evet bende de girmedi bilgisayar hata verdi nedense?ben de bugün gittim dr kalp atışlarını duydum bebeğimin dr boyunu ölçtü 14 cm dedi organları oluşuyo dedi 8+0 bakalım hayırlısı bana elevit vitamin ve bi bulantı hapı verdi çok fena akşam bulantılarım ve hazımsızlık sorunum var...
yaa ben yanlış yazmışım o başka bi değere demişti onu mm olarak boyuna 24 mm dedi yaa kafaya bakkkkk:))
evet bende de girmedi bilgisayar hata verdi nedense?ben de bugün gittim dr kalp atışlarını duydum bebeğimin dr boyunu ölçtü 14 cm dedi organları oluşuyo dedi 8+0 bakalım hayırlısı bana elevit vitamin ve bi bulantı hapı verdi çok fena akşam bulantılarım ve hazımsızlık sorunum var...
kızlar inş. ben de 2. kez temmuz annesi olucam.. sat 22 ekim .. henüz doktora gitmedim .. sanırım yarın dil bi dahaki cmts gidecem .. gitmişken kese ve kalp atışı görülsün istiyorum sabah erken saate aç karna gidersem tahlillerimi de yaptırırım inş..
baş dönmesi sabah bulantısı ve kasık krampları oluyo arada .. en çok da halsizlik aşırı var .. zaten aşırı halsizliğimden şüphelenip test yaptım .. bu arada 2008 temmuz annesiyim 1.5 yaşında bir kızım var..
Allah cümlemizin hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.. opuyorumnanaktan
Yaaa kıslaarrr bişi sorcam size.
Ben bu akşam arkadaşlardaydım baya da kalabalıktık.
bana ne dediler biliyomusunuz.Ciğer yememek lazımmış bu ilk aylarda ve hele ciğere dokunmamak lazımmış.Ben de aksi gibi öğrenmeden önce hamileliğimi evde ciğerleri bi güzel una bulayıp arnavut ciğeri yapmıştım.Çocuğun yüzü allı allı oluyomuş.Senin daha çok küçüktü bişi olmaz ya falan dediler ama moralim bozuldu.
Var mıdır aslı astarı yaa.Böyylee hurafelere de kulak asmak istemiyorum ama işte insan bi acaba diyo((
bişey olmaz cnm düşünme böyle şeyler... sadece tadını çıkart içinde bi kalp daha atıyo .. mucuxxx...
selam kizlar bende sitedeki sorun yuzunden giremedim surekli hata verdi ...
sizi takip etmeye calisiyorum
SAT 22 olan baya coguz masallah kaydirigubbakcemile3
kendimi bi tuhaf hissediyorum ben hala ilk kontrolume gidemedim randevum cuma gunu
bu bir hafta nasil gecicek bilmiyorum olucem meraktan ..
karnim ara ara cok agriyor kasiklarimda bugun agrimaya basladi ..
cok asiri kaybetme korkusu var bende sanki biri ruyadan uyandiracakmisda bitivereceknmis bu hamilelik gibi geliyor .. ben resmen pskopata bagladim .. yersiz yere sinirleniyorum bende bi anlam veremiyorum
ama iste boyle kisacasi karmakarisigim kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?