2010 Temmuz Anneleri : )

sağolasın canım..benim doktorum bi garip değiştircem inş..yok caım ya doplerle bakmadı normal usg ile baktı..benimde sağ yumurtamda 2 hafta önce gittiğimde yoktu.yeni çıkmış inş geçerde bi sorun olmaz en azından senin cevabın rahatlattı beni biraz çok sağol yaa )

slm ozlem
ya arkadaşlar bende kac haftadır hep vajinal usg ile baktırıyorum sadece keseye bakıyoruz?
sorum aslında kist olan arkadaşlara, rahatsızlığınız falan oldudamı dr baktı kiste yoksa bebeğe bakarken kendiliğindenmi gördü, çok merak ettim arkadaşlar

canım bebeğe bakarken gördü dr hamilelikle oluşmuş 3 ayda geçecek dedi..ağrı yapabilir dedi ama bende yapmadı..

canım olabiliyormuş bu kendiliğinden geçecek merak etme..kalp atışı içinde belki geç döllenme olmuştur yani sat ile uyumlu olmayabilir endişelenme..

maşallah canım ya rabbim sağlıklı bir şekilde de kucağımıza almayı nasip etsin..
evet bende geç döllenme olmuş..bakalım 3 hafta sonra tekar gidicem.bu arada üsk ümraniye civarında tasiye edeileceğiniz doktor hastane varmı arkadaşlar???

bugün 9 haftayı doldurdum..10. haftaya girdim canım..

tebrik ederim canım benimde 2,5 yasında kızım var suan 9,haftadayım benim o şikayetlerim yavaş yavaş gecti seninde cabuk gecer umarım

tebrik ederim canım benimde 2,5 yasında kızım var suan 9,haftadayım benim o şikayetlerim yavaş yavaş gecti seninde cabuk gecer umarım

aa ne güzelmiş yaaa.. gerçi 2.5 yaşına gelmiş senin kız bıdış doğana kadar 3 ü devircek benim işim zor meleğim dünyaya geldiğinde ablası tam 2 yaşında olucak.. akannehir

ben de seni tebrik ederim elifcim .. sağlıcakla gelsinler inş.. opuyorumnanaktan

teşekürler canım inş.zor olmaz işimiz

selamlar arkadaşlarr
geçmişi okuyamadım inşallah vakit bulursam okucam
biz dün doktora gittik
bebişimizin kalbi pıt pıt atıyor maşallah
çok duygulandım
artık ressmen kolları bacakları var
doktor birsürü resim verdi bize
insanın baktıkça bakası geliyor çok tatlı çok farklı

bu arada 3 kilo almışım
doktor çok fazla dedi
en son istediğimiz şey şişman anne zayıf bebek dedi
tam tersini istiyoruz buna göre beslenelim dedi :)
ben abur cubura elveda dicem artık
nasıl olacaksa?

gözün aydın canım :)) banada sanırım kızar doktorum kilo alıyorsun diye ((CüvCüv:

gözün aydın canım :)) banada sanırım kızar doktorum kilo alıyorsun diye ((CüvCüv:

sağol canım
ama napalım
bazen canım hiçbirşey yemek istemiyor
bazen de nerde ıvır zııvır var onları yiyorum
bu arada bayadır listeyi güncellemmişim yaa

kızlar selamm.ev işlerini napıyosunuz.doktor bana 3 ay iş yapmak yok dedi.ev berbat durumda.siz nasıl yaıyonuz?

kızlar selamm.ev işlerini napıyosunuz.doktor bana 3 ay iş yapmak yok dedi.ev berbat durumda.siz nasıl yaıyonuz?

ahh ah yarama parmak bastın canım
benim de ev berbat durumda
mikrop kapıcaz
keşke doktor iş yapacak birini de yollasa :))
bana yasaklamadı ama
hiçbirşey yapasım yok
nasıl olacak bilmiyorumm:uhm:

ben de aksine kilo vermişim 61 dim 59 olmuşum mide bulantıları ve çıkarmalar yüzünden zaten herşeyden çabuk tiksinen bi yapım var hamileliği bırak adet görecekken bile aşeriyomuş gibi olurum benim işim zor yani..

off bulantılar fena canım senin de işin zor
benim de bu hafta hep midem bulandı
daha iyi anladım ne kadar zor olduğunu

kızlar bu arada doktor benden 16-30 aralık arasında ikili test yaptırmamı istedi
artık ikili test vakti de geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…