SLM kızlarr bnde cumartesı gittim 100 grm şeker yüklemm yapıldı maf oldum saat 12:30 kadr açlıktan vee şşkerli sudan başım dondu 4 tup kan alındı ve çok şükür normal çıktı tahlilerimizz . benm annem şeker hastası olduğu için 100 mg yuklendı normalde 50 mg yuklenior bebğimizde çok iiydi maşallah teyzoşları 600 grm olmuş 23 haftalık ve ters duruordu zıpırımm kafa gobekte ayaklar aşağıda idrar torbama vurup duruyo zıpr oğlan :) darısı size ii haberlere bobreklerde olna 2 açıklıktan bırı kaybolmuş 8 mm olan duruyorr oda kapanır inşallah dua edin bize teyzeleriiii darısı sizlerii
kızlar nasılsınız bizde cumartesi günü şeker için gittik doktora bebeişimizede baktık önce kilosu fazla çıktı 925gr doktor kilolu ddedi tombik olmuş bu dedi sonrada şekerin sonucu çıktı şekerim tavan yapmış ayrıca kanım az ama kandaki şeker yüksekmiş bu kan hapı kullanıyodum onu 2ye çıkardı ve çarşamba günü yine çağırdı 100gr lık şeker yüklencekmiş ben 50gr lığa zor dayandım 100grlığa nasıl dayancam bilmiyorum doktora cumartesi geliyim dedim yok dedi çarşamba gel dedi bebek belki ondan çok kilo alıyor alabilir dedi bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar..
Capricim hayırlı haberlerle gel inşallah...
Günaydın canım..Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inş..seninde...
Sulecik günaydınnn...Ne güzel bebişinizi görüceksiniz güzel haberler bekliyoruz canımm..
Güzel haberlerle gelin arkadaşlar
Rabbim bebeğinizi ve sizi korusun
Capricimmmmmm ne yaptın kaçtaydı randevun???
Canım sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim sonuçta annen olunca risk biraz daha artıyor. Neyse sende problem olmaması çok sevindirici.SLM kızlarr bnde cumartesı gittim 100 grm şeker yüklemm yapıldı maf oldum saat 12:30 kadr açlıktan vee şşkerli sudan başım dondu 4 tup kan alındı ve çok şükür normal çıktı tahlilerimizz . benm annem şeker hastası olduğu için 100 mg yuklendı normalde 50 mg yuklenior bebğimizde çok iiydi maşallah teyzoşları 600 grm olmuş 23 haftalık ve ters duruordu zıpırımm kafa gobekte ayaklar aşağıda idrar torbama vurup duruyo zıpr oğlan :) darısı size ii haberlere bobreklerde olna 2 açıklıktan bırı kaybolmuş 8 mm olan duruyorr oda kapanır inşallah dua edin bize teyzeleriiii darısı sizlerii
selam kızlar nasılsınız
kızlar nasılsınız bizde cumartesi günü şeker için gittik doktora bebeişimizede baktık önce kilosu fazla çıktı 925gr doktor kilolu ddedi tombik olmuş bu dedi sonrada şekerin sonucu çıktı şekerim tavan yapmış ayrıca kanım az ama kandaki şeker yüksekmiş bu kan hapı kullanıyodum onu 2ye çıkardı ve çarşamba günü yine çağırdı 100gr lık şeker yüklencekmiş ben 50gr lığa zor dayandım 100grlığa nasıl dayancam bilmiyorum doktora cumartesi geliyim dedim yok dedi çarşamba gel dedi bebek belki ondan çok kilo alıyor alabilir dedi bilmiyorumkismile
Biz iyiyiz sen nasılsın canım...selam kızlar nasılsınız
Oyy maaşallah canım bebeğine inş.normaldir üzmez annesini...hayırlı haberlerini bekliyoruz ...
Canım sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim sonuçta annen olunca risk biraz daha artıyor. Neyse sende problem olmaması çok sevindirici.
Bebişinen de maşallah canım kocaman olmuş artı en önemlisi böbreklerin iyi yolda ilerlemesi ki bu çok güzel bir haber... İnşallah diğeri de en kısa sürede kapanır.
Özlem'cim çok şükür bu günümüze sen nasılsın canım?
Canım inşallah problem teşkil edecek bir durum çıkmaz sen yediklerine çok dikkat et aman canım...
CAnım eşinle gitmen iyi olmur zor geçiyor çünkü ben eşimin omuzunda uyuya kalmışım bizimde ailelerde şekeri olan yok hatta ben hamileliikten önce check-up a girmiştim ozamanda bişiy çıkmamıştı neden şimdi çıktı anlamadım çarşamba günü tekrar gitcez bakalım inşallah sende bişiy çımaz akıntım sarı benimde doktora söledim kültür yapalım dedi vajinadan akıntıdan aldı çarşamba sonuç belli olcak Elevitide bu gidişimde verdi yeni kullanmaya başladım sen onu nezaman alıyosun şimdi ben 4tane ilaç alıyorum biri kan ilacı sabah tok karnına öğlen tok karnına eleviti almam gerekiyor galiba akşam yine yok karnına kan ilacımı alıyorum yatmadan önce de calsiyum alıyorum doktor bide bu gidişimde günde 4saatten fazla ayakta durmaman gerekiyor dedi yürüyüş aralarında dinlenmen lazımmış aklında bulunsunslm kızlar bende bugün seker testi yaptıracaktım randevum bugündü eşim bende illa gelicem dedi yarın gidecegiz randevumu yarına aldırdım.aç aç gidecegz yalnız gitmeyeyim dedim.sunuda bi atlatsak benim ailede seker yok eşiminkindede yok bakalım kısmet ne olur.birde ben size bişey sormaK istiyorum akıntınız ne şekilde geliyor ben elevit kullandıgımdan beri sap sarı bir akıntı ama hafif geliyor.bide adet tarihlerinizdeki dönemlerde ne hissediyorsunuz akıntınız nasıl oluyor bide sorması ayıp ilişki sonrası akıntı yogunlugu ve renk nasıl?çok yürüyüş yapmak,ayakta kalmak gebelikte zararlımı.cevapları bekliyorum arkadaslar
Slm kızlar nasılsınız bugün?
Ben evdeyim.
Raporluyum. 5 gün.Bu haftamız evde geçecek yani.
Nezleyim ilaç kullanamıyorum.Limon bal ılık su karışımı içmekten içim dışıma çıkacak.
Evde olmak çok sıkıcı.Ama dinlenmem lazım.
Tetanoz aşımı oldum bugün.Biraz ağar galiba kolum ağarlaştı sanki.
Ayın 26sına ayrıntılı ultrasona randevumu aldım.
Geçmişe pek gözatamadım herkes için hayat yolunda gidiyodur inşallah.
Hepinizi öpüyoruz tatlı teyzoşlar ve minik arkadaşlar...
KeŞke bende raporlu olsam
bÜtÜn gece bel aĞrısından uyuyamadım
Çok yorgunum ve İŞyerİnde gÖzlerİmİ aÇık tutmak İÇİn savaŞ verİyorum(
oğlanda gece hiç rahat durmadı bütün gece tekmeledi
yatmadan önce içtiğim bitki çayından mı oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?