2010 Temmuz Anneleri : )

koyma bence nazr değmesin kuju ben inanıom ole şelere ama senı her forumda o avartadan izlicekler bizim topık değmz ama bilmeyenler maşallah demeyı unutabılır
Haklısın canım,değiştireyim en iyisi..
ey maşallah liyadoracım, benimde fena üstelik çatlamaya da başladı(

ben de henüz bir şey yok ama belli olmaz daha tabi..

gözün aydın canımmm maşallahhhhhh :)))

Tansiyonum çıkıyor şulecik yaa hiç sebep yokken

doktoru aradım 14/8 dedim ,idrar tahlili istedi..Çok abartılcak bişi değil ama çokda önemsiz diyemem dedi (
Preeklemsi için biraz erken dedi vs..vs..

canım doktorunu dinle sakin ol dediyse sakin ol opuyorumnanaktan

bugün aileye yeni bir bebişin daha katılacağını öğrendim çok mutlu oldum aile büyüyor bebişim abla olacak :dance:

ayyy gözünüz aydınnnn :))

amin canım amin bebişlerimize dünyaya sağlıklı sıhatli getirmeyi nasip etsin yüce rabbim.

liyaaa maşallah canım dil çıkarıyor demek :))) vay sıpa vay

Nasıl gidiyor kızlar..

Ay işten başım ağrıycak gibi hissediyorum..

15.30 da randevum var..göreyim bakayım kızımı.)

ya bizim topic son zamanlarda çok cansızlaşmış eskiden hızınıza yetişemez bi çok şeyi okuyamazdım ama şimdi kimsecikler yok nerde bu millet:)

şekerler, melek anneler ne yaparsınız kaydirigubbakcemile3 bende özledim oğlumu :))) dün annemlerde bi tekmeliyor görseydiniz annem elini koydu :)) sevinçten ağladı canım annem benim :))

kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah bende 25.haftaya girdim ama tetanoz aşını vurulmadım geçmi kaldım acaba kızlar?bu arada yarın doktora gidicem 100gr lık şeker yüklemesi yapılacak bakalın sonuç ne olcak :uhm:

bende gitmedim aşıya gitmemiz lazım bence sen şeker yuklemesine gitmişken hallet bence bende izin koparıp gitcem bir gun

hadi bakalım canım hayırlısı :) 25. hafta, canım maşallah kocaman olmuş senin kuzucan :)))

bende gitmedim aşıya gitmemiz lazım bence sen şeker yuklemesine gitmişken hallet bence bende izin koparıp gitcem bir gun

bende pztesi günü kontrole gittiğimde sorucam bakalım doktora ne dicek aşıdan da pek korkarım

bende pztesi günü kontrole gittiğimde sorucam bakalım doktora ne dicek aşıdan da pek korkarım

aşıdan bende kokrkuyorumda halime çok gülüyorum aşıdan kork doğum yaapp kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…