inş. canım hep güzel haberlerle geliriz capricim sen bebek alışverişini nerden yapıyosun bildiğin güzel yerler varmı? ben pek bilmiyorumda.
Günaydın..
Günaydın deniz'cim nasılsın?
İyiyim tatlım, iş yerinde yoğun dönemler yaşıyorum sizi fazla takip edemiyorum.)(((((((
Umarım herkes iyidir..
Valla geçmişi okumaya bile vaktim yok.(
Günaydın kızlar...
Kısmet olursa bugün bıdığımı görmeye gidicez. Dua edin kızlar iyi haberlerle geliriz inşallah...
günaydın kızlar bizde güzel bi hafta sonu geçirdik bolca gezdik:) yarın bebişimi görmeye gitcez ama bi kaç gündür hareketlerini hissetmiyorum minişimin umarım bi sorun yoktur bir an önce yarın olsun:)
capricim umarım güzel haberlerle gelirsin.
muzurcum ne güzel sen alacaklarını bitirdin nerdeyse ben daha doğru düzgün hiç bişi almadım.
Kızlar YARDIM Lütfenmafoldumben
Dün sabah bogazımda ve genzimde yanmayla uyandım bugunde grip başladı..
Ama asıl benım için önemli olan dunden breı bebeimin hareketlerını hıssetmıyorum ve cok korkuyorum
Sizce bunun olması normalmıdır ??? :çok üzgünüm:
günaydın kızlar bizde güzel bi hafta sonu geçirdik bolca gezdik:) yarın bebişimi görmeye gitcez ama bi kaç gündür hareketlerini hissetmiyorum minişimin umarım bi sorun yoktur bir an önce yarın olsun:)
capricim umarım güzel haberlerle gelirsin.
muzurcum ne güzel sen alacaklarını bitirdin nerdeyse ben daha doğru düzgün hiç bişi almadım.[/QUOT
Tünaydın sulecik
ben de dün çok ii hissedememiştim bebeğimin hareketlerini , korktum açıkçası sorun mu var diye sonra bi güzel tekmelemeye başladı kızım içim rahat etti
kk teyzesi isim listene beni ve kızımı da eklersen seviniriz kocaman öptük seni ve bebişi opuyorumnanaktan
SLM kızlarr bnde cumartesı gittim 100 grm şeker yüklemm yapıldı maf oldum saat 12:30 kadr açlıktan vee şşkerli sudan başım dondu 4 tup kan alındı ve çok şükür normal çıktı tahlilerimizz . benm annem şeker hastası olduğu için 100 mg yuklendı normalde 50 mg yuklenior bebğimizde çok iiydi maşallah teyzoşları 600 grm olmuş 23 haftalık ve ters duruordu zıpırımm kafa gobekte ayaklar aşağıda idrar torbama vurup duruyo zıpr oğlan :) darısı size ii haberlere bobreklerde olna 2 açıklıktan bırı kaybolmuş 8 mm olan duruyorr oda kapanır inşallah dua edin bize teyzeleriiii darısı sizlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?