yaa canım kocaman oldu da sen bide kilosunu duysan 925gr olmuş doktor çok tombul olmuş dedi galiba oda şekerim yüksek ondanmış yediklerimede dikkat etmem lazımmış ama nerde boğaz dururyomu bilmiyorumkismile
kızlar kimse yokmu nasılsınız bu gün
hastanede bir arkadaş var.bebeği 1 kilo 280 gr.26 haftalık henüz..ama şekeri falan yok kızın..tansiyonu da yüksek değil..
linacım haziran annelerine baktımda bayağı bebek alışverişi yapmışlar sen aldınmı birşeyler
canım bizimkide pek ufak olmayacak daha 18. haftamıza yeni girmiştik 310 gramdı benim sıpa bakalım bu sefer ne çıkacak ama bendede şekerden şüpelendi doktor bakalım şeker testi yapılınca çıkacak mı???
inşallah çıkmaz canım yaaa ben internette araştırdım benden şüphelenince doktorda sezeryan doğuma falan neden olabiliyomuş güzel haberini bekliyorum
malesef ben daha hiç birşey alıp koyabilmiş değilim çevremde herkes 7. aydan sonra başla dedi bendebekliyorum ama içim gidiyooo
inşallah gülüm
kızımı çokkk özledim yaaa
meraba canım iyiyim cok şukur evet baya uzun zaman oldu gelmıyordum.daha dogrusu bı ara şifremi unuttum.sonra bıraz canımı sıkıcak olaylar oldu.sızlerı cok ozledım amaoooooo oyacık burdaymış nasılsın canım çok merak ettık senı gelmiosun uzun zmandır
burdayım canım cıkmıştım.sen nasılsın.oyaa ordamısın cnm iyimisinnn
meraba canım iyiyim cok şukur evet baya uzun zaman oldu gelmıyordum.daha dogrusu bı ara şifremi unuttum.sonra bıraz canımı sıkıcak olaylar oldu.sızlerı cok ozledım ama
burdayım canım cıkmıştım.sen nasılsın.
[QUOTE
canım benim özlemezmi insan bende çok özlüyorum hele bide uzun ara geçince meraktan delircek gibi oluyorum
kaydirigubbakcemile3
ne var ne yok yeni haberler varmı
inşallah çıkmaz canım yaaa ben internette araştırdım benden şüphelenince doktorda sezeryan doğuma falan neden olabiliyomuş güzel haberini bekliyorum
malesef ben daha hiç birşey alıp koyabilmiş değilim çevremde herkes 7. aydan sonra başla dedi bendebekliyorum ama içim gidiyooo
iiiyii sağlığınız iiyse bebekin ve senın gerisi muhım değil biz iyiyiz takılıoruz hergunn kızlarda merak etıtıler seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben dayanamadım aldım birşeyler bide ben sadece 1 kg aldım biliyormusun ama bebek iyiymiş bana garip geliyor kilo almamak
canım benim cok tşk ederim.cok mutlu oldum beni unutmamışsınız.iyiyim ben oglumda cok şukur iyi.sizleri vallah cok özledim.hep aklım sizlerde
ben dayanamadım aldım birşeyler bide ben sadece 1 kg aldım biliyormusun ama bebek iyiymiş bana garip geliyor kilo almamak
upss
ne güzel yaa biz tam 8 kilo aldıkkocaman oldu göbişim ve popişimm bilmiyorumkismile
haberlerde şulenın kızı olucak vişnenin kızı olcak umutlununda kızı olcak prensesler naz yapmış göstermemiş en son onlar belli oldu bebeklerin kılo takıbıne başladı anneler artık onları konuşuyoruzz senın bebek nasıl
çok şükür tekmelerini daha net hissediyorum artık ta biraz özlem gideriyoruz kızımla
o vurdukça hoşuma gidiyooo opuyorumnanaktan
:):) o zman takıl arada özletme kendını zemuszemus zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?