2010 Temmuz Anneleri : )

yaa canım kocaman oldu da sen bide kilosunu duysan 925gr olmuş doktor çok tombul olmuş dedi galiba oda şekerim yüksek ondanmış yediklerimede dikkat etmem lazımmış ama nerde boğaz dururyomu bilmiyorumkismile

canım bizimkide pek ufak olmayacak daha 18. haftamıza yeni girmiştik 310 gramdı benim sıpa bakalım bu sefer ne çıkacak ama bendede şekerden şüpelendi doktor bakalım şeker testi yapılınca çıkacak mı???

kızlar kimse yokmu nasılsınız bu gün

çok şükür şekerim iyiyiz evde bazı işlerim var onları hallediyorum :))

hastanede bir arkadaş var.bebeği 1 kilo 280 gr.26 haftalık henüz..ama şekeri falan yok kızın..tansiyonu da yüksek değil..

hay maşallahhhhhhh maşalllaaaaahhhhhhh

oooooo oyacık burdaymış nasılsın canım çok merak ettık senı gelmiosun uzun zmandır
meraba canım iyiyim cok şukur evet baya uzun zaman oldu gelmıyordum.daha dogrusu bı ara şifremi unuttum.sonra bıraz canımı sıkıcak olaylar oldu.sızlerı cok ozledım ama
oyaa ordamısın cnm iyimisinnn
burdayım canım cıkmıştım.sen nasılsın.
[QUOTE

iiiyii sağlığınız iiyse bebekin ve senın gerisi muhım değil biz iyiyiz takılıoruz hergunn kızlarda merak etıtıler seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ne var ne yok yeni haberler varmı

haberlerde şulenın kızı olucak vişnenin kızı olcak umutlununda kızı olcak prensesler naz yapmış göstermemiş en son onlar belli oldu bebeklerin kılo takıbıne başladı anneler artık onları konuşuyoruzz senın bebek nasıl

inşallah çıkmaz canım yaaa ben internette araştırdım benden şüphelenince doktorda sezeryan doğuma falan neden olabiliyomuş güzel haberini bekliyorum

evet canım bebekte çok iri doğuyormuş bizde çok kilo alıyormuşuz. zaten 4 kiloya varınca sezeryan diyor doktorlar (( hayırlısıyla inşallah korktuğumuz çıkmaz canım.

malesef ben daha hiç birşey alıp koyabilmiş değilim çevremde herkes 7. aydan sonra başla dedi bendebekliyorum ama içim gidiyooo

ben dayanamadım aldım birşeyler bide ben sadece 1 kg aldım biliyormusun ama bebek iyiymiş bana garip geliyor kilo almamak

iiiyii sağlığınız iiyse bebekin ve senın gerisi muhım değil biz iyiyiz takılıoruz hergunn kızlarda merak etıtıler seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim cok tşk ederim.cok mutlu oldum beni unutmamışsınız.iyiyim ben oglumda cok şukur iyi.sizleri vallah cok özledim.hep aklım sizlerde

ay maşallah hepsinin gözü aydın.allah analı babalı buyutsun.benım oglumda 24 haftalık oldu.1hafta önde gidiyormuş baya kilo almışım.48kg hamile kaldım şimdi59kg oldum.tatile gitmişdk eşimle.odasını yaptık.ismi bu arada ozan olucak inşallah.cumartesi dr gidicem 4boyutluya bıde şeker testi yaoılıcak bu kadar benden

çok şükür tekmelerini daha net hissediyorum artık ta biraz özlem gideriyoruz kızımla
o vurdukça hoşuma gidiyooo opuyorumnanaktan

bende çok iyi hissediyodum tekmelerini ama 2-3 gündür çok nadir vuruyor ben yinede korkutmuyorum kendimi bide ara sıra vurmasıda panik olmamı engelliyor bende bebeğimin ters dönük olduğunu düşünüyorum o yüzden içime vuruyor gibi geliyor yarın doktoruma gidince sorucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…