kız kardeşimin arkadaşıda elevit kullanmıştı kızcağız balon gibi şişti sonra 85 kg olunca bıraktı sana tavsiyem elevitle balık yağını birak ben sadece günde 1 tane demir hapı kullanıyorum kiloları verirken kimsenin faydası olmayacak vitamini gıdadan alırsan daha iyi makarna ekmek pilav hamulu tatlı bebeğe faydası yokki ben tatlı olarak magnum dondurmalar var ya günde bir tana ondan yiyorum sütlü hiç değilse kar peyniri faydalıymış sabah bir haşlanmış yumurdayla bol kaşarlı bir tost yanınada çay yrine ayran yada soda daha iyi bebek için
seni çok iyi anlıyorum canım ben 2003 de evlendim hamile kaldım bebek düştü 6 sene olmadı herkez başıma kardı arada laf sokar iyneleme yaparlardı yüce allahıma şükürler olsun 6 sene sonra tedavisiz hamile kaldımismini taha düşünüyoruz erkekmiş bende alışveriş konusunda çok heyecanlıyım
ben sadece zıbın aldım.birde alt üst zıbın takımı 6 şar tane.hastane çıkışımı aldım bide.kışlık hırka ve yelekleri teyzeleri ve annennesi sağolsun yaptı bitirdiler.şimdi ben ağız mendilleri varya ince tülbentle yapılır bizim buralarda kenarları millenir onları yapıyom.penyesinide alacam ağız mendilinin.tülbent yumuşak oluyo diye fazla yaptırdım.eksik çok aklıma neler neler geliyo liste yapmak mantıklı.
seni çok iyi anlıyorum canım ben 2003 de evlendim hamile kaldım bebek düştü 6 sene olmadı herkez başıma kardı arada laf sokar iyneleme yaparlardı yüce allahıma şükürler olsun 6 sene sonra tedavisiz hamile kaldımismini taha düşünüyoruz erkekmiş bende alışveriş konusunda çok heyecanlıyım
herkese iyi akşamlar
ay ciddimi ne kıymetlidir senin bebeğinde şimdi.tam çıkacam görünce dayanamadım yazayım dedim.adıyla yaşar inşallah annesi.bende alışveriş yaparken çok korktum ilk başlarda.bebeğe bişe olmasın diye hergün yasin okuyorum.bide ben pıhtılaşma iğnesi kullanıyom canım.düşmesin diye.bebeği besliyo .kan akışını hızlandırıyomuş.bende pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyoz.tahlilleri çok uzun sürüyo çıkması.doktorum ikinci hamileliğinden önce tahlil yaparız dedi.iğne olmak çok zor hergün aynı saatte 9.40 akşamları iğne oluyorum.Allah daha beterinden korusun.yeterki bebeğim benle kalsın.ay çenem düştü yine.sonra bol bol yazışalım kızlar.arkadaş olarak ekliyorum senide katremide.ikinizide öptüm iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canım
inşallah bol bol görüşürüz
Günaydın sule'cim çok teşekkür ederim.
İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin.
capricim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah muynemi ayrıntılı ultraonamı girecekin
şulecimm nerdeee biztmez valla bu eksikler daha çok alınacak şeyler var
bebişide merak etme ben geçn haftalarda 2 gün hiç hissetmedim ama sonra bir dönüş yaptıkı sorma acaip tekmeler yiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?