2010 Temmuz Anneleri : )

Temmuz anniş adayları ne yapıyor diye bakayım dedim. Geçen sene benim de sorunlu hamilelik dönemim olmuştu. Kanama falan. 3 ay yattım. Sonra acısını çıkarırcasına kalan 6 ay hiç oturmadım. Doğuracağım gün bile. ıçinizi rahat tutun. Dünyaya gelecek olan bebekler bir yolunu bulup geliyorlar. Ne kadar rahat olup olumlu yaklaşırsanız işiniz o kadar kolay olur. Kasık ağrıları çok normal. ılk başlarda hep oluyor. ınşallah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarsınız. Hüzün yılı doğru demiş. Bol bol uyuyun. Sonra çoookkk ihtiyacınız olacak. Dediklerim uzak geliyor olsa da bir bakacaksınız o zaman gelmiş geçmiş bile. neyse çenem düştü. Kendinize iyi bakın.

Selam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza :)) son adet tarihim 10 ekim.perembe günü doktora gittim 6+4 günlüktü kalp atışlarını karından usg ile alamadı alttan baktı gördü.ama bana sesini vermedi? karından ne kadarlıkken duyuluyor ?birde sağ yumurtalığımda kist olmuş doktorum düzgün açıklama yapmıyo lafları cımbızla alıyorm ağzından geçer 3.aya kadar falan dedi?? böyle bişi geçiren varmı aranızda inş hiç bi sorun çıkmaz..

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin...benimde sağ yumurtalığımda kist çıktı ama dr hamilelike oluşmuş 3.ayda geçer dedi merak etme önemli bişey değil..kalp atışı 6-8 hafta arasında duyulur..bide doppler ultrasonla mı baktı?

banbino mrb canım bende 14 haftalık hamileyim ama bi sorunum var hipotiroidiyim tsh t3
t4 ayarlaması yapmaya .alışıyoz ama bi türlü olmuyo
yardımcı olabilirmisin kafam çok karıştı

banbino mrb canım bende 14 haftalık hamileyim ama bi sorunum var hipotiroidiyim tsh t3
t4 ayarlaması yapmaya .alışıyoz ama bi türlü olmuyo
yardımcı olabilirmisin kafam çok karıştı
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..ben açtığın topicte yazdım canım çok geçmiş olsun..dediğim gibi bence ilacın dozunu ayarlayamamışlar gibi geldi yoksa bir sorun olmaması lazım..bence başka bir endokrinoloji uzmanına görünmende fayda var tatlım:teselli:

kızlar liyadoranın özel mesajlarına girdim.kapsama alanı dışında diyor.heralde siteden ceza aldı.kesin bilemiyorum ama kapsama alanı dışında yazınca uzaklaştırma almış olunuyormuş.en kısa sürede cezası biterde gelir inşallah.

banbino canım ben ilk 6 haftalıkken gittim tsh ım 9.7 idi t3 3.4 t4 0.6 idi t4 te düşüktü yani 3 hafta çeyrek kullandım gittim artmışki azalmamış sonra 2 hafta yarım kullandım tsh 4.8 e düşmüştü ve t3 1.3e t4 0.5 e düşmüştü sonra panik yaptım 1 kullanmaya başladım 10 gün sonra dün gittimki tsh 3.1e düşmüş t4 0.8 çıkmış ama bu seferde t3 üm dahada düşüp 1.1 e düşmüş çuan çok endişeliyim tsh düşük gözükmesine rağmen niye t3 artması gerkirken azalmış acaba hala bebğime yetmiyomu ilaç sence

kapsama alanı dışı öylemi demekmiş,bunu söylediğin iyi oldu...çok şükür en azından kendi ve bebekleriyle ilgili bir sorun olmadığını öğrendik...

tatlım vallahi ne desem boş şimdi..ben levotironu 3,5 yıdır hep 1 tane kullanıyorum 6 ayda bir kontrole gidiyordum yani tsh,t3,t4 düzelmişti antikorlarım yüksekti....işte hamile kalınca ilacı 7.haftadan itibaren 1 tam 1 çeyrek arttırdı..yine herşey normal..antikorlarda 3. aydan itibaren düşmesi lazım dedi..bakalım artık..
ben ilk öğrendiğimde tsh41,37idi,t4 6,83,antitpo457.2,antitg624,5ti..
en son baktırdığımda tsh 0.99-t34.99-t413,99-anti tpo83.5-antitg7.2..

canım ankara da olsan kendi dr umu tavsiye ederdim,tekrar söylüyorum bence başka bir uzmana görünmende fayda var..bide bende hem hipotiroid hem haşimoto sende yalnız hipotiroid galiba nasıl ilacı ayarlayamamışlar anlayamadım canım:uhm:

anlıyorum ben antikor testi yaptırtım değerler 0.00 çıktı yani antikorlarda sorun yok ama işte diyorumya sorun şuan t3 düşüyor olması hemde tsh ta normal değere yaklaşırken henüz doktoruma yorumlatmadım adam prof ama gebeliğe bağlı yorumlayamadığını düşünüyorum tekrar gidicem bu sonuçlarla.bana göre yani 2 aylık yaptığım araştırmmlara göre ilaç yetmiyo olabilir ve ilk başta t3 koruyamadık az doz aldığımızdan ve gebelik artıkça yetmedi sencede böyle olabilirmi

yani seninki daha farklı tatlım belki dediğin gibi olabilir..

analamadım nereye gelicek msj ben bu siteyi fazla anlamıyom çokta giremiyom bide çunu sorayım bebekler bizden sadece t3 mü kullanıyo yani benim hani şimdi düşükya 2 haftadır o benden az mı alıyo sence

analamadım nereye gelicek msj ben bu siteyi fazla anlamıyom çokta giremiyom bide çunu sorayım bebekler bizden sadece t3 mü kullanıyo yani benim hani şimdi düşükya 2 haftadır o benden az mı alıyo sence

profiline gir canım

Son düzenleme:

aslında duyarsın ama ben kızımda bir hafta geç döllenme olmuş yani adete göre 6 haftalıkken aslında 5 haftalıkmış o yüzden bir hafta sonra tekrar gitmiştim .. ben daha hiç gitmedim bu sefer ewet tecrübeliyim .. 2008 temmuz annesiyim ve hala tüm arkadaşlarımla görüşüyoruz devam ediyo burdaki dostluklar..

sağol canım arayıp ulaşmaya çalışırım en sonki yazımda bebeğin t3 kullanımından bahsetmiştimbilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…