Selam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza :)) son adet tarihim 10 ekim.perembe günü doktora gittim 6+4 günlüktü kalp atışlarını karından usg ile alamadı alttan baktı gördü.ama bana sesini vermedi? karından ne kadarlıkken duyuluyor ?birde sağ yumurtalığımda kist olmuş doktorum düzgün açıklama yapmıyo lafları cımbızla alıyorm ağzından geçer 3.aya kadar falan dedi?? böyle bişi geçiren varmı aranızda inş hiç bi sorun çıkmaz..
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..ben açtığın topicte yazdım canım çok geçmiş olsun..dediğim gibi bence ilacın dozunu ayarlayamamışlar gibi geldi yoksa bir sorun olmaması lazım..bence başka bir endokrinoloji uzmanına görünmende fayda var tatlım:teselli:banbino mrb canım bende 14 haftalık hamileyim ama bi sorunum var hipotiroidiyim tsh t3
t4 ayarlaması yapmaya .alışıyoz ama bi türlü olmuyo
yardımcı olabilirmisin kafam çok karıştı
kızlar liyadoranın özel mesajlarına girdim.kapsama alanı dışında diyor.heralde siteden ceza aldı.kesin bilemiyorum ama kapsama alanı dışında yazınca uzaklaştırma almış olunuyormuş.en kısa sürede cezası biterde gelir inşallah.
banbino canım ben ilk 6 haftalıkken gittim tsh ım 9.7 idi t3 3.4 t4 0.6 idi t4 te düşüktü yani 3 hafta çeyrek kullandım gittim artmışki azalmamış sonra 2 hafta yarım kullandım tsh 4.8 e düşmüştü ve t3 1.3e t4 0.5 e düşmüştü sonra panik yaptım 1 kullanmaya başladım 10 gün sonra dün gittimki tsh 3.1e düşmüş t4 0.8 çıkmış ama bu seferde t3 üm dahada düşüp 1.1 e düşmüş çuan çok endişeliyim tsh düşük gözükmesine rağmen niye t3 artması gerkirken azalmış acaba hala bebğime yetmiyomu ilaç sence
anlıyorum ben antikor testi yaptırtım değerler 0.00 çıktı yani antikorlarda sorun yok ama işte diyorumya sorun şuan t3 düşüyor olması hemde tsh ta normal değere yaklaşırken henüz doktoruma yorumlatmadım adam prof ama gebeliğe bağlı yorumlayamadığını düşünüyorum tekrar gidicem bu sonuçlarla.bana göre yani 2 aylık yaptığım araştırmmlara göre ilaç yetmiyo olabilir ve ilk başta t3 koruyamadık az doz aldığımızdan ve gebelik artıkça yetmedi sencede böyle olabilirmi
canım doktoruna tlf la ulaşabilirmiyim
analamadım nereye gelicek msj ben bu siteyi fazla anlamıyom çokta giremiyom bide çunu sorayım bebekler bizden sadece t3 mü kullanıyo yani benim hani şimdi düşükya 2 haftadır o benden az mı alıyo sence
dimi yaa canım takmıyorum banane yaa bu saçmalıklardan.
Bu arada baktım da hemen hemen haftalarımız aynı gidiyo.Benim de 7 Aralıkta randevum var kalp atışlarını duyamazmışım gibi geliyo ama doktorum gel dedi yine de gitsemmi yoksa ertelesemmi karar veremedim.
Sen daha tecrübelisin sonuçta daha iyi bilirsin sorayım dedim.
Bu arada yeni bebişin hayırlı olsun, ne güzel bebişlerinin arasını açmamışsın büyüdüklerinde çok güzel olur arkadaş gibi.Allah sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...
sağol canım arayıp ulaşmaya çalışırım en sonki yazımda bebeğin t3 kullanımından bahsetmiştimbilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?