herkese iyi akşamlar....olumunekankayizsmile

katrem senle aynı gün hamile kalmışız sanırım.bende siteye uzun süredir üyeyim.pıhtılaşma iğnesi kullananlardayım hep.orda yazışıyorum.bende kilo olayını okudum.bende 9.5 kilo aldım benim doktorda çok kızıyo.ama bana kilo aldıranlar balık yağı ve elevit oldu.balık yağını bıraktım.eleviti 3 güne bir içmeye başladım bu sayede bir ayda 2 kilo aldım.

ikisine de yeni başlattı doktor
iyi akşamlar canım

bu arada katrem benimde oğlum olacak Allah nasip ederse.doğumu normal doğummu düşünüyorsun.ben sezeryan olacam mecbur.kan sıvılaştırıcı iğne kullandığım için.tahmini doğuma 40 hafta dolarsa temmuz ilk hafta .ama sezeryanda 38.haftada alınıyo ozamanda haziran annesi olcam sanırım.ilk gebeliğinmi .aynı tarih olunca yazayım dedim.

aa ne güzel desene aynı gün ya da yakın günlerede doğurucaz
inşallah
bana da çok kızdı işte
ve ben ne elevit kullandım ne balık yağı
şimdi doktorumu değiştirdim
o demir ilacı ve balık yağı verdi
artık daha çok dikkat edicem
varis de var bende ne arasan var malesef
pıhtılaşma iğnesi ne için canım

Allah nasip ederse ilk bebek canım
normal doğum istiyorum
ama doktor bu hızla kilo almaya devam edersem
bel fıtığım nedeniyle yürüyemeyebileceğimi ve yürüyemezsem de normal doğum yapamayacağımı söyledi
desene yengeç bebişlerimiz olacak annesine evine bağlı

evet yengeç bebeklerimiz olcak.canım benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı.kan pıhtılaşması yapıyormul genelde düşükleri doktorumda iğneye başlattı direk.pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyoz ama iğne yaradı bebeğe çok şükür.her şey yolunda.bel ağrısı bende ilk üç ay çok oldu.şimdilerde de ayakta biraz durayım hemen ağrımaya başlıyo.kilo almamak için bol bol yürümek gerekte malum havalar müsade etmiyo.nisan ayı gelseydi bir.bende varis yok çok şükür.basürüm vardı benim ilk aylar progestanda içince ay çok çektim basürden şimdi rahatım neyseki.aynı gün olmamız çok güzel ya ikimizinkide erkek.bebek odası falan aldınmı sende arada haziran annelerine bakıyom hep almışlar .ben 7 . ayı bekliyorum.şeker yüklememi salı günü yaptırdım herşey iyi çok şükür.detaylı ultrasonada girdik.benim oğlan yüzünü kapattı :)))) süpriz yapacam diyo sanırım bize sabredin diyo minnik oğlum

canım ben hamile kalmadan önce 74 e çıkmıştım kilolar yüzünden psikolojim bozulmuştu spor salonuna gittim haftadada 3 gün 2 saat spor yapmak zorunda kaldım sıcaklarda herkez denize giderken ve spor yapmak çok zor tabii yaptıysamda veremiyordum spor hocamız sadece 2 yemek kaşığı pilav yada makarna dedi ekmek hiç yok eşim yiyordu ben bakıyordum yemeyide kesince 8 ayda 9 kg zor bela verdim almak kolay ama vermek çok zor 65 kg de hamile kaldım 19 haftalığım 1 kg aldım allaha şükürler olsun bebeğin sağlığı gelişimi çok iyiymiş.sana tavsiyem örneğin bir döner sandiviç yediysen yanına 1 ayran iki dilim tatlı akşam bir dilim et tavuk yada balık salata ile yeter birde meyve ye günde yalnız bir porsiyon tatlı yeter içecek olarakta soda tavsiye etti doktor meyveli olandan miden genişledikçe daha çok yemek isteyeceksin karbonhitratı azalt canım yerimseniben

geçmiş olsun canım
bebek odası falan almadım daha birsürü eksiğimz var
bakalım imkanlar oldukkça yavaş yavaş alalım diyoruz
çok da bişey kalmadı aslında
ağırlaşmadan halletmek lazım

şeker yüklemesini yarın yaptıracağım bende
inşallah birşey çıkmaz

canım benim bebiş de sürekli yüznü kapatıyor
eşimde dün doktorda niye hep yüzünü kapatıyo diye sordu
doktor sağlıklı ve huzurlu bebekler o şekilde dururlar dedi :)

isime karar verdiniz mi?

bende 2 ayda 8 kilo verdim.hamile kaldım 9.5 kilo aldım.bende 75 le kaldım.şuan 84.5 oldum.boyum 1.70 .korkuyom bende çok alırım diye.tatlıyı hafta da bir yada ikiye indirdim.ama canım nasıl tatlı istiyo anlatamam.sen ne kadar güzel 1 kg almışsın süper yaa.ben çok iştahlı hamilede değilim aslında.elevit ve balık yağı hamileliğimin ilk gününden başladığımdan sanırım çabuk aldım bide yeni vermiştim kilo oturmadan hamile kalınca.

maşallah canım
işyerinde öyle zor oluyor ki herkes bişeyler yiyince benim de canım çekiyor çocuk gibi
benim en çok yediğim şey beyaz ekmek
özellikle hamilelikte çok yemeğe başladım
niye bilmem
bir de eşim işten 22.30-23.00 gibi geliyor
o saatte onunla yemek yiyoruz
film falan izlerken dondurma tatlıfalan
ben kilo almayayım da kim alsın

evet ismini kadir mert koyacağız.eşim oğlum olursa adını kadir koyacam diye adamış kadir gecesinde..birde bizim bebek çok bekletti bizi.8 .yılındayız evliliğin.ilk bebek 2006 da düşürmüştüm.tam 3.5 yıl tüm uğraşlarımıza rağmen olmadı.aşılamaya kadar yaptırdık tutmadı.sonunda kendiliğinden tedavisiz geldi minik oğluşum göbüşüme.babasının duasıda oldu diyorum .kadir düşünüyoz bu yüzden adını.sen ne düşünüyorsun.
aslında ağırlaşmadan eşyaları almak gerek evet.bende iki hafta geçsin kıyafetleri alayım düyorum.çok eksik var çünkü.

yüzünü kapatması oyüzdenmi ay inşallah huzurludur kuzucuğum.
ekmek bende çok yerim normalde.kepekli ekmeğe geçtim şimdi.az yediriyo.diğer ekmeğe yan yan bakıyom eşim yerken.ama mecbur ne yapalım.bide ben tatlı çok yedim ilk aylarda.her akşam .dondurma yedim hasta olunca bıraktım yemeği bende.bugünde canım istedi buzlukta maraş dondurması var ama kendimi tutuyorum.

adıyla yaşasın inşallah
doğru bir karar vermişsiniz babasının duası tutmuş demek ki
bu bebişler böyle bak kıymetli olmak için geç gelmek istemiş demek ki
sürpriziniz olmuş ne güzel Allahın takdiri işte dilediğinde tedavisiz veriyor demek ki
biz de Muhammed Emir koyacağız nasipse
Muhammed göbek adı olacak yalnızca Emir adını kullanıyoruz şimdi

bizim baya bir kıyafetimiz oldu aslında ama
bilinçsizce alınan şeyler gözümüze güzel gelen şeyleri aldık
şimdi bir eksik listesi yapıp bilinçli alışveriş yapmak lazım yoksa çok para harcarız :))

öyle dedi doktor
çünkü ben de sürekli yüzünü elleriyle kapatıyor diye üzülüyordum niye acaba diye
böyle dertli dertli duruyodu :)))
doktor öyle söyleyince içimiz rahatladı

canımın her çektiğini sınırsızca midem bulanana kadar yiyorum
aslında iki lokma alıp bıraksam ne bu kadar kilo alıcam ne de suçluluk hissedicem
ama olmuyo işte yapamıyorum

ben sadece zıbın aldım.birde alt üst zıbın takımı 6 şar tane.hastane çıkışımı aldım bide.kışlık hırka ve yelekleri teyzeleri ve annennesi sağolsun yaptı bitirdiler.şimdi ben ağız mendilleri varya ince tülbentle yapılır bizim buralarda kenarları millenir onları yapıyom.penyesinide alacam ağız mendilinin.tülbent yumuşak oluyo diye fazla yaptırdım.eksik çok aklıma neler neler geliyo liste yapmak mantıklı.

kız kardeşimin arkadaşıda elevit kullanmıştı kızcağız balon gibi şişti sonra 85 kg olunca bıraktı sana tavsiyem elevitle balık yağını birak ben sadece günde 1 tane demir hapı kullanıyorum kiloları verirken kimsenin faydası olmayacak vitamini gıdadan alırsan daha iyi makarna ekmek pilav hamulu tatlı bebeğe faydası yokki ben tatlı olarak magnum dondurmalar var ya günde bir tana ondan yiyorum sütlü hiç değilse kar peyniri faydalıymış sabah bir haşlanmış yumurdayla bol kaşarlı bir tost yanınada çay yrine ayran yada soda daha iyi bebek için

sizin bebeğin ismide güzel canım.ismiyle büyüsün inşallah.canım ben çıkacam şimdi.çok oturdum pc başında.ayaklarımı uzatayım az.çok memnun oldum.arada girer yazışırız.bide aynı şeyleri yaşarız belki yardımımız olur birbirimize hamilelik sıkıntılarıyla ilgili.inşallah rahat geçerde.sen çalışıyosun daha zor olur.ben hamile kalınca ücretli öğretmenlik yapıyordum düşük tehlikem olunca bıraktım.evde yata yata göbüşü büyütüyom :)))
hadi iyi akşamlar sana.girdikçe nete görüşürüz.özelimede yazabilirsin aklına takılan olursa.ben genelde kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların olduğu kısımda yazışıyorum.ok.görüşmek üzere bye bye

seni çok iyi anlıyorum canım ben 2003 de evlendim hamile kaldım bebek düştü 6 sene olmadı herkez başıma kardı arada laf sokar iyneleme yaparlardı yüce allahıma şükürler olsun 6 sene sonra tedavisiz hamile kaldımismini taha düşünüyoruz erkekmiş bende alışveriş konusunda çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…