2010 Temmuz Anneleri : )

canımmmmmm kocaman olmuş bebişin :)))) maşallah maşallah

yaa ben yanlış yazmışım o başka bi değere demişti onu mm olarak boyuna 24 mm dedi yaa kafaya bakkkkk:))

kaydirigubbakcemile3 bende diyorum benimkide o zaman 10 cm ye yaklaşmıştır )))) yinede maşallah şekerimmm

merhaba
Hayırlı ugurlu olsun arkadaşım
bulantı hapının adı ne
içerigini okudun mu ?

bende 12 sinde gidicem kontrole heralde artık büyümüştür benim bebeğim de :) epeydir görmüyorum en son gördüğümde 2 cm lik bi yuvarlaktı oda kesesi :ecrin_bebek:
bakalım bu sefer bebeğim ne kadar büyümüş ???
kızlar cinsiyet kaçıncı hafta belli oluyo 13-14 arası heralde dimi fisfisfis

kızlar inş. ben de 2. kez temmuz annesi olucam.. sat 22 ekim .. henüz doktora gitmedim .. sanırım yarın dil bi dahaki cmts gidecem .. gitmişken kese ve kalp atışı görülsün istiyorum sabah erken saate aç karna gidersem tahlillerimi de yaptırırım inş..

baş dönmesi sabah bulantısı ve kasık krampları oluyo arada .. en çok da halsizlik aşırı var .. zaten aşırı halsizliğimden şüphelenip test yaptım .. bu arada 2008 temmuz annesiyim 1.5 yaşında bir kızım var..

Allah cümlemizin hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.. opuyorumnanaktan

tebriklerr canımm 2. bebiş ne güzellll maşallah

Yaaa kıslaarrr bişi sorcam size.
Ben bu akşam arkadaşlardaydım baya da kalabalıktık.
bana ne dediler biliyomusunuz.Ciğer yememek lazımmış bu ilk aylarda ve hele ciğere dokunmamak lazımmış.Ben de aksi gibi öğrenmeden önce hamileliğimi evde ciğerleri bi güzel una bulayıp arnavut ciğeri yapmıştım.Çocuğun yüzü allı allı oluyomuş.Senin daha çok küçüktü bişi olmaz ya falan dediler ama moralim bozuldu.

Var mıdır aslı astarı yaa.Böyylee hurafelere de kulak asmak istemiyorum ama işte insan bi acaba diyo((

bişey olmaz cnm düşünme böyle şeyler... sadece tadını çıkart içinde bi kalp daha atıyo .. mucuxxx...

bişey olmaz cnm düşünme böyle şeyler... sadece tadını çıkart içinde bi kalp daha atıyo .. mucuxxx...

dimi yaa canım takmıyorum banane yaa bu saçmalıklardan.

Bu arada baktım da hemen hemen haftalarımız aynı gidiyo.Benim de 7 Aralıkta randevum var kalp atışlarını duyamazmışım gibi geliyo ama doktorum gel dedi yine de gitsemmi yoksa ertelesemmi karar veremedim.

Sen daha tecrübelisin sonuçta daha iyi bilirsin sorayım dedim.

Bu arada yeni bebişin hayırlı olsun, ne güzel bebişlerinin arasını açmamışsın büyüdüklerinde çok güzel olur arkadaş gibi.Allah sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

selam kizlar bende sitedeki sorun yuzunden giremedim surekli hata verdi ...
sizi takip etmeye calisiyorum
SAT 22 olan baya coguz masallah kaydirigubbakcemile3

kendimi bi tuhaf hissediyorum ben hala ilk kontrolume gidemedim randevum cuma gunu
bu bir hafta nasil gecicek bilmiyorum olucem meraktan ..
karnim ara ara cok agriyor kasiklarimda bugun agrimaya basladi ..
cok asiri kaybetme korkusu var bende sanki biri ruyadan uyandiracakmisda bitivereceknmis bu hamilelik gibi geliyor .. ben resmen pskopata bagladim .. yersiz yere sinirleniyorum bende bi anlam veremiyorum
ama iste boyle kisacasi karmakarisigim kafamçokkarıştı

msallah sıze saglıkla alın bebıslerı kucagınıza ınsallah...
gecen sene bu zamanlar bızlerde sızın gıbıydık nasıl heyecanlı oldugunuzu cok ıyı anlıyorum
çok özledım o gunlerı tavsıyem bol bol uyuyun :)

merhaba,
inşallah ben de temmuz annesi olacağım,
herkese sağlıklı ve güzel bebekler diliyorum :)

Canım rahat ol bırak kendini kasma.Allah izin verirse kalır bizle bebişlerimiz izin vermezse elden ne gelir.Şimdi böyle korkarak içindeki canlıyı da etkileme.

Relax relax relax....hihoyyyt

Bu arada benim de SAT 23 Ekim biz bu topicin en son annelerinden olucaz galiba...

günaydın arkadaşlar
site kendine geldi galiba, cok sükür:)
cici arkadaşlar elif sena ve domates hoşgeldiniz.
elifsena sen içini ferah tut canım, bebişinin de ihtiyacı var buna.
bende başlarda aynı senin gibydim, ama dr a gidip bebişlermin kalp atışlarını gördükçe rahatlıyorum valla
sen de git gel bak rahatlamış olacaksın canım.

herkese hayırlı günler arkadaşlar.nasılsınız.yeni gelen arkadaşlar varmış hayırlı sağlıklı hamilelikler kızlar....ya liyadoradan haber varmı gene göremiyorum ben.....

artvinli slm canım
ben şimdi netten araştırdım liyadorayı, yaklaşık 1haftadır yok meydanda bende cok merak ettim
sitede arama kapalı olduğundan son mesajlarına da bakamadım

selamm kızlarr nasılsınız bakalım.geçen hafta bebişin kalp atışlarını dinleyemedim.çünkü doktor yavaş büyüyor dedi.kalp atışlarıda yavaş dedi.lekelenmemde vardı.geçti sayılır şükür.inş gelişiyodur bebeğim.

selam kızlarrrrrr yaaa o ciğer falan sakın aklına getirme ona bakarsan fotoğrafta çektirme, saçını kestirme, daha bisürü şeyler söylerler. domates hoşgeldin şeker :). hüzün yılı teşekkür ederizzzzzz inş.. bizde 2011 temmuz annelerine moral veririz :)) elifsena daha kalp atışlarını duymadığın yada görmediğin için sana böyle geliyor hele bir gör o pıtpıt ları bak o zaman herşey nasıl değişecek :))

selam arkadaşlar,hepiniz iyisinizdir inşallah,yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum bebekleriniz hayırlı olsun..bende dün akşam kontrole gittim büyümüş...bacakları hariç 3,5cm olmuş..çok şükür herşey yolunda..bugün kahvaltı yapabildim yumurta yemedim dr mideni bulandıran şeyleri yeme dedi 2 hafta içinde geçer dedi.inşallah..bu arada aşıyı sordum kesinlikle olma dedi..hamileler için gelen adjuvansız aşı içinse önce iyice araştıralım belki sonra dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…