2010 Temmuz Anneleri : )

balık yağını bıraktım elevitide 3 güne bir kullanıyoyorum.peyniri sütü yoğurtu bol bol tüketiyom.birde benim kalça ağrım çok oldu ek olrak magnezyum ve kalsiyum içiyorum hergün mecbur.ayaklarıma kramp şimdiden girmeye başladı.iki gecedir iki bacağımın damarları çekiliyo ama üst taraftan ilginç bir ağrı ya.ay yazmak isterdim daha da çok oturdum.ilerleyen saatlerde bakabilirsem bakarım .iyi akşamlar sanada.

ay ciddimi ne kıymetlidir senin bebeğinde şimdi.tam çıkacam görünce dayanamadım yazayım dedim.adıyla yaşar inşallah annesi.bende alışveriş yaparken çok korktum ilk başlarda.bebeğe bişe olmasın diye hergün yasin okuyorum.bide ben pıhtılaşma iğnesi kullanıyom canım.düşmesin diye.bebeği besliyo .kan akışını hızlandırıyomuş.bende pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyoz.tahlilleri çok uzun sürüyo çıkması.doktorum ikinci hamileliğinden önce tahlil yaparız dedi.iğne olmak çok zor hergün aynı saatte 9.40 akşamları iğne oluyorum.Allah daha beterinden korusun.yeterki bebeğim benle kalsın.ay çenem düştü yine.sonra bol bol yazışalım kızlar.arkadaş olarak ekliyorum senide katremide.ikinizide öptüm iyi akşamlar kızlar

ağız mendillerini benim annem de yapıyo o kadar hevesli ki
iğne oyası bile geçmiş kenarına :))

ay canımm yaa o laf sokanları da Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
işte inanların ağzı torba değil malesef
şimdi kıymetli Taha bebiş geliyo işte hepsinin ağzı kapanmıştır

iyi akşamlar canım
inşallah bol bol görüşürüz

günaydın cici annişler....Yeni bir hafta başlangıcı, umarım herkes için güzel, keyifli, güzel haberli bir hafta olması dileğiyle....opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
mutlu sağlıklı iyi haberlerle dolu bir hafta geçirelim inşallah
hafta sonumuz çok güzeldi yine dayanamayım bikaçşey aldım bebişime
resimlerini ekledim göbüşümüde ekledim
gerçi sabah bi tartıldım şok oldum o ayrı ama keyifli bi hafta olacak inşallaaah

Günaydın kızlar...

Kısmet olursa bugün bıdığımı görmeye gidicez. Dua edin kızlar iyi haberlerle geliriz inşallah...

günaydın kızlar bizde güzel bi hafta sonu geçirdik bolca gezdik:) yarın bebişimi görmeye gitcez ama bi kaç gündür hareketlerini hissetmiyorum minişimin umarım bi sorun yoktur bir an önce yarın olsun:)

capricim umarım güzel haberlerle gelirsin.
muzurcum ne güzel sen alacaklarını bitirdin nerdeyse ben daha doğru düzgün hiç bişi almadım.

Günaydın sule'cim çok teşekkür ederim.

ınşallah sen de güzel haberlerle gelirsin.

capricim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah muynemi ayrıntılı ultraonamı girecekin

şulecimm nerdeee biztmez valla bu eksikler daha çok alınacak şeyler var
bebişide merak etme ben geçn haftalarda 2 gün hiç hissetmedim ama sonra bir dönüş yaptıkı sorma acaip tekmeler yiyorum artık

ay umarım öledir muzurcum ya tekme atsın istiyorum çok tembel bi kızım var galiba:) pek hareket etmeyi sevmiyo:) çok güzel şeyler almışsın canım bu arada baktım da bayıldım ya bende alışverişe başlamak istiyorum artık:)

Günaydın sule'cim çok teşekkür ederim.

İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin.

inş. canım hep güzel haberlerle geliriz capricim sen bebek alışverişini nerden yapıyosun bildiğin güzel yerler varmı? ben pek bilmiyorumda.

Teşekkür ederim canım. Ayrıntılı bakıcaz dedi ama hastaneye çağırdı gidince anlıcam canım. Dışardan felan randevu almadım hastanede de var mı bilmiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…