2010 Temmuz Anneleri : )

inş. canım hep güzel haberlerle geliriz capricim sen bebek alışverişini nerden yapıyosun bildiğin güzel yerler varmı? ben pek bilmiyorumda.

Canım ben de henüz bişe almaya başlamadım ama kenan evren de güzel mağazalar var canım.

Bebek arabalarına, yataklara ve arayacağımız birçok şeyi çocukistan diye bir yer var belki duymuşsundur orda inceledim çeşitli markalar bulunuyor canım. Bu haftasonu çıkıcaktım olmadı artık haftaya inşallah orda birkaç mağaza daha gezicem. Ondan sonra almaya başlarım.
:uhm:

İyiyim tatlım, iş yerinde yoğun dönemler yaşıyorum sizi fazla takip edemiyorum.)(((((((

Umarım herkes iyidir..

Valla geçmişi okumaya bile vaktim yok.(

Kolay gelsin canım. Aman iş olsun da varsın yoğun olalım işsizlik gerçekten çok kötü...:1no2:

Ben de ancak sabah saatlerinde takip etme fırsatı buluyorum.

benim eller ayaklar bugün çok fena ne yüzüklerimi takabiliyorum nede çorap giyebiliyorum çok rahatız ediyo beni

Herkese günaydınlar...
Güzel bir hafta olur inş.hepimiz için..
Bugün bizim için önemli bir gün inş..hakkımızda hayırlısı olur...
Sizler nasılsınız..Geçmişe bakamadım arkadaşlar...

Günaydın kızlar...

Kısmet olursa bugün bıdığımı görmeye gidicez. Dua edin kızlar iyi haberlerle geliriz inşallah...

Günaydın canım..Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inş..seninde...

Sulecik günaydınnn...Ne güzel bebişinizi görüceksiniz güzel haberler bekliyoruz canımm..

Kızlar YARDIM Lütfenmafoldumben
Dün sabah bogazımda ve genzimde yanmayla uyandım bugunde grip başladı..
Ama asıl benım için önemli olan dunden breı bebeimin hareketlerını hıssetmıyorum ve cok korkuyorum
Sizce bunun olması normalmıdır ??? :çok üzgünüm:

Panik yapma lütfen hemen..Bir çok arkadaş grip oluyor hamilelikte.dinlenerek vitamin alarak ve doktorunun önerceği ilaçlarla atlatırsın..
Bebeklerde bazen böyle merak ettirebiliyor kendilerini ..Benimki de 3 gün oynamadı şimdi pat pat oynamaya başladı..Belli bir haftadan sonra hareketler düzene giriyor.Lütfen korkma.Sakin ol,bebişine yazık...

QUOTE=Zeymuran;12116961]Kızlar YARDIM Lütfenmafoldumben
Dün sabah bogazımda ve genzimde yanmayla uyandım bugunde grip başladı..
Ama asıl benım için önemli olan dunden breı bebeimin hareketlerını hıssetmıyorum ve cok korkuyorum
Sizce bunun olması normalmıdır ??? :çok üzgünüm:
[/QUOTE]

canım canım, dün bende hissedememiştim korktum ama çok şükür ki şimdi tekmeliyo
sanırım 26. haftadan sonra hareketlerin de azalma hissedersen dr a gitmeliymişsin
korkma bebeğini rahatlat ayaklarını uzat bi çikolata ısmarla bebeğine ve kendine bak nasıl oynuyo mutluluktan :icecream:

selaam herkese yerimseniben
bugün burda hava çok güzel, tam yürüyüş havası ....

herkes iyidir umarım. hihoyyyt

SLM kızlarr bnde cumartesı gittim 100 grm şeker yüklemm yapıldı maf oldum saat 12:30 kadr açlıktan vee şşkerli sudan başım dondu 4 tup kan alındı ve çok şükür normal çıktı tahlilerimizz . benm annem şeker hastası olduğu için 100 mg yuklendı normalde 50 mg yuklenior bebğimizde çok iiydi maşallah teyzoşları 600 grm olmuş 23 haftalık ve ters duruordu zıpırımm kafa gobekte ayaklar aşağıda idrar torbama vurup duruyo zıpr oğlan :) darısı size ii haberlere bobreklerde olna 2 açıklıktan bırı kaybolmuş 8 mm olan duruyorr oda kapanır inşallah dua edin bize teyzeleriiii darısı sizlerii

DUALARIMIZ SİZİNLE :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…