hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin...benimde sağ yumurtalığımda kist çıktı ama dr hamilelike oluşmuş 3.ayda geçer dedi merak etme önemli bişey değil..kalp atışı 6-8 hafta arasında duyulur..bide doppler ultrasonla mı baktı?
slm ozlem
ya arkadaşlar bende kac haftadır hep vajinal usg ile baktırıyorum sadece keseye bakıyoruz?
sorum aslında kist olan arkadaşlara, rahatsızlığınız falan oldudamı dr baktı kiste yoksa bebeğe bakarken kendiliğindenmi gördü, çok merak ettim arkadaşlar
canım bebeğe bakarken gördü dr hamilelikle oluşmuş 3 ayda geçecek dedi..ağrı yapabilir dedi ama bende yapmadı..
sağolasın canım..benim doktorum bi garip değiştircem inş..yok caım ya doplerle bakmadı normal usg ile baktı..benimde sağ yumurtamda 2 hafta önce gittiğimde yoktu.yeni çıkmış inş geçerde bi sorun olmaz en azından senin cevabın rahatlattı beni biraz çok sağol yaa)
canım benimde bebeğe bakarken gördü.bende de çok şükür ağrı yok..banbin sen ne kadarlık hamiesin ?
bugün 9 haftayı doldurdum..10. haftaya girdim canım..
elifbetül kırıkkaledensin ben de kırşehir yakınımda biri olması güzel teyzemler kırıkkalede oturuyorlar çok sık geliriz biz oraya sen hiç kırşehire geldin mi?
kızlar inş. ben de 2. kez temmuz annesi olucam.. sat 22 ekim .. henüz doktora gitmedim .. sanırım yarın dil bi dahaki cmts gidecem .. gitmişken kese ve kalp atışı görülsün istiyorum sabah erken saate aç karna gidersem tahlillerimi de yaptırırım inş..
baş dönmesi sabah bulantısı ve kasık krampları oluyo arada .. en çok da halsizlik aşırı var .. zaten aşırı halsizliğimden şüphelenip test yaptım .. bu arada 2008 temmuz annesiyim 1.5 yaşında bir kızım var..
Allah cümlemizin hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.. opuyorumnanaktan
tebrik ederim canım benimde 2,5 yasında kızım var suan 9,haftadayım benim o şikayetlerim yavaş yavaş gecti seninde cabuk gecer umarım
aa ne güzelmiş yaaa.. gerçi 2.5 yaşına gelmiş senin kız bıdış doğana kadar 3 ü devircek benim işim zor meleğim dünyaya geldiğinde ablası tam 2 yaşında olucak.. akannehir
ben de seni tebrik ederim elifcim .. sağlıcakla gelsinler inş.. opuyorumnanaktan
selamlar arkadaşlarr
geçmişi okuyamadım inşallah vakit bulursam okucam
biz dün doktora gittik
bebişimizin kalbi pıt pıt atıyor maşallah
çok duygulandım
artık ressmen kolları bacakları var
doktor birsürü resim verdi bize
insanın baktıkça bakası geliyor çok tatlı çok farklı
bu arada 3 kilo almışım
doktor çok fazla dedi
en son istediğimiz şey şişman anne zayıf bebek dedi
tam tersini istiyoruz buna göre beslenelim dedi :)
ben abur cubura elveda dicem artık
nasıl olacaksa?
gözün aydın canım :)) banada sanırım kızar doktorum kilo alıyorsun diye(( CüvCüv:
kızlar selamm.ev işlerini napıyosunuz.doktor bana 3 ay iş yapmak yok dedi.ev berbat durumda.siz nasıl yaıyonuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?