Haklısın canım,değiştireyim en iyisi..koyma bence nazr değmesin kuju ben inanıom ole şelere ama senı her forumda o avartadan izlicekler bizim topık değmz ama bilmeyenler maşallah demeyı unutabılır
ey maşallah liyadoracım, benimde fena üstelik çatlamaya da başladı(
günaydınn şekerler a.s. dün kızımı gördük maşallah sağlığı yerindeydi ben hareketlerini pek hissetmesemde maşallah o kıpır kıpırdı 350 gram olmuş boyuda 22 santim ayrıntılı incelemesinide yaptı doktorum çok şükür her bi yeri sapasağlam bu hafta içerisinde tetenoz aşımızı vurulucaz. çok şükür bütün endişelerim geçti minişimi öyle tatlı görünce:)
Tansiyonum çıkıyor şulecik yaa hiç sebep yokken
doktoru aradım 14/8 dedim ,idrar tahlili istedi..Çok abartılcak bişi değil ama çokda önemsiz diyemem dedi(
Preeklemsi için biraz erken dedi vs..vs..
bugün aileye yeni bir bebişin daha katılacağını öğrendim çok mutlu oldum aile büyüyor bebişim abla olacak :dance:
selam arkadaşlar hepinize,
yüksek tansiyonu olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
umarım geçici bir dönemdir.
bu arada benim el bileklerimde cok ağrı vardı, dr de quervain gibi bişi dedi, damarlara baskı olduğundan gebelikte oluyormuş, adam dedi benim hanımda 2 ay cekti hamileliktesonra geçti, şimd bakıyorumda benim bir taraf bayağı azaldı, diğer zaten baslayalı 1-2 hafta oldu.
kısaca gececek inşallah.
bu arada benim tansiyn normal ama bana da tuzluyu kes bebekler gelişemez demişlerdi, hepiniz tuza dikkat edin arkadaşlar.
birde benimde haftadır karnım iyice cıktı, hatta bebişlerin nerde olduğunu da biliyorum, biri bazen totoyu yada kafayı dayıyor bana, orada bir çıkıntı oluyor göbekte, dışardan bakan bile anlıyor.
ay cok uzun zamandır hep bu günleri bekliyordum.
Allah hepimize kazasız, belasız ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. :Saruboceq:
Dünkü ölçümde kızım 434 gr,oğlum 424 gr çıktılar.yani kızım 8 gr fazla..Toplam 855 gr yavrukuşlarım.Kızımın kafası aşağıda olduğu için yüzünü göremedik.Oğlum da elini yumruk yapıp sık sık çenesinin altına koyuyor.Düşünen adam gibi.Filozof mu olacak nedir kaydirigubbakcemile3 bazan esniyor,geriniyor,dil çıkartıyor.
ben de henüz bir şey yok ama belli olmaz daha tabi..
olmaz inşallah canım, benim moralim bozuldu biraz.
neyse cokta önemli değil.
ben kaçıyom şimdi, yine gelmeye calısırım arkadaşlar, iyigunler hepinize
Nasıl gidiyor kızlar..
Ay işten başım ağrıycak gibi hissediyorum..
15.30 da randevum var..göreyim bakayım kızımı.)
Nasıl gidiyor kızlar..
Nasıl gidiyor kızlar..
ya bizim topic son zamanlarda çok cansızlaşmış eskiden hızınıza yetişemez bi çok şeyi okuyamazdım ama şimdi kimsecikler yok nerde bu millet:)
kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah bende 25.haftaya girdim ama tetanoz aşını vurulmadım geçmi kaldım acaba kızlar?bu arada yarın doktora gidicem 100gr lık şeker yüklemesi yapılacak bakalın sonuç ne olcak :uhm:
kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah bende 25.haftaya girdim ama tetanoz aşını vurulmadım geçmi kaldım acaba kızlar?bu arada yarın doktora gidicem 100gr lık şeker yüklemesi yapılacak bakalın sonuç ne olcak :uhm:
bende gitmedim aşıya gitmemiz lazım bence sen şeker yuklemesine gitmişken hallet bence bende izin koparıp gitcem bir gun
bende pztesi günü kontrole gittiğimde sorucam bakalım doktora ne dicekaşıdan da pek korkarım
aşıdan bende kokrkuyorumda halime çok gülüyorum aşıdan kork doğum yaapp kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?